Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 145
  • 822
  •   1
Отговори
# 210
Трябва да направим спермограма, но на приятеля ми не му е много удобна локацията на клиниката. Дали ще е проблем да се направи на друго място, дали ще приемат резултатите?

# 211
  • София
Стига да е към репродуктивна клиника, а не обикновенна лаборатория не би трябвало да има проблем

# 212
Ако е за фонда, се изискват две или три от различни клиники, единственото условие е да бъдат от клиники, които работят с фонда.

# 213
Така като гледам тази клиника се води репродуктивна и е на удобно място: https://ivf.bg/
От краткото ми пребиваване в подфорума за бременност не съм попадала на мнения за тях. С добра репутация ли са?

# 214
  • София
Никога не съм ги чувала, според мен трябва да е в една от трите : Надежда, Малинов или Щерев, евентуално към тази в Токуда или Вита. Но отдавна не съм била  в проблемното и не знам дали има промяна в топ клиниките.

# 215
И аз изброените от теб съм ги чувала, а тези в Студенстки град не. Може би все пак ще е най-добре да си идем в Щерев.

# 216
Здравейте момичета 😊 искам да попитам някоя от вас дали е ходила при д-р Гергана Гогова. Аз раждах при д-р Арабаджи но тя нямя часове скоро, а ми трябва спешно лекар и при нея има свобаден час за утре.  Благодаря много

# 217
Здравейте момичета 😊 искам да попитам някоя от вас дали е ходила при д-р Гергана Гогова. Аз раждах при д-р Арабаджи но тя нямя часове скоро, а ми трябва спешно лекар и при нея има свобаден час за утре.  Благодаря много
Ако си спешна кажи им на момичетата от рецепцията, че си за д-р Арабаджи и си без час, да те регистрират и тя ще те вземе в някой момент, но ще седиш и ще чакаш,

# 218
  • София
Така като гледам тази клиника се води репродуктивна и е на удобно място: https://ivf.bg/
От краткото ми пребиваване в подфорума за бременност не съм попадала на мнения за тях. С добра репутация ли са?

Това е клиниката на д-р Владимиров, съвсем легална си е и съществува доста отдавна.
Няма да има проблем с документи издадени от нея.

Д-р Гогова съвсем до скоро беше лекар специализант, от скоро преглежда самостоятелно, зависи за какво ви е нужна консултация.

# 219
Ако има мама която има допълнително здравно осигуряване в Булстрад живот и е възстановявала разходи след раждане, моля да ми пише на лс Simple Smile

# 220
Някой правил ли е тест Veracity и за колко време излезе резултата?

# 221
Някой правил ли е тест Veracity и за колко време излезе резултата?

Някой?

# 222
Аз правих в Афродита, Вижън. Резултатът излезе след 6 дни, обадиха ми се първо по телефона, после ми го пратиха по имейл и в официален хартиен вариант по куриер. Предупредиха ме, че може да ми звъннат по всяка време(в по-късните часове) заради времевата разлика.

# 223
  • София
Имам един въпрос относно болничните. До 26.02 включително се водя отпуска. От 27.02 трябва да излезна болничен (обикновен, не 45 дневния). Дадоха ми да попълня една декларация и на 27 да отида с лична амбулаторна карта при следящия ме гинеколог за преглед. Болнични можело вече да се издават само след пеглед и с коректно попълнен личен картон. Болничния ставал готов до два дни....това някаква нова процедура ли е? Много сложно ми се вижда. И за колко дни е този болничен, не е ли първичен за 7 дни, който се издава без комисия, а чак след това да идват по-сложните процедури? Така и не можах да разбера въпреки обясненията... ТРябва ли ми някакъв документ от ЛЛ? И в картона ми не пише нищо още от предишното ми раждане....Някой, ако има скорошни наблюдения по този въпрос.... ще се радвам да сподели. Благодаря!

# 224
Първия е за 7 дни, да. Аз само си взех амбулаторната карта на един от прегледите, казах на АГ, че искам да излизам в болничен и само ми взеха картата и всеки месец си ми ги издават. Не съм попълвала никакви декларации, иначе да - за 2-3 дни излизат от съответната дата.

Общи условия

Активация на акаунт