Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 211
  • 822
  •   1
Отговори
# 375
Олеле, толкова съм им благодарна за тази пълна упойка. Въобще не ми беше до това полезна/неполезна, трябва/не трябва........... Та, на човек докато не му се случи нещо, по-добре да не се зарича за каквото и да било. Нито знае как ще протекат нещата, нито нищо, че да се изявява със знания повече от тези на лекарите. Simple Smile

# 376
Аз питах, защото го сметнах за необичайно. Отговорът беше, че така е по-хуманно шиенето.

# 377
Мен нито ме попитаха, нито ми обясниха защо е нужна пълната упойка. Родих и след 2 мин ме приспаха. Grinning Но е факт, че това е изключително рядко срещана практика при нормално раждане.

# 378
  • София
Това за първи път го чувам за пълната упойка. До момента не е обсъждано нито с моя лекар, нито когато попълвах документите. Във вторник съм на преглед, за да видим кога се очаква раждане и ще попитам моята лекарка. По принцип доколкото останах с впечатление тя не е много по упойките като цяло ...

# 379
Именно, това имам предвид и аз. Никой нищо не ти казва предварително, а като дойде време, направо ти съобщават, че ще заспиш. Ако не са форумите или познати раждали, няма и да разбереш за тази практика. Аз като чета стари теми, май не се срещат такива, които да са минали без пълна упойка.

# 380
На мен ми казаха за пълната упойка на консултациите в 36седмица, обаче не попитах точно защо е нужна.

# 381
  • София
Здравейте! Искам да ви попитам
като си водя бременността в Щерев, трябва ли да имам и друг проследяващ лекар по здравна каса?

# 382
  • София
като си водя бременността в Щерев, трябва ли да имам и друг проследяващ лекар по здравна каса?

Не

# 383
  • София

Не
Благодаря

# 384
Има ли гастроентерелог в Щерев? Не видях в списъка със специалисти...

# 385
Има ли гастроентерелог в Щерев? Не видях в списъка със специалисти...
Не.

# 386
Здравейте,  имам въпрос относно болничните лидтове. От днес 5.03 съм болничен за 7дни, като той ще бъде продължен, ссмо че не разбрах как ставс това продължаване... като ми изтече болничния трябва да отида отново при лекарката , за да ми го продължи или мога да се обадя по телефона в клиниката? Моля ви , ако някой знае да ми обядни подробно, първа бременност ми е и като цяло не дъм ходила по лекари до сега та съм страшно неориентирна.

# 387
Здравейте,  имам въпрос относно болничните лидтове. От днес 5.03 съм болничен за 7дни, като той ще бъде продължен, ссмо че не разбрах как ставс това продължаване... като ми изтече болничния трябва да отида отново при лекарката , за да ми го продължи или мога да се обадя по телефона в клиниката? Моля ви , ако някой знае да ми обядни подробно, първа бременност ми е и като цяло не дъм ходила по лекари до сега та съм страшно неориентирна.

Обаждате се на лекарката , за да и напомните, тя пуска продължение и след 2 , 3 дни отивате да си вземете следващия болничен. Всеки един се заплаща по 15лв . Може и да се обадиге по тел. Но аз лично си ходя на място .

# 388
  • София
На мен ми пуснаха 7 + 30 дни болничен. Минава се на преглед преди първия. След два дни се взима от болницата само този който е за седем дни, след като изтече се ходи и за следващия. Не съм плащала нищо все още. За следващия пак се минава на преглед и пак се изчаква два дни докато го приготвят.
Казаха ми, че по телефона не може. Предполагам е по преценка на доктора.

# 389
На мен ми пуснаха 7 + 30 дни болничен. Минава се на преглед преди първия. След два дни се взима от болницата само този който е за седем дни, след като изтече се ходи и за следващия. Не съм плащала нищо все още. За следващия пак се минава на преглед и пак се изчаква два дни докато го приготвят.
Казаха ми, че по телефона не може. Предполагам е по преценка на доктора.
Извинявам се ,.преди не беше така след преглед, найстина го промениха. А по принцип съм плащала винаги , води се такса за издаване на докумети. Само 45 дневния не съм го плащала.

Общи условия

Активация на акаунт