Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 509
  • 972
  •   1
Отговори
# 105
Но на адвоката преди това каза, че няма да се развежда. Може да е искал само раздяла, което не знам с какво е различно всъщност, особено за детето

# 106
Едно изречение на Димо беше показателно за цялата ситуация:Как сме се разминали (нещо от сорта)!

# 107
  • Mediterraneo
Хареса ми, сега изгледах серията( на сайта на БНТ). Бахаров е чудесен, чудесен! Весела ме изненада приятно, Сано е ясен, него много го харесвам. За съжаление, Глория не мръдна и на см от представите ми за нейните актьорски способности, посредствена работа, не знам къде някой вижда актьорски заложби в нея. И детето не ме докосна с игра, някак апатично беше през цялото време( и не е само до образ, говоря за детето).

# 108
И на мен ми хареса. Но аман от приятели... тази Милена /Глория/ какво очакваше, че ще се случи, като каза за изневярата на приятелката си...... Въобще, какво очакват хората в такава ситуация, та пита ли пита дали ще се разделят..... Винаги съм се чудела, как ще реагирам, ако  разбера за моя приятелка/приятел, че и/му изневеряват.... дали ще кажа....... Сега май не ..... Замислям се, че не сме ние тези, които трябва да кажем - виж той/тя ти изневери...Не може така да се набъркваш в живота на хората..... Защото може да е за един път и да приключи без болка. А сега гледайте..... ще има гадости, номера.... и от цялата работа най-много детето ще страда, а и те двамата.

# 109
Аз защо си мисля, че съвсем целенасочено героят на Захари е направил така, че Милена да знае за забежката и, че именно тя ще каже на жена му. Защото реакцията му не бе, както на повечето мъже.
А нещо, на което се надявал. На чакан катализатор в отношенията.
Имало е и много такива теми тук, бихте ли казали на приятелка, ако разберете. 

# 110
  • Там,където се събуждам щастлива.
Написването на молбата за развод и пописвамето бяха типични неща, които правим заради егото си. Да накажем другия, защото ние сме правите. Много трагедии щяха да се спестени, ако можехме да сме по-смирени.

# 111
А не, аз не визирах  молбата за развод. А преди това, когато тя го попита дали е вярно. Логично би било да попита първо "кое" и после да отрича, какъвто е девиза на повечето мъже.  А той доректно си призна.

# 112
Да е по- смирен кой? Защото аз виждам смирена жертвата, а виновния се държи нагло. Не че едно извинявай щеше да замаже нещата, но той дори и не опита. Разминали се били...Права беше съпругата, с дете и кредити никой не може да се държи безотговорно както преди. Грешка, явно мъжете могат. Те са най- важни, техните хобита, техните чувства, те са най- важни

# 113
Не принизявайте нещата толкова бързо! Само един епозод сме видели.
Защо да се извинява и да замазва, след като нищо не чувства и не иска да остане в тази връзка заради детето, както се оправдават нерешителните? Интересното предстои. Ще видим какво е довело до тук

# 114
Но на адвоката преди това каза, че няма да се развежда. Може да е искал само раздяла, което не знам с какво е различно всъщност, особено за детето

На адвоката каза така, защото преди това приятеля му (Сано) му наговори да не бърза, да размисли и т.н. Както неговата приятелка убеди жена му за молбата за развод. Реално, жена му му даде молбата за развод не по нейно желание и очаквайки съвсем друга реакция (той да се стресне, да се извини, да каже, че съжалява). А той каза на адвоката, че ще оправи нещата отново не по негово желание, а явно под влияние на думите на приятеля си (запазване на семейството, заради детето и т.н.).

Съгласна съм с Г-жа Рамацоти. В една връзка са двама и аз не бих хвърляла вината само на единия. На мен ми хареса, че той не тръгна да лицемерничи и лъже, само за да оправи положението. Стана ясно, че положението не му харесва и той не желае повече да е там. Защо да продължава да стои в отношения, които не му понасят. И да, тези, които се оправдават, че стоят в брак/връзка заради децата, всъщност са слаби и нерешителни. Не им стиска да променят нещата и удобно се крият зад децата.

# 115
Не принизявайте нещата толкова бързо! Само един епозод сме видели.
Защо да се извинява и да замазва, след като нищо не чувства и не иска да остане в тази връзка заради детето, както се оправдават нерешителните? Интересното предстои. Ще видим какво е довело до тук

Можело е да излезе от тази връзка преди да кръшне, нали?
Или пък точно кръшването  му е отворило очите?

Разбира се, че нещо ще се случи. Дано!

# 116
Много хора харесвам Захари, още от "Под прикритие", но и тук не ме разочарова.
И за мен доста бързо се развиха нещата, буквално за ден от прегръдки стигнаха до сълзи и тежки думи, той се изнесе, че и развод за капак.
Подразни ме, когато Калина каза на детето, че татко му не ги обичал вече.
Захари е в ролята на мъж с наранено его, поради проблеми в работата, нормално да се е чувствал подтиснат от жена си и да е търсил разтуха с непозната жена.

# 117
За мен филма е много реалистичен .
Жената имаше наранено его и за това подаде молба за развод , като очакваше покаяние от мъжа си, но дебила вместо това избра да ги напусне .  
За сега единствено героя на Сано е по разумен и положителен. А, песента на Стефан Вълдобрев...е най разкошната която в последно време съм чула .

# 118

Захари е в ролята на мъж с наранено его, поради проблеми в работата, нормално да се е чувствал подтиснат от жена си и да е търсил разтуха с непозната жена.

Ако жена е потисната заради проблеми в работата нормално ли е да се утеши с непознат мъж?

# 119
Имах предвид, изхождайки от наблюденията си в/у мъжкия пол, че съм останала с впечатление, че те по-лесно се поддават. Слаб им е ангелът и не е нещо нечувано да кривнат така. Докато жените сме по-праволинейни и дисциплинирани в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт