Денят на бащата - нов сериал по БНТ

• 57 797
  • 972
  •   1
Отговори
# 315
Разбира се, че попива, нали живее с нея. А тя слуша всеки друг, само не този, когото до вчера е обичала и с когото е живяла 10 години

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 23:28 от Г-жа Рамацоти

# 316
  • София
Изкараха Димо светец, Калина психично болна, а цялата каша я забъркват Милена и майката на Калина. Горското дете.

# 317
Имам усещането, че жената, с която Димо е сгафил е Милена.

# 318
Тази Милена (Мише или каквато е) наистина е голяма филмарка и параноичка. Така ме дразни (е, евала на актрисата значи). Само налива масло в огъня.

# 319
Аз си го мислех, когато представяха филма, но те са прекалено различни. Освен да е бил пиян  Mr. Green

# 320
Не е за вярване как продължават да се разминават двамата без каквото и да е желание да се изслуша другия. Димо вероятно скоро ще бъде притиснат от събитията да покаже най-тъмните си страни, които едва ли е подозирал че притежава. Калина с нейната наивност да слуша другите и да няма собствено мнение за нищо умело успява само да налива масло в огъня. За съжаление се оправдаха очакванията ми, че всичко ще се завърти покрай детето и първоначалните намерение, че ще се разберат цивилизовано и ще останат приятели са вече история.

# 321
Калина, ако не слушаше само Милена и майка си, изобщо нямаше да се стигне до тук.

# 322
  • Берлин
Дали пуснаха линк вече? Пътувам и искам да изгледам епизода

# 323
  • София

Да, има вече линк.

# 324
Да кажеш на малко дете, че баща му е 'лош човек' само защото не можеш да преживееш, че той е решил да се раздели с теб - голямо падение.

# 325
И аз си го мисля същото, защото тя влага прекалено много емоции в отношенията си с него, повече отколкото се предполага да влага семейна приятелка.

# 326
  • София
Калина, ако не слушаше само Милена и майка си, изобщо нямаше да се стигне до тук.
А и Димо, ако се опита да говори цивилизовано с нея няма да е лошо, а не само да се дуе като пуяк като се засекат. Изобщо и двамата се показват във възможно най-лошата си светлина, и двамата много губят от цялата ситуация.

# 327
  • Берлин

Да, има вече линк.
Не го намирам Sad

# 328
Майка ми, след всеки скандал с баща ми ни събираше със сестра ми и започваше да ни говори как ние вече нямаме баща, ние не сме като другите деца, та много ми е познато това.
Жените в такива моменти търсят съюзници,а децата са най-важните и най-ценните съюзници.

# 329
  • София
Ето линк тук.

Общи условия

Активация на акаунт