Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 789
  • 972
  •   1
Отговори
# 285
  • София
То пък защото можеш да имаш нормален брак с лицемерен кръшкач, лишен от всякакви емоции. Всички негативни черти на "злата жена" се проявиха след като научи за подарените рога от любимия й мъж, а той гордо заяви, че е приключило вече. Преди това очевидно не е настройвала детето срещу баща му, а той все така лицемерно си е лягал до нея и го е играл щастливо семеен мъж.

# 286
  • Mediterraneo
Аз пък сега гледах Вездесъщия, да видя Бабинова каква голяма роля прави, както каза някой тук. Ами сори, същата измита скумрия е, няма живец никакъв в нея. А ролята й не е кой знае какво, показа малко цици, 20 реплики и толкова.

# 287
Дойде ми на ум цитат от Възвишение на Русков - любов безответна, коя ся накрай в омраза превръща.

# 288
Според мен искат да ни покажат какви грешки се допускат и от двете страни. Любов, омраза и после пак любов/надявам се/, криза в брака, която ще преодолеят.

# 289
Според мен се получава домино ефект - всяка грешка води след себе си друга такава и всичко се срива.
Хората не сме идеални, смятам, че всеки греши. Нямам предвид само изневяра, можеш да нараниш или обидиш близките си по много други начини. Допускаме често грешки и при отглеждането и възпитанието на децата си, водени от инат или егоизъм.

Нещата при тях са се пропукали явно при уволнението на Димо. Той се е почувствал предаден, заради това, че Калина не го е подкрепила. Тя пък, от друга страна, защото това се отразява на финансовото им състояние.
Не знаем какъв точно е случая и не можем директно да виним Димо, защото той най-вероятно не е очаквал, че ще стигне до уволнение.
Някъде там са се изгубили и отчуждили, спряли са да общуват и се винят взаимно един друг.
И това довежда до другите грешки - изневярата, обидите, настройването на детето, заплахите, в омразата си един към друг най-вероятно няма да усетят проблемите при детето... И предполагам нещата ще станат още по-грозни.

Не вярвам накрая да се съберат, но като на филм всичко е възможно.
В реалността обаче след такива случки ме съмнява, че дори могат да постигнат нормални отношения като разведени, камо ли да градят семейство наново.

# 290
  • България
Скрит текст:
Изгледал двата епизода.
Харесва ми до тук. БНТ с малко пари, но акъл правят добър сериал от който двата родни мастодонта да се учат.
Много добре се справят и актьорите. Аз съм изненадан приятно от тази манекенката Глория. В смисъл очаквах да е пълна греда, но се старае и като цяло се справя. В сравнение с доста от ''актристите'' в ОЖ например си е класа, хех.
Сериалчето е много реалистично и в това е силата му. Надявам се обаче да не взимат страна и да не направят от единия голям злодей. И ми се иска да се акцентира повече върху детето, защото децата, особено по-малките са в най-тежка ситуация при развод. Някъде бях чел, че главния акцент ще е върху детето и че ще гледаме повече през неговите очи. Но до тук това е по-скоро по-слабо засегнато отколкото очаквах.
Аз съм мъж, но в случая няма как дори и по оста ние мъжете се подкрепяме да застана на страната на Димо. Аз виждам един изгубен и отегчен, направо депресиран мъж, който не знае какво иска от живота и съсипва два живота. И изобщо не съм съгласен, че е щял да се разведе ако не беше ''хванат'' Поне тогава постъпи мъжката и си каза истината вместо да увърта и лъже. Призна си, че не усеща нищо и чувства празнота.
Странно как Калина не го е усетила, обикновено жените улавят тези сигнали. Калина не мога да я виня за нищо, макар че не ми харесаха някои нейни постъпки, особено онази в която започна да настройва детето срещу баща му. Това не бива да се допуска, но за съжаление в реалния живот е много често срещан прийом при разделени семейства. Обикновено жените са тези, които настройват децата срещу бащите си, а и най-силното и страшно оръжие с което разполагат е да плашат бащата с родителските права.
Скрит текст:
Не че мъжете не го правят, правят го (това с настройването на децата), но значително по-рядко. Та ми се искаше тук да видим нещо по-различно и все още се надявам да го видим.
Иначе аз не мисля, че двамата ще се съберат в края. Той не я обича, какво събиране ще е това? Садо-мазохизъм някакъв? Дано някак си останат приятели и така да се разберат, че да не страда детето им, това мисля е най-важното.
90% този анализ се покрива с моето мнение. Както писах и аз смятам, че Димо щеше да си живурка така, ако не бяха го изпортили.
Калина не е усетила сигнали, защото е вярвала на съпруга си, не е очаквала такова предателство.
Мнението ми се разминава само по отношение на настройването.
Баща ми се потруди да ме настрои срещу майка ми, дълги години и двете си плащахме за това.
Бившият ми съпруг постъпи така с дъщеря ми и 13 години след развода ни продължава в този дух. За разлика от мен. Включих се в тази простотия едва преди година.
Едва ли пък точно аз съм имала в живота си двама мъже в различни роли и двамата-редки изключения.
В тази игра няма мъж/жена. Има характер. Подъл или не. Злобен или не.

# 291
Малко тъпо, ама къде го гледате , в кои дни и в колко часа?
Аз го засякох снощи към 22ч на БНТ 4 и си върнах и първи епизод, та съм изгледала двата.

