Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 190
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Ами не знам с тези ваксини, всяка година го сменят тоя загубен календар.
Дори и на 1.5 години да има пак, остават още две и после няколко години няма да го мислим. Направо се изприщвам като трябва да го боцкат- било за ваксина, или за кръвни изследвания.

# 181
  • Велико Търново
Моето момче е мнооооого назад с ваксините. Отделно сега с хранителните особености съвсем се отложиха, а и педиатърката е предпазлива и става още повече. От една страна се радвам че се проточват във времето, от друга се опасявам че не е много добре това. Каквото е такова, да са здрави децата!
От днес официално вече гледа телевизия с предпочитания към канала, УЖАС! Смених никелодиън джуниър и се разрева много драматично... Кога пораснаха февруарските бебета...ех...

# 182
  • София
Ves. А моето аз само го боцкам за изследвания и то венозно. Не е кой знае каква драма това боцкане.

# 183
Ves. А моето аз само го боцкам за изследвания и то венозно. Не е кой знае каква драма това боцкане.
Сетих се по повод твоя пост една смешна история. Извън темата е, но дано ви разведри.
Майка ми е медицинска сестра. Всичките и пациенти казват че има много лека ръка и никога не ги боляло тя като им слага инжекции. М дааа, така е от собствен опит мога да го кажа. Но когато слага на мен нещо се обърква, тя се притеснява и  бум. Стават сакатлъци. Не помня какво ми слагаше, но беше в бута (дупето). Аз и викам гледай да не ме боли и се хилят. Тя подготви, опипа мястото, дезинфекцира, замахна и... Никаква болка. Викам страхотна си. А тя милата изохка. Обръщам се - боднала си иглата между палеца и показалеца в меката част. Притеснила се от забележката ми и без да иска се убола. Много се смяхме. JoyJoy

# 184
Ами понякога така се случва. Аз имах позната медицинска сестра, която работи в спешна помощ, и е споделяла, че на нейните деца най-много се притеснява да им забие игла, въпреки че на ден го прави безброй пъти.

# 185
Моето дете яде цяло яйце от около месец, в печива.
Ние сме много назад с ваксините, а сега покрай епидемията и лекарката отказ да слагаме.

# 186
  • София
Аз само като си представя, че някой трябва да го боде, пък аз да го стискам... предпочитам да си му говоря и аз да свърша работата

# 187
  • пловдив
Относно белтъка и прясното мляко,вчера правих палачинки за каката и бебка опита от тях за пръв път.

# 188
И ние сме много назад с ваксините. Заради двете влизания в.болница с пневмония на 1м. миняхме комисия и ги бяхме отложили с 6 месеца. Беше ми мирно и спокойно и сега пак се започна. Но това е положението.

# 189
Ние ги наваксахме. Нали ми ги водят недоносени...отлагахме в началото до навършване на коригирана възраст, после птеболедуваха, жеги лятото не слагахме...но есента наваксах с всички и сега мир и спокойствие. Следващата е морбили и някаква ре- непомня коя...синфлорикс или другата.

# 190
  • София
Ние ги наваксахме. Нали ми ги водят недоносени...отлагахме в началото до навършване на коригирана възраст, после птеболедуваха, жеги лятото не слагахме...но есента наваксах с всички и сега мир и спокойствие. Следващата е морбили и някаква ре- непомня коя...синфлорикс или другата.
Има и на двете.
Синфлорикса по план е на 12м. На 13м е МПР, а на 18м е пентаксима

# 191
Момичета по колко пъти спят бебковците ви през деня, моя почна да спи 1 път около 1~1,5ч. рядко до 2ч.

# 192
  • пловдив
При нас спането през деня е по два пъти -около час. Зависи кога се е събудила,ако нощем покрай зъбите е будувала по час -два ,я оставям да спи до по-късно и тогава спи само следобяд.

# 193
В момента е в период на преход от 2 към 1 спанета. Бори се да е 1 път, но понякога се уморява и клюмва и са 2 пъти Simple Smile

# 194
Приспивам по 2 пъти. За съжаление вкъщи не става,  защото независимо колко е уморен, ако затвори очи играчките може да избягат. В количката и навън.

Общи условия

Активация на акаунт