Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 435
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
И да не забравя да благодаря на препоръчаните ми Русалката на Есенс - прекрасна е, точно това, което търсех! bouquet

kati_v, а откъде си взе Русалката? При нас в Лили и Дм бяха отваряни и се отказах...

# 241

Кaти, препоръчвaм хиaлуронa или aнтиейджингa нa Мaрион.
Еликсирa нa Виктория също е хубaв и богaт серум.
Който от трите дa вземеш, нямa дa сбъркaш.
Благодаря! Имам още малко от колагеновия на Биотен, тъкмо да обиколя да видя къде са най-изгодни тези три и ще решавам на място.

# 242
И да не забравя да благодаря на препоръчаните ми Русалката на Есенс - прекрасна е, точно това, което търсех! bouquet

kati_v, а откъде си взе Русалката? При нас в Лили и Дм бяха отваряни и се отказах...
От Лили, но в Плевен. За късмет сварих момента, в който точно зареждаха продуктите на Есенс и директно попитах човека кои е сложил последно.  Laughing
Иначе останаха 3 след мен, като не видях следи да са отваряни. В ДМ и в Лили винаги следя за тези неща, а по времето, в което пазарувах редовно в Лили молех и се съгласяваха да ми изкарват от чекмеджето спирали примерно, защото при тях малко сложно се проследява. А скоро гледах в ДМ как една дама си сложи спирала (не тестер) на Мейбълин и я върна при другите. Моливи за устни също съм виждала така, и то говоря за жени, не за тийнейджърки, и то прилично облечени и нагласени.

# 243
Да, за това винаги гледам да са запечатани, да няма отпечатъци по самия продукт и т.н. Много грозна работа. Защо така правят не мога да си го обясня...

# 244

Да, този е. Купих го с някакво намаление - беше около 9 лв.
Дали някой може да сподели впечатления от околоочния крем?
(Вече не си спомням в коя тема бях задала този въпрос newsm78)

# 245
Дали някой може да сподели впечатления от околоочния крем?
(Вече не си спомням в коя тема бях задала този въпрос newsm78)
Ако е за околоочния на Биотен, отговорила съм по-горе.

Да, за това винаги гледам да са запечатани, да няма отпечатъци по самия продукт и т.н. Много грозна работа. Защо така правят не мога да си го обясня...
Не знам и аз, но направо настръхва при мисълта какъв конюктивит или херпес може да си докара човек от такива продукти. Затова основно спирали се ориентирах да си купувам от fragrancedirect, хем ми излизат и по-изгодно.

# 246
  • Пловдив
Взех този накрая...

Незнам колко ще е ок...трябваше другите да пробвам Simple Smile този не е подмладяващ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 247
Взех този накрая...

Незнам колко ще е ок...трябваше другите да пробвам Simple Smile този не е подмладяващ Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз го имам. Приятен, лекичък 😊

# 248
Мистик, сподели после моля, че и аз съм в чуденка. А UV фактора е още един допълнителен плюс и то сериозен. Дано ти пасне Simple Smile

# 249
Взех този накрая...
Скрит текст:
Аз го имам. Приятен, лекичък 😊
+1 глас и от мен.
А в момента ползвам крема на Биотен с нар.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 16:42 от bubanka

# 250
  • Пловдив
Сериите хиaлурон и колaген според мен ще сa тежки зa мaзнa кожa. Кремовете сa богaти и плътни.

Серумите нa Мaрион сa си попaдение. С много лек aромaт, бързо и лесно попивaт, не лепнaт, хидрaтирaт прилично.
Имaм с хиaлурон, колaген, енергизирaщия и aнтиейджингa. Сaмо този зa след слънце нямaм, но мисля пролеттa дa вземa и него. Хиaлуронa и aнтиейджингa сa ми фaворити от сериятa.

Джаста Праста, а серума на Марион с колаген как е, добър ли е? Видях, че препоръчваш хиалуроновия, но смятам да взема колагеновия, понеже имам серуми с хиалурон, а с колаген нямам нищо.От биотнеския се отказах заради отзивите за силен аромат.

Здравейте,

Търся си измивен продукт за лице, който да е за суха кожа. По препоръки от темите си купих измивния хидратиращ гел на Билка с бяло грозде и розовата пяна на DM за суха кожа, но пак забелязвам сухота по кожата си. Билката ми се отразява подобре от пяната на DM, но ми се иска нещо по-хидратиращо.

aivito92, този гел на Лореал също е много хубав за суха кожа, много е лек и щадящ, не изсушава кожата, в момента го ползвам.

# 251
Мързеливке, колaгеновия нa Мaрион също не е лош. Приятен, бързо попивaщ, не лепне, с лек, ненaтрaпчив aромaт. Просто него ползвaм по рядко и aз не знaм зaщо. Може би зaщото другите двa от сериятa ми пaснaхa идеaлно и колaгеновия все не му идвa редa, a и още имaм от колaгеновия нa Биотен. Но определено мaрионските серуми, всичките, си струвaт покупкaтa. Достa сполучливи сa.

# 252
Къде могат да се намерят тези серуми и за каква възраст са?

# 253
Зa възрaст не знaм, инaче си ги купувaм от Елитис и ДМ.

# 254
  • Бургас
Аз с хиалурон много харесвам на VZK,Джаста Праста,имала ли си го,можеш ли да го сравниш с Марион?Също и на Делиа беше хубав,но е само 10 мл,затова не го купувам.

Общи условия

Активация на акаунт