може и у VBOX и в сайтове дето качват клипчета.Тъпичко е, бнт да не си направят платформа за гледане на минали предавания, Нова тв , си направиха Нова плей,до един мес след излъчването може да гледаш там изпуснато предаване  БТВ и те си направиха бтв + но там е до седмица гледаш изпуснато, после отива у Voyo

# 292
Малко тъпо, ама къде го гледате , в кои дни и в колко часа?
Аз го засякох снощи към 22ч на БНТ 4 и си върнах и първи епизод, та съм изгледала двата.
Тъпичко е, бнт да не си направят платформа за гледане на минали предавания...
Денят на бащата

# 293
На мен пък ми се струва, че Захари играе все по един и същ начин - като в Love.net и Под прикритие.
На страната на жената съм, въпреки поведението й с настройването на детето. Димо е един комплексар, който е недоволен от себе си и се чуди как отново да се почувства мъж. Злобата му към жена му за мен е покъртителна и незаслужена. Не може така да мразиш жената, която е била с теб десет години и ти е родила дете. Което обаче не му пречеше да обяснява по радиото как е бил с нея на концерт. Естествено, че като имаш дете и ипотека, не може да се правиш на велик журналист без да предвидиш последствията. Не знам дали ще ни дадат някаква предистория, но от това, което виждам, жена му изобщо не е подозирала, че нещо не е наред. Когато разглеждаше календара се видя колко много планове са имали. Дори да не го е 'подкрепила' за материала му, поне не му е мрънкала като е бил без работа. Все ми се струва, че ако тя не му беше поднесла молбата за развод, нямаше да се стигне до там.
За мен неговото поведение е абсолютно саморазрушително. Адски ме дразни и това, че не поема отговорност за своя дял от нещата, които са довели до изневярата и раздялата им.

# 294
Злобата му към жена му за мен е покъртителна и незаслужена.
Злоба изобщо не видях в Димо въпреки неадекватното му на моменти поведение. Показваше уважение към Калина пред детето, а насаме с нея никога не търсеше конфликт и желаеше да останат приятели с нормални отношения. Имаше единствено отчуждение между тях следствие на години разминаване и несподеляне. Виждам само един много объркан и изгубен мъж, който има нужда да остане малко сам за да преосмисли живота си. Обаче за оставащите само 4 серии не очаквам да навлезат много надълбоко в неговата част от драмата и също бих заложил, че повече ще ни я представят през погледа на детето.

# 295
Аз също не видях злоба в неговото поведение.
Ако трябва да кажа, че някой от двамата постъпи злобно, то това е Калина.

# 296
На мен пък ми се струва, че Захари играе все по един и същ начин - като в Love.net и Под прикритие.
Едното съм го гледал до средата (от цинизми и простотии ми се драйфа), а от прословутия сериал съм гледал точно половин серия. По същата причина.
Но че той си играе навсякъде еднакво, си е факт. Дори и като радиоводещ в сериала, пак говори по същия начин със слушателите, както говори и в Националната лотария с хората, като им задава въпроси, същата интонация .. леко небрежно, но нахакано

Тъпичко е, бнт да не си направят платформа за гледане на минали предавания

Напротив, направиха, изпуснали сте този момент. Около година и половина трая всичко...imedia.bnt.bg , там качваха предаванията на запис, сериалите и т.н. Но с новото ръководство на БНТ махнаха въпросната платформа и пускат записите в самия сайт на БНТ ...  цели двучасови предавания, цели серии... просто се търси в  мини-сайта на конкретното предаване/филм/сериал и там се намира записа. Същото важи и за новините

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 20:24 от diziler

# 297
Едното съм го гледал до средата (от цинизми и простотии ми се драйфа), а от прословутия сериал съм гледал точно половин серия. По същата причина.
Но че той си играе навсякъде еднакво, си е факт. Дори и като радиоводещ в сериала, пак говори по същия начин със слушателите, както говори и в Националната лотария с хората, като им задава въпроси, същата интонация .. леко небрежно, но нахакано

Напротив, направиха, изпуснали сте този момент. Около година и половина трая всичко...imedia.bnt.bg , там качваха предаванията на запис, сериалите и т.н. Но с новото ръководство на БНТ махнаха въпросната платформа и пускат записите в самия сайт на БНТ ...  цели двучасови предавания, цели серии... просто се търси в  мини-сайта на конкретното предаване/филм/сериал и там се намира записа. Същото важи и за новините

Напротив, направиха, изпуснали сте този момент. Около година и половина трая всичко...imedia.bnt.bg , там качваха предаванията на запис, сериалите и т.н. Но с новото ръководство на БНТ махнаха въпросната платформа и пускат записите в самия сайт на БНТ ...  цели двучасови предавания, цели серии... просто се търси в  мини-сайта на конкретното предаване/филм/сериал и там се намира записа. Същото важи и за новините

# 298
  • с/у ОколоМръсТното
Муден е малко, но...
Не мога да повярвам, че младите жени дори и в развод ще се държат така...хм... лекомислено.

# 299
А младите или недотам млади мъже:sunglasses: ?
За мен е недопустимо при прясна раздяла да запознава детето с друга жена и да я кани на първата самостоятелна вечеря с него ... Нормалните хора представят новите си половинки на децата след като връзката им стане сериозна и стабилна.
Няколко души написаха, че не са видели злоба в Димо. Как ще обясните това, че я хвана за гушата след като тя го заплаши с отнемане на родителски права? Неговият отговор за мен беше прекомерен и злобен.

Общи условия

Активация на акаунт