Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 200
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Сина ми заспива в 7:30. Ако просрочим с 10 Мин идва края на света.... Спи до 6//7/8 различно. През деня спи по 2 или 3 пъти - към 9 за 40 Мин, към 13 за 40 Мин и към евентуално 17 за 30 Мин.
Като ви чета се успокоявам че е нормално.

# 211
  • София
Момичета, завиждам ви 🙂! Не мога да спи представя какво е детето да спи повече от 4 часа 🙂, но ето че има такива
Никога не съм имала бебе, което да спи повече от 8 часа нощно време без да се събужда 5-6 пъти.

# 212
Вандин, завидждам ти за спящото дете!
Аз моят го бях научила да спи след всяко хранене като бебе, но вече как да заспи като може да ме дере и скубе Joy

# 213
  • Down Under
И моето спи само в къщи - навън, в количката, в колата никога 😭 всяко излизане се планува така, че да се приберем за съня , което е супер кофти. Аз завиждам на спящите в количките деца 😆

# 214
Аз ако имам късмет когато сме навън да спи ~2ч е ок,но понякога спи 30мин събужда се и почва да се тръшка и набързо се прибирам (в повечето случай не мога да си свърша задачките).
Фонтанелата затвори ли се,при нас не е ,давам по 2к вит д сутрин преди млякото с лъжичка но не винаги 'изяжда' цялото количество 🤔

# 215
Не се е затворила и при нас.
Правите ли планове за море?

# 216
Моята бебка спи два пъти през деня. заспива към 20.30-21ч, събуждам я в 6ч да пие мляко ( иначе тя се размърдва още към 5ч и започва да примлясква), заспива отново до 8-8.30ч. След това преди обед  (след 2.30-3 часа) заспива за 0.5-1час и следобеден сън два-три часа. Ако се е събудила преди 16ч, я слагам за 30 минути към 18.30ч, за да издържи до към 21ч. На мен сутрешните часове след 6часа до нейното ставане са ми мн ценни. Тогава готвя, гладя или върша нещо друго из къщи. Следобед съм тиха, защото тогава лесно се събужда, а обикновено и аз зареждам батериите.
Фонтанелата на се още затворила. Ние също даваме по 2к ВитД в лъжичка с малко вода преди закуската.

# 217
Правите ли планове за море?

Ние вече си резервирахме хотел.Но тази година ще сме по смели от предишната и няма да взимаме подкрепление(баба) Smile

# 218
Правим планове, живот и здраве за 10 дни.
Септември ходихме в Гърция за 7 дни и малкият се чувстваше супер, радваше се на водата, плуваше и си играеше. Изкарахме страхотно.

# 219
  • Велико Търново
Ох че хубаво звучи точно сега в това мъгляво студено време една гореща идея за море Simple Smile)))
Ние си правим планове за пътуване без малкия, тъй като пътя ще е лош и съответно може да му стане лошо. Щом наредим тази екскурзия във времето ще мислим и морето.

# 220
  • пловдив
Браво момичета,за хубавия режим който имате. Покрай тези зъби при нас режима доста се обърква и вечер понякога не мога да я успокоя да заспи. Сега ни започват кътниците и снощи тъкмо заспа в 21-30 ч. и на няколко пъти се пробужда,иска на гърдата да се успокой ,но от  2 до 4 не спахме и сутринта пак събуждане начесто. Отделно не иска й да хапва течна храна,предпочита по-твърдата... Вече се чудя кога ще приключи драмата със зъбите и как ще се отбиваме...
Иначе до късна есен заспиваше навън в количката,но откакто захладня заспива вкъщи,но на гърдата.

# 221
Мммм дааа... Втора количка за близнаци купувам, третата добре че ни я подариха... Дневен сън в леглата? Мираж... Много рядко и то са се натикали по мен върху мен...Ха съм мръднала, ха някой е събуден. Лежа мирно и кротко и ако съм успяла да си взема телефона чопля, ако съм докопала дистанционно гледам тв на муте...а ако имам повече късмет чета книжка. Аз да заспя с тях вече не става. Докато заспя и те се будят, а на мен ми в криво. Спят обаче прекрасно в количка. Навън, на терасата, в стаята ... Добре че нощния сън е в леглото. Та така една основна за разходка, една в апартамента и още една сега взех за при майка ми, че и там драми със заспиването през деня. Спят до 7-8 сутринта, после от 11-13 и от 16-17, вечер заспиват 21-22...

# 222
И аз исках да питам дали още давате витамин Д. И при нас не се е затворила фонтанелата, аз давам по една капка, но понякога беба не я изпива. За спането доскоро спеше на два часа през деня, но сега си смени режима- половин час между 10 и 12, зависи кога й се доспи и един час между 15 и 17. Вечер заспива към 20-20:30, сутрин става в 5-6, пие мляко и заспива пак до 8-8:30. И един глупав въпрос да задам- вие карате ли се на бебетата? Аз май се поизнервих покрай преместването в новия апартамент и да си призная от време на време й се поскарвам. Знам, че няма да ме разбере, но напоследък е малко глезена и си позволявам по- висок тон...

# 223
  • Велико Търново
Карам се понякога и после като шизофреник се извинявам.
Според мен вече всичко разбират. Малкия се разплаква ако с ММ се караме или говорим на по-висок тон.
Да ви разкажа преди месец, май покрай Коледа, майка ми ми подари кувертюра за спалнята. Аз я пуснах да се изпере и изсуши и тя стана като детско одеало. Та накиснах я в балсам за коса и докато е мокра с ММ я хванахме в двата края и я разпъваме с дърпане колкото можем. Напъваме се ние, а малкото стои и реве до нас, според мен си мислеше че нещо се дърпаме ние, не че искаме да оправим нещо. Много се смяхме после, та оттогава разбрах че обръща внимание на всички жестове и действия.

# 224
Много разбират малките им главици. На моменти съм изумена.

Общи условия

Активация на акаунт