Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 209
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Честит рожденник на Шаротен!

# 541
Благодаря ви момичета! Толкова е приятно с вас във форума! Вече почти две години - страхотна групичка сме си!
Hamsti, дано е добре твоето момиченце!
Много ми е тъжно като са болнички милите. Не могат още да си кажат какво ги боли... но пък и не помнят после. За разлика от нас.

# 542
малкото човече проходи вчера Heart Eyes
В неделя е рожденик и си мислех да направя направо тогава и прощапулника.Чудя се колко предмета да поставя,не ми се иска да са много.Мисля си за 7-8,дали да достатъчни според вас?

# 543
И нашия дребчо вчера се пусна да ходи 🤸‍♂️👣😄 но забелязвам ,като е по чорапи ходи като сложа обувките и неиска . Ваще така ли бяха ?

# 544
  • София, България
И нашия дребчо вчера се пусна да ходи 🤸‍♂️👣😄 но забелязвам ,като е по чорапи ходи като сложа обувките и неиска . Ваще така ли бяха ?
Честито! Да, съвсем нормално е. Но ще свикне всякак.

# 545
Моят не иска и да чуе за обувки,сложа ли му тръгва с тях и сяда,отлепя ги,дърпа ги,докато не ги свали не мирясва и не става да ходи.Пробвам го периодично,но вече 10 чифта му умаляха,така и не ги носи реално.Ходи само по чорапи или бос вкъщи,навънка само с едни меки боти.И така 3 месеца вече,педиатърката вика щом не иска не го пускай от количката или стойте вътре да направи връзка че без обувки няма да излиза.За мен не е опция да седи затворен заради нещо което явно не му е приятно,с шапките е същия.Ръкавици търпи,но шапките ги сваля веднага.Ще видя на пролет сандалите дали ще търпи и чехли за лятото.
На неговия прощъпулник бяха 11 неща,заложих на традиционните неща.Разделих ги двете неща с рождения му ден исках да са си отделно.

# 546
  • Велико Търново
Честито на проходилите човечета! само напред и нагоре!!!
Няма значение колко предмета ще сложиш, и без това като го гледат много хора ще е шашнато детето. Аз много го мислих как да бъде, кога и т.н. и накрая го скалъпихме импровизирано и стана като на шега.

# 547
Ние направихме прощъпулника в неделя заедно със семейното тържество за рождения ден. Бяхме само най-близките роднини и кумовете (10тина човека) и малкото наистина се стъписа като видя всички събрани в една стая. Като търкулнахме питката тръгна след нея, стигна до масата, седна си на земята и взе да си чопли с пръстче питката😂 подканих го да види какво има на масата - все неща, с които по принцип не му даваме да играе. Гледа той предметите, гледа мен невярващо и не може да разбере как така го подканям да си вземе, вместо да му се карам, уловка ще да има някаква. Накрая посегна плахо към четката за рисуване, всички казаха в един глас “ауууиииаа”, детето си дръпна ръчичката и се сгуши в мен😀 После пак подканяне, уверявам го че няма проблем да си вземе каквото иска и втори път към четката за рисуване и вече си я взе. Общо взето цирк голям, забавно беше. Батко му също четката хвана първо, а баща им е художник, та кръвта вода бе става, нали такава беше приказката😃

# 548
Затова не каних никого на прощъпулника,моят също се стъписа от гостите на рождения си ден,със сигурност нямаше да тръгне спокоен след питката.Моят отиде,огледа всичко и си взе лекарската слушалка и си седна да играе с нея.Другите предмети даже не ги пипна,давах му ги после за игра че му бяха непознати,но само шивашкия метър му спечели вниманието,другите му бяха безинтересни.

# 549
Ние не сме правили още прощъпулник. Все още като бърза предпочита да допълзи. Представям си го как от еуфория да стигне по-бързо до всички интересни неща пред него ще забрави да върви и ще започне да лази. Ще изчакам малко.
Иначе най-добре е да ходят боси или по чорапки, колко се може повече, в този период. Взела съм му от чорапите със силиконови топчета, за да не се пързаля и така е по цял ден. Обувки само навън, но все още ходи малко на открито.

# 550
Затова не каних никого на прощъпулника,моят също се стъписа от гостите на рождения си ден,със сигурност нямаше да тръгне спокоен след питката.Моят отиде,огледа всичко и си взе лекарската слушалка и си седна да играе с нея.Другите предмети даже не ги пипна,давах му ги после за игра че му бяха непознати,но само шивашкия метър му спечели вниманието,другите му бяха безинтересни.
Моя хвана дървения чук (за съдия) вдигна го и гордо започна да го показва и да му се радва 😁после се обърна и взе и отверката беше много доволен от себе си 😊😄

# 551
Момичета какъв ФР слагате ,ползвам тонимер от тези като дозички,но рекламират някакъв спрей за бебета Низита ( някой ползва ли го)май беше ако не бъркам.  На дребчо му слагам чат пат че му изсъхва лигавицата и хърка и сополките са сухи,но тия дози неща не го кефят и одеве от драмяскане в окото му вкарах. Та ако някой ползва спрей да сподели какъв?че си мисля дали ще е по удобно.

# 552
  • пловдив
Ние сме ползвали Стеримар бебе и Маример бебе последно. Доволна съм,но напоследък не й е много приятна тази процедура.

# 553
Аз ползвам Стеримар бебе Simple Smile

# 554
Назо либеро ползвам,но рядко цяла доза му изтисквам.Преди вана по малко във всяка ноздра и ако не излезнат с кихане или той докато напъва с върха на клечка за уши бъркам малко колкото да закача дразнителя.Показах му няколко пъти като запушвах едната ноздра как да издухва през другата и бързо схвана,че като му е чист носа диша по лесно.Пробвайте да им покажете,в началото ми се смееше,ама сега като му запуша едната ноздра след като съм сложила ФР и сам напъва и лесно излиза.Отскоро се научи да свири на една свирка,не ме питайте защо реших да му я взема и му показах каква е идеята,като на футболен мач се чувстват,редовно ме стряска.

Общи условия

Активация на акаунт