Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 743
  • 972
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз пък хич не го разбирам Димо, не се и опитвам след втория епизод. Какво, по дяволите, означава "ВЕЧЕ не искам семейство. Точка."?! Ами ако и Калина каже същото, какво става с детето?! В крайна сметка семейството не е игра на искам-не искам. Семейството им е факт и ако нещо не върви и единият (или и двамата) усеща някакъв дефицит е редно първо да се говори. Такова нещо при тях не ни дадоха, можем само да гадаем дали е имало индикации от страна на Димо преди изневярата. Съдейки по реакцията на Калина, когато ѝ каза, че се е превърнала в лелка, съм склонна да мисля, че това е първият подобен разговор между тях. Освен това ми прави впечатление, че в самото начало на първи епизод Димо беше весел, изглеждаше влюбен, дори искрен, че изневярата е била просто забежка. И изведнъж за нула време се изнесе, подписа за развод, "не искам вече семейство" и т.н.

# 196
  • Mediterraneo
Да, театралничи много Весела. Май за първи път я гледам някъде нея, сякаш очаквах повече. Бахаров е брилянтен.

# 197
И аз за първи път я гледам и се чудя защо я определят като красива и интелигентна?! Нито едното не е

# 198
  • София
Весела Бабинова направи много добра роля във "Вездесъщият".

# 199
Той се отказва от нея, не от детето си.
Те говориха, какво повече да обсъждат, след като той е категоричен? Не желае да е с нея. Или трябва насила, защото така трябва?

# 200
Освен това ми прави впечатление, че в самото начало на първи епизод Димо беше весел, изглеждаше влюбен, дори искрен, че изневярата е била просто забежка. И изведнъж за нула време се изнесе, подписа за развод, "не искам вече семейство" и т.н.
Ето това и аз не го разбрах! Много бърз обрат и не дадоха разумно развитие.

# 201
  • София
Той се отказва от нея, не от детето си.
Те говориха, какво повече да обсъждат, след като той е категоричен? Не желае да е с нея. Или трябва насила, защото така трябва?
Той каза, че не иска семейство. Детето не е ли част от него?
Щях да го разбера, ако беше казал, че не изпитва чувства към жена си, че не го привлича вече и т.н., но репликата беше обобщаваща, а и това, че покани колежката си вечерта ми дойде в повече. Разделени са от дни, а първата почукала на вратата му я слага на масата с детето. Не го разбирам.

# 202
Димо, няколко пъти каза и то е видно, че не се отказва от сина си. Напротив. При последната им среща той прояви грубост към Калина именно заради детето.
Той не проявява никаква нежност към жена си, а както  каза - само уважение, като майка на детето му. Какво повече да й обяснява? То е пределно ясно. А това, че Калина тълкува по неправилен начин действията му показва, че не го познава.

# 203
В кой филм е участвала Глория до сега? Виждам я за пръв път. Дори не съм и чувала името? Да не е била участничка в някое риалити?

# 204
Момичета, току що се разминах с актьора, който играе шеф на Димо. Идеше ми да го питам какво се случва, че до другата седмица има доста време:smiley:

# 205
Мисля, в някакъв ББ, но не съм сигурна. Някъде съм го чела. Модел е и живееше във Франция. Знам, че наскоро роди.

# 206
В кой филм е участвала Глория до сега? Виждам я за пръв път. Дори не съм и чувала името? Да не е била участничка в някое риалити?
Глория е известен(не и на мен)модел.Участваше във ВБ и се представи "подобаващо" там.Размахваше ножове,пиеше постоянно .Имала изяви и като художничка(предимно на фалоси!)И наскоро се омъжи и май роди.Като актриса,за пръв път чувам,че е.

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 15:26 от *Амбър*

# 207
ВП? Да, поредната моделка-артистка.

# 208
  • Sofia
Гледах я в един филм,но не си спомням кой Thinking
Наскоро беше в "На кафе",много ми хареса как изглеждаше Blush

# 209
Ох,грешка,благодаря Simple Smile)

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 15:34 от *Амбър*

Общи условия

Активация на акаунт