Случи ми се нещо странно XIX

• 85 748
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Ще ми се смеете, но и аз понякога имам чувството, че баща ми витае около мен. Не знам как и под каква форма, не мисля и че е постоянно, но има моменти, когато го усещам. Факт е, че въпреки всички щуротии, които съм правила и каши, в които се забърквах на младини, винаги в последния момент нещо ме измъкваше от ужасни ситуации. Странното е, че откакто се роди детето, това се ''прехвърли'' върху нея - тя е много буйна, често висим в Пирогов, но лекарите все казват, че най-лошото се е разминало на косъм. Може да е минала под негова защита Simple Smile
Таис и аз мислех,че съм луда,но няколко години след като почина баща ми аз на ум разговарях с него.В трудни моменти сякаш чувах гласа му,който ми казваше "Спокойно моето момиче.Всичко ще е наред"и това ме успокояваше.
Преди един месец се случи нещо от което се ужасих.Щяхме да правим година на майка ми Със сестра ми отидохме да поръчаме никролог.Поръчахме го и двете го прочетохме след което го залепихме на входа.Майка ми има сестра близначка,която е жива и дано дълги години е жива и здрава.При техните имена само първата буква е различна.Те са еднояйчни близначки.Седмица след годината на майка сестра ми ми разказа какво се е случило.На никролога е било написано името на леля ми.Объркали са първата буква.Този никролог е стоял цяла седмица на вратата със снимка на която двете ужасно много си приличат и никой не е разбрал за грешката.А на самата година на гроба,леля много се разстрои и каза че сякаш вижда себе си

# 616
Днес ходих в църквата да ми четат Кипряновата молитва. Историята е следната ,и не разбирам възможно ли е това .Когато майка ми и баща ми се запознават ,майка ми преди него е имала първи мъж и дете от него сестра ми .След като се запознава с баща ми баба ми не я иска защото вече има дете ,искала е да ги раздели .Един ден майка ми намерила под леглото една червена торбичка увита с конци и попитала баба ми какво е това ,тя като го видяла и го изгорила в печката. Имаха си много проблеми и големи разправии ,слава богу сега всичко е наред и не се мразят .Но идва при мен проблем ,не съм щастлива не мога да си намеря постоянен приятел ,никога съм нямала сериозна връзка идват и си отиват момчетата без да ми кажат .Ходих на гледачка и тя ми каза че имам магия не точно на мен а в семейството от много години ,да не сме щасливи и да бягат мъжете от мен .Така че възможно ли е да ми се предаде на мен чрез баба ми .

# 617
  • Варна
Според мен това са глупости. И аз бях като теб, само с една сериозна връзка с продължителност под година, сума време си бях сама и се чудех кво ми има толкоз, нито съм грозна, нито съм глупава, ама на, късмет. Вероятно и характерчето ми е било виновно. На 28 срещнах ММ съвсем случайно. В рода ми не е имало нито вражди, нито каквото и да било подобно, че да ми мине през ума да обвинявам магии за това.

# 618
  • София
Ех, тези магии. Заради тях като тийн ми се наложи да изям сърце от петел, киснало сурово в червено вино 30 дни. А, и виното ме накараха да изпия Rolling Eyes Ама нали баба Ванга го беше казала...нямаше мърдане.

Пълни глупости са това и според мен.

# 619
  • Sofia
Аз също вярвам и съм сигурна,че баба ми/по бащина линия/ме е проклела,мразеше майка ми и родата и,нямаше милост и към внучките си...имах нещастието да живея с нея след като се омъжих,много скандали имахме,бъркаше се в отношенията ни,пред него говори против мен,пред мен за него...не ми мислеше доброто...бях кълбо от нерви...Имам спомен как като по-малка и бях казала,че не харесвам едно мъжко име...мм точно така се казва...С него много пъти сме били пред раздяла.Сестра ми ходи при някаква гледачка с моя снимка и жената и казала,че имам магия направена от възрастна близка жена с храна...,нещо било баено за несполуки,безбрачие,самота..,но аз бях твърде злояда и май само"леко ме е хванала"...

