Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 246
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Със сигурност е по-икономично. Миналата седмица майка ми беше на гости и все мие на ръка, резултатът празен бойлер после. Неизменна помощница си е.
Да са живи и здрави вече порасналите деца!

# 346
  • София
Без съдомиялната ще умра. Честно!
Готвя всеки ден. Сутрин правя закуска за трима възрасти, после обяд, накрая вечеря. Бебето не го броя все още. Всеки ден я пускам поне по 2 пъти, а моята е голяма. Разходът й е 11 литра на цикъл. При миене на ръка се изразходва много повече вода.

# 347
Без съдомиялната ще умра. Честно!
Готвя всеки ден. Сутрин правя закуска за трима възрасти, после обяд, накрая вечеря. Бебето не го броя все още. Всеки ден я пускам поне по 2 пъти, а моята е голяма. Разходът й е 11 литра на цикъл. При миене на ръка се изразходва много повече вода. .
И аз съм така с готвенето...ужас е от към съдове за миене.

# 348
С 2 ръце съм За съдомиялна! Нея я класирам на 1во място, после са другите екстри сушилня и робота. Още от както бях бременна спрях да стоя на мивката да мия чинии,миеше мм ми ,но 1 ден му
писна и каза отиваме за съдомиялна 😄 Добре че са ги създали тия машини да ни улесняват .

# 349
  • пловдив
Аз също съм много доволна от съдомиялната. Преди години бях много скептично настроена,но сега тя ми е най-добрата помощница вкъщи.

# 350
  • Down Under
Определено си заслужава да се инвестира в съдомиялна. Ние не готвим много, но пак се трупат чаши и чинии, пускам я всеки ден за 30 Мин и всичко светва. Виж за сушилнята, лично аз не съм фен. Първо че обичам да простирам и второ много време отнема да изсъхнат, минимум час и нещо, което си е доста електроенергия. Прахосмукачка робот нямам, имаме безжична и минавам цялата къща за нула време всеки ден. Любима е на малкия, само като чуе че я пускам хуква с всички сили

# 351
Ооооо св. Минка! Колко много искам да живее у дома,ама тц. ММ не иска да купи и да прави преустройство, за да сложим съдомиялна. При майка ми отпреди 10 години съм купила и това е една от най-добрите инвестиции. Като си ида там и си почивам. Тук откачам постоянно на мивката.
Опитвах се да докажа на ММ колко в икономично откъм вода и ток. Накарах го с 11 л топла вода да измие  съдове за една непълна миялна.  Успях, но той пак се инати да купи.
Сушилня нямам, но за момента не ми трябва. Там където живеем има тераса юг и в слънчев ден всичко което простирам за два три часа е сухо, независимо от температурата. Виж при майка имам изток изложение и там няма толкова бързо съхнене. 

# 352
  • Сливен
И нашата Стефи  стана на годинка на 01.02, но не успях да се отчета тук. Празнувахме на ресторант, 20 възрастни от родата, баткото и рожденичката. Имах идеи и аз да правя буквите на името с цветя от салфетки, но къде това време. Успях само да изрежа буквите от картон и дотам. Украсихме с балони фолиеви и цифра, надпис чрд пак фолиев. Всичко беше супер, докато на рожденичката не и се приспа, а не взехме количката с нас. Flushed Но тя дрямна в ръцете ни за 10-15 мин. и пак беше на линия. Smile Имаше оцапано с торта носле, а също и обувка /докато седеше за снимка до тортата, зарови крак/ Satisfied Голям смях.
Иначе имаме 6 резеца и един току що пробил кътник.

# 353
Olaya, пожелавам скорошната Рожденичка да бъде здрава и все готова за игри и закачки!🍀🌹🎉

# 354
olay, честита да ти е!

# 355
 Да са живи , здрави и много щастливи всички рожденици 🎁🎈🎂

# 356
Малко страничен въпрос,  ходихте ли на АГ за цитонамазка след раждането? Аз не съм , все няма време или си намирам 'извинение' 😁🙄 а трябва..

# 357
Честито на рожденичката!Да расте много здрава и щастлива Cake

Ходих за цитонамазка и микробиология и чакам резултатите тези дни.

# 358
На нен ми се счупи пломба, пррди няколко месеца и още не съм ходила на зъболекар..все не ни стига времето.За АГ също, но ще направя и двете скоро

# 359
Дори вече 2- ра си пуснах. На 6 месеца ходя аз. И в четвъртък ще си правя пълни изследвания+ тези за щитовидната жлеза и още каквото назначат. И със зъболекарите имах преживявания.
На мен пък не ми остава време, за да се погрижа за себе си, например на фризьор, а толкова обичам ♥

Общи условия

Активация на акаунт