Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява техниката за самохипноза по време на раждане?
Какви са техниките за дишане и релаксация по време на раждане?
Какви са ползите от използването на слинг при отглеждането на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява техниката за самохипноза по време на раждане?
Техниката за самохипноза по време на раждане е метод, който включва визуализация, дихателни упражнения и позитивни мисли. Бъдещата майка използва тези техники, за да се отпусне и да управлява стреса по време на раждането. Това може да помогне за справяне с болката и създаване на по-спокойна атмосфера по време на процеса на раждане.
-
Какви са техниките за дишане и релаксация по време на раждане?
Техники за дишане и релаксация по време на раждането включват различни дихателни упражнения, които помагат на бъдещата майка да се отпусне и да се справи със стреса и болката по време на процеса. Тези техники могат да включват дълбоки вдишвания и издишвания, фокусиране върху дихателните упражнения и използване на положителни мисли и визуализации.
-
Какви са ползите от използването на слинг при отглеждането на бебета?
-
Какви са адресите за изплащане на обезщетения при бременност и раждане?
-
Какви са сроковете за изплащане на обезщетения при бременност и раждане?
, че не остана ред за писане. При мен нещата са наред. Гледаха ми всички органи- бъбреци, дробове, жлъчки, матка- всичко е наред. Матката ми е чиста, но още е уголемена и се събира, може би затова още ме боли. Иначе дископатията се е обострила след раждането. Нищо не ми откриха. Диагнозата ми е следродова треска. Кофти е, ама се оправя. Надявам се по-скоро. Само ми се полягва. Татито само гледа как да ми угоди и да направи всичко да ми е по-удобно. Миличкия 

)...А, и са ми загубили официалния документ от офталмолога, та сега трябва да ходя пак на Голдман, а е гадноооо. 

ех че хубаво..............
Мноооого момичета станаха, незнам просто как ще си поделят единствения ни юлски мъж до момента
Гледам се очертава от тук нататък само честитки и щастливи бебчета да валят във форума, няма време вече за мислене и за притеснения, който готов - готов!