# 620
Умът ми не го побира как близък човек, при това баба, може да направи такова нещо. Да пожелаеш лошо на детето си...значи трябва да си много долно същество.

# 621
За шумовете и аз имам случка, в апартамента където живея в едната стая почина моята баба, вечер ако е затворена вратата на тази стая, посред нощ чувам удар в тази врата, винаги ставам и я отварям, това се случва винаги,когато е затворена, ако някои спи там ,това не се чува, и аз съм спала и гости са спали там не се чува, но иначе да . но не ми е страшно, само странно

# 622
не не казвам ,че го е направила на мен ,а по скоро на майка ми да нямат щастие с баща ми ,и оттам да се е предало на мен .Защото врачката каза не на мен а вътре в семейството е направено

# 623
  • Sofia
И аз незнам как е възможно..първа внучка съм и,първа дъщеря на "обичаният и син",който също тормозеше..,нося нейното име...Disappointed Relieved
Тя урочасваше и баеше...много пъти съм се правила на заспала и това което чуваха ушите ми беше шок за мен...За починалите не трябва да се говори лошо,рядко споделям,гледам да забравя,но няма как...

# 624
  • Варна
не не казвам ,че го е направила на мен ,а по скоро на майка ми да нямат щастие с баща ми ,и оттам да се е предало на мен .Защото врачката каза не на мен а вътре в семейството е направено
Е ти врачка какво очакваш да ти каже, че всичко си е нормално и просто такъв е животът ли? Естествено, че ще намеси магия...

# 625
Е ти врачка какво очакваш да ти каже, че всичко си е нормално и просто такъв е животът ли? Естествено, че ще намеси магия...

не са ми го казвали за първи път а и врачката не е предлагала да я разваля ,каза да ходя на Кипрянови молитви

# 626
Естествено, че няма да ти е за пръв път, ако си ходила на повече от една врачка. Те врачките едно си знаят, едно си баят. Няма да е врачка, ако не види, че си омагьосана. М, да и понякога нищо не искат, уж само това направи, онова направи, пари не искам... ама нали са посяли семенцето, ще опиташ това-онова и като си втълпиш, че нещо не върви и нищо не помага, ще се върнеш да ти бъде изчистена магията. Знаят те, знаяяят, много добре знаят как да омотат човек. И после се почва голямото доене. И те семейства имат и те деца хранят. Оох, да не им попадаш в ръчичките гадателски.

# 627
Майка все повтаря, че баба, моята баба, която си даде здравето за мен и сестра ми да ни отгледа, че й е направила магия навремето. Аз все й отговарям, че тя и без магия си е омагьосана по рождение 😆
Определено вярвам, че хора със силна енергия могат да насочват отрицателна или положителна сила към някого, но във врачки и лечителки не вярвам. Може да има един на половин милион с някакви способности, но повечето за мен са диви шарлатани.

# 628
..... но повечето за мен са диви шарлатани.
Абсолютно! Само бих добавила, че понякога могат да бъдат и много опасни. Ако човек е лабилен, податлив и поради психическото си състояние лесно манипулируем, може да стане мазало. В стремежа си да измъкнат пари са способни да подлудят човек. И са го правили, моя близка позната пострада доста от такава "гадателка", отдели я от обкръжението и, настрои я против хората около нея, съсипа я финансово и момичето започна да говори и вярва в такива небивалици(без дори да се усеща откъде и идва всичко това), че и малкото хора, които бяха останали покрай нея се дистанцираха. Много, много лоша работа. Стана агресивна, налудна, изобщо хич, ама хич не се случиха добре нещата там.

# 629
Хора, когато ми е много тежко, си пускам това на лууп

Общи условия

Активация на акаунт