Случи ми се нещо странно XIX

• 86 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Уау, Хъмбъл успя да ме разсмееш. Защото си се ядосала си се справила. Аз имам един спомен. Идваше  робата на Св. Богородица в града ни. Аз минах през робата и купищата хора, целунах я и изпитах страшно силна вибрация в сърдечната чакра. Някои чувстват че трябва да плачат, но аз не. Прибрах се в къщи. И майка ми беше за нещо ядосана. По-скоро д....в нея. И ме подхвана защо не се прибираш, и ми посегна. Не съм го осъзнала, но баба ми каза после, че съм изправила ръката право към майка изпъната и съм казала „ Няма повече да ме удряте”. Сякаш Св. Богородица ми е дала сили за да го направя. Колкото и да е странно. Миналата година украсих с ябълки иконата и. Плетохме. Беше хубаво.

# 376
Уау, Хъмбъл успя да ме разсмееш. Защото си се ядосала си се справила. Аз имам един спомен. Идваше  робата на Св. Богородица в града ни. Аз минах през робата и купищата хора, целунах я и изпитах страшно силна вибрация в сърдечната чакра. Някои чувстват че трябва да плачат, но аз не. Прибрах се в къщи. И майка ми беше за нещо ядосана. По-скоро д....в нея. И ме подхвана защо не се прибираш, и ми посегна. Не съм го осъзнала, но баба ми каза после, че съм изправила ръката право към майка изпъната и съм казала „ Няма повече да ме удряте”. Сякаш Св. Богородица ми е дала сили за да го направя. Колкото и да е странно. Миналата година украсих с ябълки иконата и. Плетохме. Беше хубаво.
Ей, спомних си как майка ме биеше с повод и без повод и вече бях на 13, голяма, и тя пак - ще ме бие. Никога не бях й отвръщала дотогава. Не издържах. Трябваше да й дам урок един път завинаги, и й приложих една хватка от  свободната борба. Не я нараних, но оттогава ми има респект😆

# 377
Честно да ви кажа, странните неща, които ми се случват често трудно ги описвам, затова и не опитвам.

Ей на, най - пресен пример. С приятеля ми сме в сложни отношения, разделихме се онзи ден, а в петък вечерта за нещо се скарахме. Той остана в неговата квартира, аз си бях вкъщи. Имах месенджър само на единия телефон, от другия пусках интернет, че вкъщи в момент няма. Когато ми пишеше, обаче не се чуваше пиукане, защото нета падаше, и трябваше пак да го включвам. Спах леко, на интервали. И по едно време усетих много странно нещо, като натиск върху мен, но не мога да опиша точно какъв, разбудих се и в същата секунда ми беше писал.

Присетих се за още нещо, което така и не разбрах какво е. Преди години, да съм била на 12-13, 5-ти или 6-ти клас. Вечерите заспивах късно и често сядах на прозореца и гледах навън. Една вечер, късно вечерта, да е било към 4, всичко живо спеше, на улицата пред блока премина нещо страшно бързо, като светлинка, но не беше нито куче или котка, нито халюцинация, нито кола или колело. Говоря ви за част от секундата, която присветна. Още не знам какво беше това и защо го видях Simple Smile

# 378
  • софия
Снощи сънувах единият си чичо (за пртв път го сънувам). Днес се чух с братовчедка ми и разбрах че той  е в София(в една болница близо до нас)-не е идвал тук поне от 10 години.

# 379
С риск да ме изтрият и аз да споделя, всичките ми сънища на сутринта се случват, чак се плаша, защото има от хубави новини, бременна колежка, която не съм виждала 2 години  , до разни такива новини , които не ме касаят, буквално новините сутрин от телевизията

# 380
Sunrise, коя зодия си, ако не е тайна?

По - голямата част от моите сънища също са страшно реални, а някои от тях и се сбъдват. Като отвори темата за сънищата, преди известно време сънувах как някаква сила ме е повдигнала във въздуха от леглото и аз не можех нищо да направя, беше ужасно плашещо. Точно като в страшните филми. Действието се развиваше в спалнята ми и всичко беше до сущ, като истина, тъмнината, мебелите. Няколко дни бях в абсолютен смут, нямаше как да не ми мине през главата дали наистина се е случило. Едва ли.. Но, знаеш ли..

Миналата година отново имах подобен отвратителен сън, пак вкъщи в спалнята, с демон, от който нямах как да избягам. Говореше с ужасен глас, на неразбираем език. Бягах от едната стая в другата, а той отново беше на прозореца. Бях в друга квартира, не е от къщата. Там, обаче на 100% съм сигурна, че е сън.

Друго странно нещо, лятото сънувах вулкан, който изригва. Събудих се и отидох в другата стая, майка гледаше новините. Тъкмо съобщаваха, че някакъв вулкан е изригнал.

