Случи ми се нещо странно XIX

• 85 649
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
По Нова тв дават интервю с Гал Сасон. Интересно е.
Говори за синхроничности, минали животи, дежа вю, повтарящи се числа, прераждане.

Снощи сънувах сън, който съм сънувала, по точно мястото. Интересно беше и вече познато.

# 691
  • Варна
Преди години сънувах как съм малко момиче и с майка ми сме в някаква почивна станция(не знам дали така се води) тук, във Варна. Толкова детайлно помнех всичко, сякаш наистина се е случило. След няколко месеца разглеждах снимки на стара Варна в една страница във фейсбук и... Там я видях. Същата сграда, същата обстановка, доколкото знам вече не съществува или поне не по същия начин. А самата страница тогава видях за първи път. Също така в допълнение мога да кажа, че родом не съм от този град, нито съм на такава възраст, в която не е възможно просто да не си го спомням, а да се е случило.
Нямам обяснение.

# 692
Аз съм се подлагала и на хипноза, и на регресия. Особеното е, че при хипнозата не ми се получиха нещата, т.е. така и не успя да ме хипнотизира психолога. На регресия отидох при едно младо момиче, което по онова време сравнително от скоро се занимаваше с регресия. Там се получи. Успях да видя два свои предишни живота, успях да разбера защо в настоящия живот ми се случват определени неща, разбрах каква е задачата ми... Но ми остана едно  съмнение, че може би всичко това ми беше внушено от момичето, което водеше регресията ми. Макар че аз наистина виждах образи  и тя не ми подсказа с нищо тези образи. През цялото време ме насочваше с въпроси от рода на: "Виждаш ли нещо? На какво място се намираш сега? Този човек какви чувства и емоции изпитва? Имаш ли чувството, че това си ти? Въпреки тези въпроси тя не ми предлагаше образите, емоциите и всичко останало наготово, но ме насочваше към това, което видях и оттам е и съмнението ми.
Независимо дали в тази регресия нещата бяха истински има едно нещо, в което нямам съмнение. Някак се успокоих след регресията. Спрях да търся толкова активно причината за определени събития в живота ми и за определени мои избори, които винаги съм имала усещането, че сякаше не правя аз, а някой, който временно се е настанил вътре в мен, за да даде посока на нещата. Може би подсъзнателно съм решила да приема този отговор , който получих в регресията просто за да спра да се лутам и измъчвам от мисли и чувства.Но може и той да е истинския отговор ... Вероятно никога няма да узная истината.

Понеже аз страдам от време на време от паник атаки, ми казаха, че една регресия много би ми помогнала. Да, обаче ме е страх да не ми навреди още повече. Затова искам да те потам - по време на регресия, чувстваш ли се хипнотизиран, сякаш си под чуждо влияние. и не можеш да се движиш и т.н, не можеш да контролираш ситуацията или е по-точно нещо като медитация - виждаш картини, водиш се от гласа на човека, но ако решиш във всеки един момент можеш да отвориш очи и имаш контрол? Благодаря!

# 693
  • В.Търново
KPP, при регресията можеш и да говориш, можеш да си отвориш очите, да се почешеш, в напълно съзнание си, просто си в състояние все едно ще заспиш всеки момент.Ако решиш да се почешеш, да си отвориш очите най-много да се разконцентрираш и да развалиш цялата регресия.Няма абсолютно нищо страшно! Grinning

# 694
Има тема за регресията: https://www.bg-mamma.com/?topic=828306

# 695
Благодаря, ще разгледам и темата. Винаги ми е била интересна регресията, но все ме е страх нещо да не ми щтракне и да се филмирам. Сега ще се навивам да ходя Simple Smile

# 696
  • София
КРР, Русалка ти е отговорила вече. Същото и аз щях да напиша.

Witchcraft, не знаех за тази тема Благодаря за линка! Тъкмо да спрем да спамим тук.

П.П. Писали сме едновременно.

# 697
До сега не ми се беше случвало нищо странно и за това само ви четвх, но вчера докато се къпех видях на огледалото числото едно. Изглеждаше сакаш някой го е написал с пръст върху, замъгленото от парата огледало. Някой има ли представа единицата, какво означава?

# 698
  • France
Тази седмица ми се случи нещо наистина странно. Връщам се от работа, нарамила един чадър и мятайки ръце бързам към спирката. Държа въпросния чадър почти паралелно на земята и раз-два раз-два, усещам някакво рязко съпротивление с върха на чадъра. Леле, викам си, наръгах някого. И се обръщам да се извинявам... и зад мен няма никого! Стоя тъпо като Джон Траволта, оглеждайки се в какво пък може да съм закачила тоз чадър, ама няма нищо около мен, нито храст, нито куче, нито пък човек. Добре, че беше светло, че брррр.

# 699
Eдно означава ново начало,победа ,сила.

# 700
В кое предаване е било интервюто с Гал Сасон?

# 701
На Кафе, по Нова тв.

# 702
  • България
До сега не ми се беше случвало нищо странно и за това само ви четвх, но вчера докато се къпех видях на огледалото числото едно. Изглеждаше сакаш някой го е написал с пръст върху, замъгленото от парата огледало. Някой има ли представа единицата, какво означава?
Може ли някой преди това да го е написал -деца?
Защото моята дъщеря така си беше писала името на огледалото в банята и не си личеше,а като се къпах и огледалото стана в пара,им ето се изписа Simple Smile))

# 703
Имам си някъде снимка с много такива единички по огледалото.  Тук няма никаква мистика,  просто, когато има конденз върху огледало, започват да изтичат струйки вода от него, и остава следа във формата на единица. Не знам, защо не става така всеки път, а само понякога, но, сигурно, има обяснение за това.

# 704
На Кафе, по Нова тв.

Благодаря, Джаста Праста!

Общи условия

Активация на акаунт