Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 707
  • 972
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Малкото момиченце е май дъщерята на Сано и Нели Thinking

Да

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6656483

# 166
  • София
Все едно гледам живота на много близка моя приятелка в този сериал. Ще се повторя, но е много реалистичен.

Милена и Сано (не запомних името на героя му) много ме радват, само дано се усети мацката да спре навреме с драмата. А на Димо през цялото време ми се иска да му зашлевя един, ама по-звучен. Smirk

# 167
  • тук, на мястото си
Хубав филм! Харесва ми! Кой прав, кой крив е може би гледна точка, но  е всичко е 100% реалност.
Не ми харесва героинята на Глория -  Милена. В такива моменти няма нужда от такива приятелки.

# 168
играта загрубя .
Е, как кой крив, кой прав . Аз съм изцяло на страната на жената . На пича му се живяло , не искал да е семеен вече и шапка на тояга . Само едно не харесах в жената -фантазиите че още я обича и разгрива заради цветята и пръстена . Просто много жени така си въобразяват от дребни жестове че това е любов -не, не е

# 169
  • България
Изпуснах първи епизод, изгледах втори.
Много ми е тежък, напомня ми за драмите в детството ми, но ще се опитам да гледам.
Сега ще пусна и първи епизод, за да преценя кой от героите ми допада повече.
От този епизод героят на Захари Бахаров ми е доста неприятен.

# 170
  • Sofia
Не ми хареса как нарече сина си келеш Angry

# 171
  • Берлин
Ок съм след 2те серии. Изключително приятна изненада е продукцията на БНТ. А актьорската игра е много на ниво (сравнявам с най-успешния блаблабла сериал на Нова). Женските образи там са като от читалищна пиеса (в по-голямата си част,а рецитирането е запазена марка). Глория стои отлично в образа си. Бабинова е достоверна (не я харесвам изначално), но с играта си пресъздава адски противна Калина. Та да се чуди човек кой е жертвата-тя или Димо. Сано е на ниво. Детето ми е много антипатично визуално,но играе добре.
За мен тази продукция има стойност и ми се гледа. Ако така изглежда бг филмовата продукция,ще ми е много хубаво.
Пп. Толкова суперлативи не съм изписвала в тв форум. Ти да видиш

# 172
Здравейте на всички.

Аз също съм изключително приятно изненадана от продукцията на БНТ. Играта на Бахаров е невероятна, след като го гледах в Чамкория, не мога да кажа нещо лошо за него.
Аз обаче имам малко по-странично запитване:
Книжарницата, която показаха в днешният епизод “При Борхес”, знаете ли случайно къде се намира (съмнява ме да е фиктивно местоположение)?
Благодаря ви!

# 173
  • България
Изгледах и първи епизод.
Димо е противен. Празен бил. Не искал да бъде лелка, като жена си.
ОК, но защо си се женил, правил дете, теглил кредити.
Остани си бунтар на палатка някъде и готово.

# 174
https://www.manager.bg/ekran/bnt-snima-nov-serial-denyat-na-bashchata
Четейки тази публикация, ми се струва, че снимките току-що са започнали. Не знам колко време ще им трябва да заснемат шест епизода, но ми се струва че февруари не е реалистичен срок за излъчването му.  
Но дано е по-скоро.

Сниман е преди 1 година. Поне снимките в БНР бяха през февруари-март 2018, пък за останалите не знам. 6 епизода не са кой знае колко

И на мен не ми харесва това детенце. Едно на ръка, че визуално никак не ми се вписва ама и играта ми е много лигава. Може и ролята да му е такава, значи е много добър актьор ако е така. Simple Smile

Детенцето се казва  Патрик Шон Хесън

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 01:35 от diziler

# 175
Може ли да се гледа някъде онлайн в момента?
Снощи го изпуснах, ама и на мен в 22 часа ми е късно. Има ли го някъде качен?
Къде мога да го гледам, че изпуснах първата серия понеже беше по едно време с мача на любимия ми отбор?Grin

https://www.vbox7.com/play:58a7a12919

Може да го гледате и с час закъснение по БНТ1+1  (има я при повечето каб.оператори)

Снощи с големи мъки успях да изгледам епизода. Толкова много ми се спеше, а бях оптимист, че 22.00 няма да ми е късно Simple Smile

Повторенията са по БНТ2 в сряда и четвъртък от 20.15 ч

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 01:43 от diziler

# 176
Дотук най-много ми хареса песента от сериала Sunglasses Димо е наистина скучен, изгубен и щом и друга жена не е успяла да го съживи още дълго ще го виждаме такъв. Не знам какво трябва да се случи (не ми се иска да е сериозен проблем с детето) за да излезе от това състояние и да се върне към нормален живот. Калина доста повече ми допада. Най-здраво стъпил на земята е Кико, но с жена като Милена изглежда няма да е задълго така. Традиционни проблеми и нищо кой знае колко интересно дотук. Надявам се на някакъв по-интересен сценарий в развитието на историите.

# 177
Да се включа и аз в темата. Виждам, че се харесва сериалът. Във фейсбук голямо плюене по продукцията.
На мен ми харесва.
Тук може да се гледат пропуснатите епизоди. Качват ги веднага след излъчване по ТВ.
Епизод - 1
Епизод - 2

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 08:36 от Merelenda

# 178
Да се включа и аз в темата. Виждам, че се харесва сериала. Във фейсбук голямо плюене по продукцията.
На мен ми харесва.
Тук може да се гледат пропуснатите епизоди. Качват ги веднага след излъчване по ТВ.
Епизод - 1
Епизод - 2

Къде във ФБ? Търсих страница, но не намерих.

# 179
Не намерих страница във фейсбук за сериала, но при търсене в търсачката ми излязоха коментари на страницата на БНТ и там четох отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт