"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 357
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мами!
От няколко месеца искам бебе и мъжа ми съвсем изненадващо за мен се постара за това, та..МЦ започна на 7.01 този месец и приключи на 14.01..на 20.01 получих тази дай боже хубава изненада..според календарчето ми за МЦ съм била в плодороден прозорец точно в този ден..та възможно ли е да съм бременна или тези календарчета не отчитат периодите вярно...ще се пръсна от любопитство..

Саня, почти нищо не разбрах от поста ти и какъв точно е въпросът? На 20.01 си имала положителен тест за бременност ли?
Според мен на 20.01 е имала контакт. И за мен е много странен поста....

# 151
Здравейте, мами!
От няколко месеца искам бебе и мъжа ми съвсем изненадващо за мен се постара за това, та..МЦ започна на 7.01 този месец и приключи на 14.01..на 20.01 получих тази дай боже хубава изненада..според календарчето ми за МЦ съм била в плодороден прозорец точно в този ден..та възможно ли е да съм бременна или тези календарчета не отчитат периодите вярно...ще се пръсна от любопитство..

Саня, почти нищо не разбрах от поста ти и какъв точно е въпросът? На 20.01 си имала положителен тест за бременност ли?
Според мен на 20.01 е имала контакт. И за мен е много странен поста....
Да точно така имах контакт на 20.01..мисълта ми е толкова объркана и развълнувана, че дори немога да напиша разбираем пост,съжалявам за което.

# 152
Момичета пускам един и същи пост в две теми! Моля за извинение. Просто не съм наясно. Пуснах си два кръвни теста на 22 и 24 януари. Първия тест беше с единици на ЧХГ 51.95, тези от днес са 176.94. Това добре ли е? Утре ми е деня на МЦ. Да се радвам ли? Всичко нормално ли е? Благодаря предварително!

# 153
Радвай се. Честита и лека бременност!

# 154
Момичета искам и аз да споделя с вас за да съм сигорна дали симптомите са на бременност .С съпругат ми правим опити с след всеки тест няма.нищо но този месец ми закасня с 8 дена не съм.направила тест за да не се отчая още повече затова искам да почакам още малко ..Нямам гадене но ме болеше краста както и ниско.в корема и в момента като пиша нещо.бушува в мен незнам какво става кажете вие имали ли сте тези.симптоми и се е оказало че не сте бременна .

# 155
Цитат
Момичета искам и аз да споделя с вас за да съм сигорна дали симптомите са на бременност .С съпругат ми правим опити с след всеки тест няма.нищо но този месец ми закасня с 8 дена не съм.направила тест за да не се отчая още повече затова искам да почакам още малко ..Нямам гадене но ме болеше краста както и ниско.в корема и в момента като пиша нещо.бушува в мен незнам какво става кажете вие имали ли сте тези.симптоми и се е оказало че не сте бременна .
Ей това е скорост - докато я заболи крАста и бебето вече рита.
Тия точки, пльоснати безразборно между думите, ли са модерни сега?

# 156
  • София
Как да ти помогнем?
С 8 дни закъснение , без направен тест, по "нещото" бушуващо в теб, кълбото ли да питаме или боб да хвърляме?

# 157
Боже боже съжелих защо споделям с хора които критикуват мисля че тази страница е за помощ а то се оказа че има хора които не им пука а само ядосват хората ...😡😡

# 158
  • Сан Франциско
Пука им на хората, че не признаваш буквата Ъ и слагаш точки на произволни места в текста...както и, че питаш въпрос, на който във форума не може да се отговори. Направи си тест.

# 159
Добре де но не разбирам какво толкова са важни точките и правописа ми

# 160
То точките да бяха... Часовете по биология в училище, часовете по биология са важни.
И по литература, доколкото има разлика между кръст и краста.

# 161
 Ез да си напраивш тест какво очакваш да ти кажат тук хората ?! Бременна си ?! Не сме врачки. Това е като да ни питаш с какво си облечена днес няма как да знаем 😁😁

# 162
Добре ще си направя тест но защо трябва да ме критикувате вие направо се подигравате с мен вие за много учени ли се смятате

# 163
На така зададен въпрос не знам как очакваш адекватен отговор. След като ти нямаш елементарно уважение към четящите, като напишеш поста си неграмотно.Не може да очакваш уважение обратно. В крайна сметка учени или не има елементарни правила за комуникация било то оналйн или на живо. Похвално е, че хората правят забележки за такива неща. Simple Smile

# 164
Истината е, че хората търсят сродници, с които да споделят. И понеже заглавието на темата е такова, си изисква някакво предполагане и гадаене. Ако момичето си направи тест няма особен смисъл да пише в темата като си знае резултата...
Моите уважения към всички, но наистина има няколко доста хапливи дами. Освен това повечето момичета тук си мечтаят за това да имат бебе, а изречение от сорта на "няма как да си бременна, чакай си цикъла" понякога може да е доста грубо.

С краткия си опит в бебеправенето ще посъветвам при закъснение тест и в зависимост от резултата посещение на гинеколог. Аз чаках 10 дни закъснение, за да не е прекалено рано ако има бебе и да не е прекалено късно ако има някакъв проблем.
И както казват в една друга тема - надежда има докато не дойде цикъла. Освен това тестовете понякога могат да са неправилни и според мен е важно като сте решили да имате бебе да не пушите по 2 кутии цигари на ден, но това все пак си е личен избор...

Общи условия

Активация на акаунт