Случи ми се нещо странно XIX

• 85 700
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
А, не, баш личност си е според мен. Как Русия ще застане начело на България?

# 661
Замислям се вече дали да не се изруся 😁😆

# 662
Замислям се вече дали да не се изруся 😁😆
Ааа аз се заплюх първа. Още 2г и се прибирам да 'вкарам Българияжв релси' 😂😂😂

# 663
  • софия
Кармата мисля беше няколко вида :
-лична
-на рода
-на страната
-глобална (общочовешка)
и мисля че пропускам още една.
Помня че целта на преражданията точно да научиш  урок, тоест в един живот ако си убиец, в следният ще те убият теб и тн.

# 664
Aз искам да попитам нещо-да приеме,че мъртвите се прераждат. Да приемем и,че нашите близки са там "духове" и ни посещават от време на време. Как става този номер?

# 665
Aз искам да попитам нещо-да приеме,че мъртвите се прераждат. Да приемем и,че нашите близки са там "духове" и ни посещават от време на време. Как става този номер?
всичко е на база хипотези. Само отишъл и се върнал може да каже какво е там🙂

# 666
  • София
Аз си го представям като вид енергия - така възприемам и душата на човека.

Хипотези, да Simple Smile

# 667
Аз си го представям като вид енергия - така възприемам и душата на човека.

Хипотези, да Simple Smile
Да де,но как хем е прероден,хем е дух. Ако съществува в нашите представи за време и пространство.

# 668
Чела съм, че душата на починал не винаги се преражда веднага. Така че, тъй наречените духове, може би все още не са преродени.

# 669
Освен това времето е относително понятие, което в нашия свят дава ред в хаоса, но то съвсем не тече(ако тече) по нашите правила. А дали е така... На мен още ми е трудно да си го обясня, да си го представя.

# 670
Карма, наказание, ад, зло....важното е да ни е страх и да се чувстваме малки.
Човекът има само едно ограничение и това е самата мисъл, че сме ограничени.
Мисля, че наистина живеем в матрица, но не матрица като компютърна игра, а матрицата е в главата ни - тя е всичките ни убеждения, мисли и вярвания, които системата ни е вкарала. Те ни създават рамка и не можем да погледнем отвъд нея. И тези ограничения ни вкарват в система от прераждания.

# 671
  • Варна
Теорията за прераждането не твърди, че душите се прераждат на момента отново. Може да минат 10-20-100-200-300 години по нашите схващания, преди да се преродят. Така че няма нищо странно в това, че духовете на близките ни посещават.

# 672
  • София
Всички ли вярвате в прераждането Simple Smile Аз не. Но съм сигурна, че ''има нещо'' след смъртта, че това не е краят, а е като портал към нещо друго. Какво обаче, не съм си изяснила. То няма и как, де.

# 673
На мен ми се иска да вярвам, но по-скоро не. Не знам. Вярвам обаче, че със сигурност човек не си отива и смъртта не е краят.

# 674
Според мен, за да си обясним необяснимото, не трябва да влагаме разум и да търсим логика. Трябва да сме като Рибата. Рибата не мисли, защото тя знае всичко 🙂

Тази вечер, напът към вкъщи, срещнах три двойки жени една след друга, облечени в един цвят фланелка или блуза. Две жени в крещящо оранжево, две баби в синьо, и две лелки в бяло 😁
А вчера, вървейки към светофара, бях вдигнала глава и разглеждах облаците, и аха, да се блъсна в едно момиче с рокля, което вървеше срещу мен. И пристигайки на светофара, застанах да чакам зеленото, виждам някого с периферията си до мен. По принцип не се извръщам нахално към хората, когато чакам на светофара, и затова съвсем дискретно погледнах в посоката и леко изтръпнах, беше девойката с роклята 😯

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 17:44 от HumbleDrumble

Общи условия

Активация на акаунт