Дъжд от ЮЛСКИ бебета вали- време е и своето да гушнеш ти!

• 14 734
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Честито на мама Yolk! Да им е жива и здрава малката бебка Весела.

# 151
Честито на мама Yolk !
Да и е жива и здрава малката госпожица !

Направо се насълзих като разбрах че се казва като мен Simple Smile Хормони -какво да се прави

# 152
 newsm81 Още нови бебенча са се появили! Да са живи и здрави и да радват щастливите си родители и да растат весели и послушни!
Лека и прохладна (дано!) вечер на всички!

# 153
sugar_lady Ти голямо бебе си имаш  #Crazy
Не се притеснявай за раждането.Моята приятелка беше тясна а роди 4кг.  Hug

синео4ка_   ти как си с килограмите ?  

# 154
sugar_lady Ти голямо бебе си имаш  #Crazy
Не се притеснявай за раждането.Моята приятелка беше тясна а роди 4кг.  Hug

синео4ка_   ти как си с килограмите ?  

Предният понеделиник беше 2.800, днес на консултацията не ми го премериха, но може и да е ударило 3 кила. Дано не стане много голямо, но пък и да си порасне че и мъничко да не е. Хахах, ама няма угодия, а?
А иначе аз не мърдам 59 заковах и това е. Даже няма и да ударя 60-сятката както изглежда. а толкова се притеснявах и даже си виках - ако поне до 65 ги докарам:))

# 155
Честито на yolk,да им е жива и здрава щерката!Много да ги радва и бързо възстановяване на мама!

Мале аз одеве бях на частния,мери ми таза с един инструмент и каза че е тясен,бил гравиден нещо такова каза newsm78
Имам гъби и 10 дена клотримазол!
Нямам грам разкритие,а докато го проверяваше ме боля много освен от гъбите и от самото бъркане!И виках че неща да раждам,отказвам се!
Беба е 3200 кила и нямала намерение да излиза а до 10 дена когато пак трябва да ходя при него щяла да е мнооооого голяма и тогава сме щяли да решим за раждането,но май ще е секцио! Shocked
Аз му казах че въобще ама въобще не искам да раждам и да ходя в болница искам в къщи!Тоя човек сигурно се напикава от смях с мен!Каза че не може в къщи! Mr. Green

Та така сигурно и аз ще легна под ножа(Много грозно звучи ама си е така!) #Crazy #Crazy #Crazy

Мале мами,страшна жега!Дано утре успеем да заминем малко на хлад в Хисара!
Ще следя за новини и от мен не чакайте скоро то аз няма да раждам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Crossing Arms

# 156
Честито на мама Yolk! Да им е жива и здрава малката  Весела!

# 157
Синеочка аз вкъщи също съм 59 ама на ЖК 60кг.Няма значение.

Ели колко см ти е тазът и как така ти е тесен? Моят е 19см и си мислех че е тесен апък твоят колко ще да е  newsm12
3200 бебето ти хич не е голямо.Не се знае дали ще расте още дори.На мен ми казаха че за 15 дни не са ми се променили мерките.Което означава че и бебето почти няма да е нарастнало.   Hug

# 158
Честито на мама Евич и на мама Yolk и на татковците!!!
Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват!

newsm07  bigdance2 Tada
 newsm18   newsm18   newsm18   newsm18
Аз изобщо и не се надявам нашия татко да намери време да пише тук във форума, аз като родя.Като знам как се запразнува последното бебе в компанията..... bigdance2 newsm24 newsm24 newsm24 yesyes yesyes и т.н. Laughing

Аз днес бях на редовния преглед(цяла нощ имах контркции) и малко се натъжих- трябва да пия до 5-ти лекарства за задържане, защото имало някакви частици , чието наличие означавало, че дробчетата на бебока още не са готови напълно.Тежи около 2250.А заради честите ми контракции,макър и безобидни, по-добре да се застаховаме от по-рано раждане.Сега започвам всяка седмица да ходя и ще видим.Купих наистина всичко, само памперси останаха.И едно хубаво термометърче...
Хайде толкова за сега , че така ми се спи newsm46

# 159
  • Варна
Честита беборана на мама Yolk и на щастливия тати[/size]
нека да расте здрава и щастлива    bouquet  bouquet  bouquet
аз момичета днес бях на консултация при доктора при когото ще раждам.малко съм смутена от нещата коита ми каза.главичката вече била ангажирана в таза по рано от нормалното,но това съвсем не означавало че ще родя по рано newsm78аз усещам със всеки изминал ден как корема ми се смъква ли смъква надолу,вече имам чувството че всеки момент кожата ми ще се цепне и бебчо ще изпадне Thinkingтолкова ниско го чуствам.после каза че главичката била нормална 91мм,а по-горе четох май Ренито беше че главичката на нейното  бебче е по малка/обиколката/от нашата,но пък тя ще ражда скоро а на мен ми остава още месец #Crazyако някой има инфо колко трябва да е главичката в 35гс да каже.аз четох на две места и различно пише.а каза и че тазът ми бил с 1 см под нормата,но нямало проблем щяла съм да си родя къде ще ида.а аз си мисля че ще родя всеки момент Embarassedто бременния мозък..........лека вечер.дано да е и прохладна,тук във Варна душа берем sweating

# 160
Внимание! Внимание! Нали все се оплаквате, че не се раждали мъже?! Преди около час, в 20.30 ч., в Шейново, нашето слънчице pearly видя своето малко слънчице Калоян!  Heart Eyes Да им е жив и здрав за радост на мама и за гордост на тати! Да слушка много и да папка, за да стане голям юнак!

Момичета, ужасно съм развълнувана! Радвам се за всички беби, ама това е най-неочакваното за мен, защото Изи Hug ...знам ли ....не даваше признаци да е следващата обебила се... Направо се побърках от щастие! Тая лудетина  bouquet...щеше да ни пише лекции на "9 месеца", щеше с мен да се разхожда тия дни, щеше да замества Надето, щеше.... А сега ще сменя папмерси на сладка малка дупа!!!   Joy

Честито и на мама Йолк   bouquet и на татито на бебе Весела! Да им е наистина весела и засмяна и да радва всички около себе си!

# 161
честито бебче на pearly
 много,много хубава новина нека да расте здрав и силен юнака. smile3525

# 162
Честито на мама Пърли! Да и здраво и силно момченцето и да я радва много, много!
  bigdance2  bigdance2  bigdance2
Ето го и второто момченце как ни изненада!
 welcome

# 163
  • Варна
Честито бебе на мама Pearly да расте здрав и голям мъж
  ylinfant
ама много бързо бе.........браво на Pearly.дано всичко да е минало па вода и да се връщат бързо вкъщи.чакаме разкази Tada  bigdance2  ura

# 164
  • на правилното място, в точното време
Честита дъщеричка на мама YOLK! Да им е жива ,здрава  и много весела ВЕСЕЛА!!!

Pearli, честито момченце, миличкаааааа!!!!  Да ви радва и да ви носи само хубави неща!!! Възстановявйте се бързо и се връщайте при нас!!!

Общи условия

Активация на акаунт