Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 688
  • 972
  •   1
Отговори
# 150
Снощи го изпуснах, ама и на мен в 22 часа ми е късно. Има ли го някъде качен?

# 151
  • София
Да тук https://www.bnt.bg/bg/a/denyat-na-bashchata Само аз съм доволна от времето май. Тъкмо съм приспала зверчето и ми идва идеално за чаша вино. И на мен не ми харесва това детенце. Едно на ръка, че визуално никак не ми се вписва ама и играта ми е много лигава. Може и ролята да му е такава, значи е много добър актьор ако е така. Simple Smile

# 152
Това дете не е актьор, бъдете снизходителни.
Според мен Димо е сложил на карта всичко с това си разследване, а тя като жена се е тревожила за кредита и битовизмите. Там някъде са се разминали. После той е опитал да захрани Егото с креватна гинастика, но е било само гимнастика

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 21:21 от Г-жа Рамацоти

# 153
  • Испания
Аз защо си мисля, че съвсем целенасочено героят на Захари е направил така, че Милена да знае за забежката и, че именно тя ще каже на жена му. Защото реакцията му не бе, както на повечето мъже.
А нещо, на което се надявал. На чакан катализатор в отношенията.

Димо е казал на приятеля си, а той на жена си Милена.

Това дете не е актьор, бъдете снизходителни.

На мен ми харесва. Всъщност Патрик има опит като актьор в чужди продукции.

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6656483

# 154
Здравейте.
Изгледах серията на сайта на БНТ, защото часът на излъчване не ми харесва. Защо решиха да го сложат в този час е загадка за мен. Joy
Това май ще е вторият БГ сериал (след "Дървото на живота") от новите ни сериали, който ще изгледам целия. Останалите не можах да ги издържа и 10-ина серии.

И аз не мисля, че изневярата е главният проблем... тя е следствие на натрупалите се непроведени разговори, липсата на общуване между Димо и Калина. Битовизмите и еднообразието влияят зле на връзките, а когато има и проблем на служебното място става мазало. Да не говорим за доброжелателните приятели.. като се намесят и те .. Joy
Димо е понижен или уволнен, каквото там се е случило и явно не е доволен от работата си в радиото. А Калина като всяка жена мисли за семейството преди всичко.

Детето е много сладко.
Захари ми е любимец. Много е добър, много. Heart Eyes Останалите актьори също ми харесват, някои ги гледам за първи път.
Как върви времето и колко е остаряла Петя Силянова.

# 155
Записвам се в групата.
Не ми харесва играта на Глория Петкова. За първи път я гледам, по принцип ли играе толкова лигаво?
Другите са ОК сякаш.

# 156
Глория е чудесна актриса. Играе това, което се иска от нея.

# 157
BigCityNights, какво ти е мнението за режисурата? Поне на базата на първия епизод.

# 158
Предпочитам да не коментирам режисурата.

# 159
Може ли да се гледа някъде онлайн в момента?

# 160
  • Перник
Три попа и нито един баща! Култово!

# 161
  • Испания

Как върви времето и колко е остаряла Петя Силянова.

И Иван Налбантов. Тъжно.

Глория откъде я изкопаха за хубавия филм! Лази ми по нервите с рецитациите си.

# 162
На Милена да не са и изневерявали преди, че така се държи с мъжа си, подлудява го с ревността си.

# 163
Възможно е, но доколкото разбирам поведението й е от сега, т.е. заради Димо и Калина, които уж са били идеалното семейство и тя като вижда, че дори и на такива хора се случва, започва да психясва за собствената си връзка.

# 164
  • Sofia
Малкото момиченце е май дъщерята на Сано и Нели Thinking

Общи условия

Активация на акаунт