Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 60

• 74 342
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
  • В градината...
Или, за който не му е много грозно, парче ПДЧ

# 526
Има и по-интересни неща:

# 527
  • Варна
За коридора може и плоскост цяла в цвета на вратите, тапет...

# 528
Задължително си трябва нещо на станата, едно кожено яке да метнеш , детето да има оцветена дръжка на ципа и... имаш вече драскулки по латекса...
Черна станция е пуснала страхотни идейки Flowers Hibiscus

# 529
Момичета, да питам нещо... когато се прави gallery wall на стена без никакви мебели (в коридора) колко разстояние е добре да се оставя между отделните рамки, имате ли идея? Или най-добре на око да се прецени?

# 530
И аз тук - мечтата ми е гардеробна. Въпрос, дали е целесъобразно и удобно? Спалнята е 20,6 кв.м.(5,28*3,90), два прозореца, два изхода. С двойната врата в хола, втората - чрез малкото коридорче (1,36*,85).
Отворени шкафове ще са 60 см дълбоки, разстояние до преградната стена 100 см, самата преградната стена 5-10 см, леглото условно е 200*210. Дали ще е комфортно в стаята? Или по-добре - шкафове до тавана с врати? Камината ще е декоративна.
Програмката има бутон за 3D

Първият вариант - с гардеробна
https://planner5d.com/view/?key=3710604902875e1610fafc50ba6aad3b

Цветовете са условни, програма променя, по незнайни причини, посока на отваряне на вратите. И няма опция за плъзгащите се.

Вторият вариант - без гардеробна
https://planner5d.com/ru/view/?key=c7ab8cc15c71d4a1dd2d96963fdce2a2

# 531
  • Mediterraneo
Имам ли вариант, гардеробна, задължително! 3 години живях в къща с гардеробна, няма такъв кеф и удобство!

# 532
Ох много романтично така с камината и гардеробната Simple Smile Но доколкото виждам, там няма отделен прозорец, така че внимавай с осветлението. Не оставяй само лунички, те имат насочена светлина, която никак не е flattering, сложи и други лампи, които светят във всички посоки.

# 533
Благодаря момичета, ще си направя гардеробна Simple Smile. Мисля за спотове и отделно осветление до огледалото.

Тази Коледа тествахме камина в хола на старото жилище
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 13:36 от La_Valletta

# 534
  • В градината...
У дома дрешникът е едно от най ценните неща. Спалнята ни не е голяма (11 квадрата) и няма нужда от мебели. В дрешника всичко е натъпкано, а спалнята изглежда подредена.

# 535
Момичета, да питам нещо... когато се прави gallery wall на стена без никакви мебели (в коридора) колко разстояние е добре да се оставя между отделните рамки, имате ли идея? Или най-добре на око да се прецени?

На око, колкото повече са толкова по не се набива на очи разликата в материала на рамките, размера, разстоянието между тях.

# 536
Много благодаря! Аз поизмерих вече горе-долу,  мисля, че имам идея как да се получат нещата. Рамките ще бъдат еднакви и симетрично разположени, смятам, че за тази стена това е най-удачното разпределение. Нещо такова:

Доживях най-накрая след две години да си декорирам къщата, само с нови мебели не стават нещата. Simple Smile

# 537
  • Варна
fani34 мисля, че нещо рошавко липсва, всичко е много идеално опънато и една различна текстура ще оправи нещата в положителна посока например кожа или рошава възглавница, за бяло шаги не смея да препоръчам, че си е пазене.
Скрит текст:

Madeleine
сигурно си гледала много из нета, аз имам много пиннати снимки, ако дадеш насоки какво имаш като идея мога и по точни снимки да постна. По принцип харесвам симетрично разположени големи снимки, но това зависи и колко и какви рамки смяташ да поставиш, когато са много може би с различни големини, а може би и форми. Стандартно окачване ли мислиш или релсова система с корда или рафтове?
Скрит текст:

Оооо Madeleine публикували сме едновременно, малко съм закъсняла Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 09:26 от Doris

# 538
Ами мисля стандартно, няма да има рафтове, то е коридор и е тясно, за да му отнемам още от пространството. Става дума за ето тази стена - дългата горе в тясната част на коридора, маркирана с допълнителна червена линия:

Към 2,5 метра е дълга стената, мисля да започна от нея, че няма нищо там, а в широката част имам идея да сложа една конзолна маса за красота и едва след това спрямо нея ще нагласям декорациите по стените.

По принцип не харесвам картини дребозвъчки, много ми е претруфено и не е за моя стил жилище. Аз обичам големи рамки с паспарту и си мисля за нещо от сорта на 30х40 - 9 броя (3х3, точно както на снимката), макар че много харесвам и квадратните рамки. Гледах много из нета, да... посъбрала съм и аз идейки. Тази стена не се вижда от входната врата и мисля, че на нея е много удачно да сложим собствени снимки и даже страшно много се колебая дали да не ги направя черно-бели, но това вече ще го реша впоследствие.

# 539
  • В градината...
Само кажи, че в хола ще сложите една хубава пейка в нишата - рядко има такава възможност за подобен кът.

Общи условия

Активация на акаунт