"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 198
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
CandyBones Никъде не съм казала, че правя опити за бебе, или че на този етап от живота си съм готова за дете. Не съм запозната напълно с всички въпроси относно забременяването и попитах. Все пак тази тема е за това. Да не съм на ясно ако например съм имала късна О. и тя е няколко дни преди менструацията дали мога да разчитам на този цикъл, че не съм бременна, защото знам, че трябват няколко дни на имплантирането Simple Smile Можеше малко по - спокойно да говорите
Да, можеш да разчиташ и ако има цикъл - няма бременност. При късна О ще има и закъснение на менструацията.

# 541
Не знам как да ти го кажа, че да не се колебаеш и да ме разбереш. Независимо колко късна ти е била овулацията - ако ти дойде не си бременна. По никакъв начин. Ако не ти дойде си направи тест, но дойде ли ти - не си бременна.

# 542
Ще се пробвам и аз да обясня. Овулацията се мести спрямо началото на следващата менструация. Тоест ако заместим последната ти менструация с числото 1, овулацията - с числото 2 и следващата ти менструация с числото 3, то 3 е определени дни след 2. Между 2 и 1 не е задължително винаги да има примерно 10 дни, но през целия ти живот между 2 и 3 ще има примерно 15 дни. Това означава, че ако овулацията е късно, то менструацията ще е също толкова късно. Ако си спомняш скачените съдове по физика, 3 и 2 са скачени, но 1 няма отношение към тях.
Няма как да забременееш по време на овулация този месец и да се отрази следващия цикъл, няма как да забременееш 5 дни преди менструация. Това се случва на жени с нередовен цикъл, който са решили, че ще им дойде на пето число, но всъщност овулацията е късна и ако не са забременели е щяло да им дойде на 15 число. Това НЕ означава, че са забременели 5 дни преди менструация
Май го обясних още по-сложно и дълго, ама какво да се прави...

# 543
Благодаря ви за изчерпателните отговори!

# 544
Здравейте пак , днес беше първият ми преглед при АГ , каза че вижда жълто тяло и че лигавицата е дебела , като при бременност , но не вижда плоден сак .. в 5 г.с нормално ли е ?

Колко ти е закъснението?

9 дни

# 545
Момичета някоя от вас ползвала ли е въпросния тест за бременност  be sure и до колко е показал вярно! Бебеправим, имам закъснение от 4 дни а теста е отрицателен, дали мога да му се доверя ?

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 09:00 от maria_lilova

# 546
  • София
Кой е въпросния тест?

# 547
# 548
  • WonderLand
Аз съм го ползвала, при мен показа вярно. Отчете на 1 или 2 дни след закъснението.

# 549
Здравейте,незнам въпросът ми дали е за тук,но съм много объркана...От 5 мес.правим опити за бебче,но не се получава...отидох на лекар обясних му че ми закъсня 5 дни че ми се вие свят от време на време ми се гади изпитвам глад и мц този път небеше нормален...прегледа ме и каза че имам полакистозни яйчници...назначи изследвания на ft4,tsh и пролактин...стойностите са следните....ft4 17.25,tsh 0.771 и пролактин 277.5.....аз имам чуството че съм бременна вече и кръста ме боли и напрежение ниско доло в корема имам ...не ме е гледал на видеозон....ако има някой който е бил в такова положение нека ми помогне...благодаря ва предварително

# 550
Тест за бременност прави ли?

# 551
  • София
Един тест да беше направила.

# 552
  • WonderLand
Хм... само ако имаше начин да се провери дали има бременност без кристална топка...

# 553
11 дни след последния ни контакт имам някакво ръждиво прикапване. Буквално 1-2 капчици. Възможно ли е толкова късно да има имплантация евентуално или на друго се дължи...

# 554
11 дни след последния ни контакт имам някакво ръждиво прикапване. Буквално 1-2 капчици. Възможно ли е толкова късно да има имплантация евентуално или на друго се дължи...
Мисля че е възможно! Стискам ти силно палци миличка...Дано да е станало..Ние с теб се движим долу горе по едно и също време.Аз чакам да ми дойде след 1 ден на 15-ти,но този месец нещо съм обезкуражена...имам силни болки в кръста,днес правих тест и е отрицателен😢

Общи условия

Активация на акаунт