"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 315
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
И аз виждам чертички , за да си сигурна и да не се чудиш приеми съветите за кръвен иначе чакаш и се чудиш.

# 331
Здравейте, новичка съм тук и се извинявам предварително, ако объркам мястото за този мой въпрос. Имам едни съмнения, че съм бременна или че полудявам 😁 По време на овулацията ми този месец с приятеля ми бяхме на почивка и както се сещате там се обичахме повечко. Мислим за бебе, но не го правим целенасочено все още. Доста добре познавам тялото си и отчитам много промени към днешна дата - огромни гърди с чувствителни зърна; по-странното предменструални болки, но много леко, ниско долу, придърпвания от време на време - и това е от около 4 дни, а ми е раничко за М, която чакам на 06.02. Въпросът ми е възможно ли е да съм бременна, тъй като е раничко май за тест?
А ... и още нещо - лягам си в 21 и 30 като парцал 😁

Полудяваш. Няма такива симптоми в ранни седмици дори и да си бременна. Peace

# 332
Първата ми мисъл беше “Е само биохимична на ми се беше случвала”. Но реших, че няма да спирам лекарствата (бременността беше ин витро) до като не видя, че стойността пада.

Браво! Страхотно, че не си се предала!

# 333
И аз виждам чертички , за да си сигурна и да не се чудиш приеми съветите за кръвен иначе чакаш и се чудиш.
Утре ще направя кръвен. А информативно да попитам каква е цената на кръвния ?

# 334

Около 20лв, но е 100% сигурен! Успех!

# 335

Около 20лв, но е 100% сигурен! Успех!
Благодаря ви, много !

# 336
Момичета , след 27 дни закъснение , след 7 теста и последния от тях с втора много бледа черта и след кръвен който е <10 , след преглед на гинеколог от който слабо казано не съм доболно , но се видя , че в матката има нещо с размерите на ,, СЛИВКА " така го описа гиниколожката ... Ми дойдеее ... Да се притеснявам ли ? Смятх утре да ходя на предлед , но уви ....

# 337
Задължително да те провери и друг лекар. Не е нормално на толко закъснение да си с тази стойност на ЧХГ. Камо ли пък да види "сливка"?!
Това, което ти е дошло показва, че нещо се чисти въпроса е да се разбере какво.

# 338
Здравейте, с приятеля ми правим опити за бебе от известно време. С редовен цикъл съм 28 дни, закъснява ми с два дни правих тест и се оказа отрицателен, също така не усещам и обичайните пред менструални симптоми. Възможно ли е теста да отчете по-късно и ако да, дали има мами, който са видели по-късно двете чертички, че започвам да се отчайвам.

# 339
Здравейте, с приятеля ми правим опити за бебе от известно време. С редовен цикъл съм 28 дни, закъснява ми с два дни правих тест и се оказа отрицателен, също така не усещам и обичайните пред менструални симптоми. Възможно ли е теста да отчете по-късно и ако да, дали има мами, който са видели по-късно двете чертички, че започвам да се отчайвам.

Аз моите 2 чертички ги видях на 8 дневно закъснение и то след времето за отчитане .

# 340
  • WonderLand
Момичета , след 27 дни закъснение , след 7 теста и последния от тях с втора много бледа черта и след кръвен който е <10 , след преглед на гинеколог от който слабо казано не съм доболно , но се видя , че в матката има нещо с размерите на ,, СЛИВКА " така го описа гиниколожката ... Ми дойдеее ... Да се притеснявам ли ? Смятх утре да ходя на предлед , но уви ....

Иди при друг лекар, това не е нормално и много противоречиво.

# 341
Благодаря за отговора, вдъхвате ми надежда, че и аз най-накрая ще видя така мечтаните две чертички 😊

# 342
Най-добре пусни един кръвен, че понякога, при късна О, тестовете отчитат по-късно. Приятелка с 5 дневно имаше 2 отрицателни, пусна кръвни през 48ч. и се оказа, че е Б.
Успех и дано скоро се похвалиш с хубавата новина! 😊

# 343
  • София
Изключения винаги има, но при редовен цикъл вероятността да не отчете теста при двудневно закъснение е минимална. Няма за какво да се отчайвате. Няма нужда да си давате парите за кръвни тестове.

# 344

Това е резултата от това което попитах вчера , дано да са верни въпреки че на единият втората е по бледа а на другия по ярка но дано да ставам мама 😍

Общи условия

Активация на акаунт