# 381
  • софия
Може ли да си чула самата новина и да си я сънувала точно , защото чуваш телевизора.
Аз онзи ден имах сън че съм във Варна и вали сняг (беше си април и в съня ми) и имаше едни странни къщи (смисъл красиви, но такива в България не съм виждала). Даже си мислих че означава нещо съня.
Днес си погледнах един от тапетите на телефона (сменят се на случаен принцип) и какво да видя - сняг и същите червени къщи.
Та, мисълта ми е че дори и за секунда да сме видяли нещо и то  не ни е направило впечатление не значи че не е останал самият образ в главата и да го складира за по - късен етап.

# 382
  • Bарна, морето, сините вълни
На мен много пъти ми се е случвало да спя много дълбоко и примерно телефонът ми звъни, но да си мисля, че е в съня. И като се събудя продължавам да мисля, че е било сън, а всъщност е реално.

# 383
Лъв съм, ParanoiaMD

# 384
И това е възможно, но първо го сънувах, а буквално на следващата сутрин беше изригнал. Не гледам телевизия, новини, не се ровя във фейсбук новините, като цяло избягвам, шанса е малък да съм го срещнала някъде, но е вероятно. Бившият ми приятел сънуваше неща, които се случваха напред в бъдещето, касаеха само нас двамата, но все пак... Какво е това? Интуиция, страх, предупреждение?

# 385
  • Sofia
.......Не гледам телевизия, новини, не се ровя във фейсбук новините, като цяло избягвам....
Това за мен е нещо много странно,което не бих искала да ми се случва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 386
  • софия
Аз също не гледам телевизия и новини от над 6-7 години поне. Но се информирам от различни странички във фейсбук и интернет.
Иначе да каже нещо, което ме стресна леко преди секунди - чух лай на куче и то голямо сякаш, все едно беше на терасата ни. Отдолу има куче, но е малко и никакъв шанс да изкара такива сила. Отвън не мисля че има как да е, звучеше доста от близо...

# 387
Да ви споделя и аз моите две най-странни случки.
Преди 6 години брат ми се разболя от доста тежко заболяване, но няколко дни преди да ни го съобщи аз сънувах, че спя с майка ми на спалнята и шкафовете от надстройката отгоре се отварят и затварят постоянно. В съня си казах нещо от рода на: каквото и да си ти, моля те спри да блъскаш така вратичките, защото се опитваме да спим. И понеже сънят ми очевино беше напрягащ се събудих и реших да стана и да разходя кучето в парка до нас, въпреки, че имам повече от час до алармата си. Отивам в парка и както си вървя подминавам една пейка на която има поставена икона, но тази икона е по-скоро като рисунка на някой светия и не е върху дърво или нещо такова.Подминах я и не обърнах внимание дори на кой светия е, но докато я подминавах нещо ме накара да се обърна и да я погледна пак. Така докато се разхождаме с кучето ми пред мен застава едно голямо бездомно куче и на всяка крачка се спира и сяда с лице към мен и ме бута с лапа сякаш ми предупреждава или ме спира да не вървя натам и не обръща никакво внимание на моето куче. Обръщам посоката да хвана друга алея...не,това куче пак застава пред мен и така сигурно 6-7 пъти докато накрая се изнервих и се прибрах като кучето ни следваше до входа. Малко след това брат ми ни каза за заболяването си. Имам чувството, че сякаш нещо ме предупреждаваше цяла сутрин.

Второто нещо започна преди около 2 години, няколко месеца след като баба ми почина. Аз живея сама и в продължение на около месец се будих всяка вечер и виждах една сянка, която се движи и обикаля из стаята ми. Първо си мислих, че съм я сънувала, но като започна да става всяка вечер започнах да се щипя, за да съм сигурна, че не сънувам.Будех се точно от присъствието на сянката, усещах го някак тежко и го виждах да се движи.
 Странното е, че по принцип много бих се стреснала и бих се развикала, но в тези моменти не изпитвах никакъв страх и просто стоях и наблюдавах. Може би точно защото не ме беше страх( а това за мен е необяснимо) реших, че е баба ми и ако наистина е тя няма от какво да се притеснявам. Наскоро пак се случи,но само един или два пъти. Между другото пердетата ми са толкова плътни, че няма как да е сянка от някакви светлини отвън.

# 388
Тук едно интересно клипче, но коментарите са още по-интересни. Хората споделят своите лични преживявания със свръхестественото. https://youtu.be/sYcGCxi8i6Q та реших, че ще ви е интересно да прочетете, и гледате, разбира се.🙂

# 389
  • Sofia
Преди излъчваха по тлс и травел тв подобни предавания,,все късно вечер...някои бяха доста страховити,отразяваха ми се на съня Confounded

Общи условия

Активация на акаунт