Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 251
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Ходих до работа да подам документи за 2рата година отпуск...бях забравила как изглеждам в "човешки вид"😊Да похваля детето днес допълзя до легена с прането и почна да вади мокрите чорапи и да ми подава 😊😊😊Голям кеф е някой да ти помога, било то и само да не се навеждаш 100 пъти .

# 361
И на 2-ра ходих вече даже. Голям период за мен е от раждането до сега. И аз ходя на 6-8 месеца.

# 362
  • Велико Търново
Ходих веднъж, а ми предстои и втори път, надявам се до 1 месец ще успея да се вредя за втора.
На зъболекар ходих в продължение на 1 месец, два пъти седмично и стегнах положението.
Но и аз като вес. Си мечтая за фризьор и маникюр. Дано ми се случи скоро.

# 363
Бебо днес е рожденик. Ще празнуваме само ние четиримата довечера. Направих вчера тортата. Баткото е поръчал да взема свирки, медали и балони, които не се пукат шумно Laughing Купонът се очертава на ниво Smile

# 364
  • Велико Търново
Честит рожденник, mam_bear! Да ви е здрав, щастлив и много игрив Simple Smile))
Хубаво изкарване на празника Simple Smile

# 365
Честит рожден ден!

# 366
Честит рожденник! Най-хубавите празници сме имали в съвсем ограничен кръг! Да си изкарате весело!

Аз още не съм пускала цитонамазка. Цикълът ми едва преди 2 месеца се нормализира. Трябва скоро да направя.

# 367
  • София, България
Mama Bear, честит рожденник,да расте здраво,щастлив и да радва мама,тати и батко Simple Smile

И нашият син днес става на годинка. Вчера вечерта яко си ожули носа,баш за РД да остане на снимките,да се сещаме винаги какво шило е бил като малък,хаха.

Цитонамазка и МБ вече за 3-ти път след раждането съм минавала. Но аз доскоро бях с бета-хемолитичен стрептокок в МБ,а се борехме да го разкараме.

# 368
  • Велико Търново
Честита годинка и на вас Lil_lv :* много здраве, усмивки и по-малко ожулвания, повече викове от радост Simple Smile

# 369
Честит рожден ден на бебоците!
Да са здрави и много безгрижни

# 370
Честито на рожденниците. Здрави и късметлии да бъдат!🎂

Не е ли много на често цитонамазка през 6 месеца? Веднъж годишно май е ок,ако няма нещо..

# 371
Честито на рождениците!Да са живи и здрави,палави,засмени и щастливи Kissing HeartKissing Heart

Нашият бебчо също днес става на една годинка!Ние също ще бъдем вкъщи,само тримата,защото се разболя,но пък съм направила торта и се надяваме да се омаже хубаво GrinningGrinning
Черпя ви виртуално Blush
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 11:53 от Étoile*

# 372
  • София
Момичета, Честит празник на вас и порасналите деца! Няма да изброявам поименно 🙂

Живи и здрави на бъдат и пакостите и игрите да нямат край! 🙂

# 373
Да са ви живи и здрави рожденниците,пожелавам им едно безгрижно детство изпълнено с радост и веселие!

Étoile*Прекрасна торта си направила.Аз нямам време нито за торта нито за украса така,че всичко го поръчах.

Дайте идеи за почерпка на гостите,решила съм да са различни видове хапки,ама какви да са нямам идея Thinking

# 374
Тази торта е от снимка в интернет GrinningGrinning Аз направих бисквитена,за да може и той да си хапне Blush

Общи условия

Активация на акаунт