Разведена с нов мъж

• 13 749
  • 230
  •   1
Отговори
# 60
А, чувала съм. Моят бившият мъж е казал, че се развежда с мен, защото имам лошо отношение към родителите му. Joy

# 61
  • София

Да де , ама те някой/доста неща излизат като се съберете. По добре по рано да си видят взаимно кривините за да се отрезвят и преценят ще бъде ли или няма да го бъде.

Тук има намесени деца- не можеш да превърнеш дома си в хан, за да пробваш веднага всеки, който се завърти около теб и ти е харесал на прима виста.

# 62
Да бе, задържа ги - нали говорим за вече разделени хора.

Frau, твоят е по-оригинален наистина.

# 63
Не са имали брак с жена му...разделили са се, защото тя си е хванала друг мъж.

Колко удобно Smiley Виж това, че бившият ти не е ставал за нищо не означава, че всички останали за светци!
А дори да е вярно, запитвала ли си каква е причината да си намери друг?

# 64
  • София
Аз не казвам, че и той е бил идеален, да сигурно е имало причини...даже той ми е казвал в какво го е обвинявала жена му...че прекалено много работи и не е обръщал внимание на нея и детето им. Което за мен не знам как може да е вярно...при положение, че виждам сега колко загрижен е за детето си. Тя просто не знае какво е мъж да не си гледа къщата, жената и детето. Като моят бивш. Simple Smile

# 65
Пусни си анкета, Бианке. Какво толкоз те измъчва?
Някой по-горе изписа куп глупости за още неразведения мъж, който въобще не се е женил. Сега пък - защо е зарязан от бившата...
Искрено съчувствам на момичето - автор на темата.

# 66
Аз не казвам, че и той е бил идеален, да сигурно е имало причини...даже той ми е казвал в какво го е обвинявала жена му...че прекалено много работи и не е обръщал внимание на нея и детето им. Което за мен не знам как може да е вярно...при положение, че виждам сега колко загрижен е за детето си. Тя просто не знае какво е мъж да не си гледа къщата, жената и детето. Като моят бивш. Simple Smile

Понякога си мисля, че мъжете имат скрито копче on/off.....имат уникалното качество да се променят.

# 67
След това велико откритие, дано стане ясно, че е ненужно вклиняването на собствените преживявания в чуждите отношения. Правилно-неправилно, редно-нередно, и други.
Simple Smile

# 68
Нищо не коментираме конкретно за нейния мъж, камо ли пък с лошо.  В крайна сметка много хора имат бивши партньори и нови след това, и обикновено бившите им изтъкват кусури, които според новите партньори не са верни Simple Smile И моят бивш добре би ме описал в тъмни краски, пък според мъжа ми съм идеална, защо ли така Simple Smile Нали все съм си аз Simple Smile

# 69
  • Варна
Ами защото става дума за сходство/несходство в характерите. Както беше казала Шарлот от Сексът и градът "боклукът за една е съкровище за друга".

# 70
Е че аз и с бившия съм живяла съвсем добре доста години Simple Smile Ама после развода обърна всичко Simple Smile Вече съвсем в несходство бяхме Simple Smile

# 71
  • Варна
Ами изтъркват се чувствата и емоциите, сега на теб ли трябва да обяснявам? Битовизмите и проблемите се трупат, неща, които в началото не са те дразнили започват да те дразнят и в един момент нещата се разсмърдяват. Не е задължително да има намесени трети лица, нито пък един от двамата да е кретен.

# 72
Ами при нас имаше трето лице, не знам как е без Simple Smile Мен битовизми не ме вадят никога от равновесие.

# 73
  • София
Хора, важното е че колкото и да не вярвах срещнах чудесен човек и сега съм много спокойна и щастлива. Другото живот и здраве лека полека ще се нареди. Има ли желание, всичко ще е наред.

# 74
Точно така!

Общи условия

Активация на акаунт