Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 642
  • 972
  •   1
Отговори
# 135
За да се стигне до раздяла проблемът вече е налице. А именно:  липсва общуването!  Те са се отдалечили толкова много един от друг, че тази нишка на топлота и споделяне я няма.  Аз не говоря само за интимна близост, а за всяко едно нещо да намират близост, усмивка, шега, излизане и споделяне! Ежедневието убива наистина, но за да се запази една връзка според мен липсват точно тези качества. Той в случая поглежда настрани, защото не намира това в жена си, а е искал със сигурност, защото тя преди сватбата е била точно това, което той е искал и търсил. Те просто вече не са в "една лодка".  За съжаление много двойки се разпадат поради тази причина, а трябва да имат единомислие, уважение и съобразяване един с друг.

# 136
  • София
За мен си ми е минало, Билянка, обаче за детето още ми е болно, толкова тъпотии трябваше да преживее, като баща му се ядосаше за нещо ...
Минало-заминало де, вече е голям мъж Simple Smile

# 137
Драматургията куца както обикновено. Липсва действие, виждаме само говорещи глави. Весела стои нелошо, Бахаров е скучен, ролята на Сано е написана ужасно,, Глория е прелестна както винаги.

В една банална семейна ситуация каквато е разводът по правило липсва драматургичен заряд, прогнозирам, че ще е е нужно зверско търпение за следващите Х на брой серии.

# 138
  • Испания
Нямаш дистанционно ли?

# 139
  • Разпиляна във въображението
Снощи с големи мъки успях да изгледам епизода. Толкова много ми се спеше, а бях оптимист, че 22.00 няма да ми е късно Simple Smile

Серията ми хареса. Гледам го в момент, когато близка приятелка минава през едно такова време. На мнението на Сано съм, че не трябва да се бъркаш в една такава ситуация. Глория, милата, веднага започна да се навърта около мъжа си, за да не се случи същото като при приятелите. Разбирам страха и несигурността й. Но имам чувството, че това вече се е случило. Не знам защо.

Ако не се беше разчуло Захари /трябва да понауча имената на героите Simple Smile / щеше да остане при жена си. Свикнал е със съпругата, обича детето си, подреден дом. Чудя се жената как не е усетила, че има нещо. Не за изневярата, а за цялото отношене.

# 140
Според мен е усетила, но го е отдавала на проблемите с уволнението на Димо. Все пак за един мъж това си е сериозен срив, няма как да се отрази на взаимоотношенията им.
Тя спомена нещо за някакво разследване или репортаж, той журналист ли е бил?

# 141
Да, писал е за нещо, което не трябва и явно това му е коствало работата.

# 142
Димо е журналист, но е понижен и сега работи в радио, както каза той, пуска музика.

Имам смътно чувство, че и при Милена и (Сано) ще изскочи зайче.

# 143
И според мен героят  на Сано е кръшкал. Нещо много се замисли, когато му зададоха въпроса. Чудеше се какво да каже.

# 144
Всички имат някакъв фатален недостатък (по Аристотел), в противен случай нямаше да са персонажи в тази история. Но кръшкането не е голям праз. Всички кръшкаме, кой повече, кой по-малко. Другаде трябва да е заровено кучето (надявам се).  Дано историята потегли в някаква посока другата седмица.

# 145
Това е и моето предположение.

# 146
Още тази вечер ще "потегли".

# 147
Всички имат някакъв фатален недостатък (по Аристотел), в противен случай нямаше да са персонажи в тази история. Но кръшкането не е голям праз. Всички кръшкаме, кой повече, кой по-малко. Другаде трябва да е заровено кучето (надявам се).  Дано историята потегли в някаква посока другата седмица.

Аз казах, че не изневярата е проблемът, но тук всички са се вторачили в нея и я обсъждат, а не това е същината.

# 148
Димо е журналист, но е понижен и сега работи в радио, както каза той, пуска музика.

Имам смътно чувство, че и при Милена и (Сано) ще изскочи зайче.

Аз разбрах, че директно е уволнен, не понижен.
Бил е 3 месеца без работа и май Калина му е намерила тази в радиото, а на него хич не му харесва.

# 149
Ванилия,  не споря. Вероятно е така, като ти си разбрала. Важно е, че пуска музика.SmileSmile

Стела, аз също убедено подкрепям твоята теза.

Общи условия

Активация на акаунт