"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 41

• 50 236
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Когато О настъпи по-късно, то и менструацията се измества, т.е. настъпва по-късно от очакваното.
     Все пак имай предвид че на разни усещания и симптоми не може да се вярва на 100%. При закъснение от 10 дена е редно да се посети гинеколог за да се види каква е причината.

# 406
  • София
Здравейте. С ММ не се пазим. Последният ми цикъл беше на 2.01.19. Закъснява ми 3 дни, базалната е 37 градоса. Днес правих тест с втората урина, но е отрицателен. Има ли девойки със същият случай?
Сигурно има много девойки със същия случай. Закъснения и промени в цикъла се случват често и причините са различни. Щом тестът е отрицателен, вероятно няма бременност. Ако закъснее повече от 10 дни, посетете лекар.

# 407
  • София
Здравейте. С ММ не се пазим. Последният ми цикъл беше на 2.01.19. Закъснява ми 3 дни, базалната е 37 градоса. Днес правих тест с втората урина, но е отрицателен. Има ли девойки със същият случай?
Сигурно има много девойки със същия случай. Закъснения и промени в цикъла се случват често и причините са различни. Щом тестът е отрицателен, вероятно няма бременност. Ако закъснее повече от 10 дни, посетете лекар.

Да, благодаря. Ще видя ако не дойде до 2-3 дни и е отново отрицателен ще звъня на АГто.

# 408

Да, драга моя, говоря за симптоми. Защото много често имплантирането наподобява предменструални симптоми. И ако си в процес на бебеправене и ти закъснява, пък и да ни те закъснява, процесът на имплантиране си проличава по тази симптоматика.

В доста сайтове си пише за симптомите на имплантация и там също се обяснява ,че са като при менструация.И наистина ,че клетката е много малка за усещане,но тя все пак се вгнездява в матката и се настанява там в продължение на 40 часа.
Аз чакам да НЕ (дай Боже) ми дойде утре.Преди три-четири дни имах страхотни придърпване в корема,мислех че ще ми дойде всеки момент и постоянно тичах да видя какво става,но така и не дойде,а тези придърпване преминаха и сега когато чакам менструацията нямам изобщо такива усещания,а обикновено си ги имам точно по това време.От няколко дни ми се спи,ама ужасно,гърдите ми не са били никога така болезнени ,особено зърната,абе целите.Вчерс почти целия ден ми се виеше свят,аз съм си с ниско кръвно ,но просто отбелязвам какво ми е.Този месец не съм правила още тест,за да не се разочаровам предварително,а мисълта ми е все в това дали ще ми дойде,какво става.Ще изчакам да ми закъснее по е няколко дни и тогава ще направя тест и се надявам да споделя хубав резултат тук ,и наистина тези болки в корема да са били от имплантирането. Simple Smile

# 409
Аз съм имала такива симптоми не знам колко пъти вече и нито веднъж не съм била бременна. Така че на симптоми не може да се вярва. Пожелавам ви скоро да се похвалите със 2 чертички  Peace

# 410
Аз съм имала такива симптоми не знам колко пъти вече и нито веднъж не съм била бременна. Така че на симптоми не може да се вярва. Пожелавам ви скоро да се похвалите със 2 чертички  Peace
Напълно съгласна съм с geizer.
Всички месеци, в които не бях бременна имах толкова симптоми, че не е истина. В месеца, в който наистина забременях, нямах абсолютно никакви симптоми. И така до края.
Затова по-добре изчакайте си закъснението момичета и след положителен тест, ако трябва да имате симптоми те ще си дойдат.
Късмет на всички.

# 411
Здравейте !
На 24 години съм , приятеля ми свърши в мен за първи път , не съм образована по-тази тема , но изчетох всички форуми и стати и всичко в интернет за свършване и овулация и не разбирам .
Въпроса ми е следният ,тъй като менструацията ми е супер не редовна , последните месеци на менструацията ми бяха на 30.11.2018,....05.01.2019. Той свърши на 29 вечерта в мен , възможно ли е да съм била в овулация и , ако да след колко време можа да разбера дали съм бременна , тъй като имам симптомите на ПМС , вълни ,нервност болки в корема ,моля Ви за съвет ! И да почертая искаме бебе

# 412
  • Пловдив
След 14 дни от половия акт можеш да си направиш тест. Иначе при нередовен цикъл няма как да ти кажем дали може да си била в овулация тогава. От 29 януари до 3 февруари няма как да имаш симптоми.

# 413
След като искате бебе  и не си наясно кога е овулацията е хубаво да прочетеш малко повече. Първо при нередовен цикъл има някаква причина било то хормонална или нещо друго. След това хубаво овулацията да се засече било то с тестове за овулация или с посещения при гинеколог за да се засече кога е. Най - добре с гинеколог по мое мнение тъй като това е най-сигурния начин да се потвърди наличието на такава. Така зададен въпроса ти никой не може да ти каже била ли си или не. Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 21:39 от Ivy23

# 414
Здравейте !
На 24 години съм , приятеля ми свърши в мен за първи път , не съм образована по-тази тема , но изчетох всички форуми и стати и всичко в интернет за свършване и овулация и не разбирам .
Въпроса ми е следният ,тъй като менструацията ми е супер не редовна , последните месеци на менструацията ми бяха на 30.11.2018,....05.01.2019. Той свърши на 29 вечерта в мен , възможно ли е да съм била в овулация и , ако да след колко време можа да разбера дали съм бременна , тъй като имам симптомите на ПМС , вълни ,нервност болки в корема ,моля Ви за съвет ! И да почертая искаме бебе
Ако е било 29 януари е абсурдно да имаш каквито и да било симптоми, понеже все още няма да е настъпила Б. За овулация няма как да се гадае, може да е била по всяко време, но по-скоро това е ПМС.

# 415
Здравейте !
Хубаво е първо да се образоваш ПО тази тема.
Добронамерен съвет е.
Или поне посети гИнеколог да ти обясни основните неща и да направите нужните изследвания.

# 416
Здравейте !
Хубаво е първо да се образоваш ПО тази тема.
Добронамерен съвет е.
Или поне посети гИнеколог да ти обясни основните неща и да направите нужните изследвания.

Биология 9 клас...... Може и 8 да е, но ние го учихме в 9..

# 417
Здравейте закъсня ми с 7 дена направих си 2 теста които са положителни днес е 13 ден от закъснението... Незнам какво да си мисля моля за отговор кога да ида на преглед и дали съм бременна супер много го искаме с моя приятел и ще съм много щастлива също така и гърдите ме болят от една седмица.... Незнам може ли съвет 🙂🙂🙂

# 418
Запази си час и отиди на лекар.

# 419
Добре де, при наличието на 2 положителни теста какво може да си мислиш, освен че най-вероятно си бременна. При такова закъснение вече можеш да отидеш и на преглед  за да се види дали всичко си е както трябва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт