Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 217
  • 822
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Да, това с прегледа е нова практика. А за плащането, вероятно ще платя 30 дневния, но за 7 дневния не са ми искали такса. Ще питам в петък като отида да го взема.

# 391
Много благодаря за отговорите, сега поне знам какво да правя, наистина понякога се чувствам много нелепо и имам чувството, че задавам изключително тъпи въпроси 🙈

Да, това с прегледа е нова практика. А за плащането, вероятно ще платя 30 дневния, но за 7 дневния не са ми искали такса. Ще питам в петък като отида да го взема.

Ще се радвам да споделиш какво са ти казали Simple Smile и пак благодаря за включването!

# 392
За 7 дневния болничен не се плаща. Плащат се следващите на 30дни.

# 393
За 7 дневния болничен не се плаща. Плащат се следващите на 30дни. Л
На мен ми взеха и за двата.Така и не разбрах защо, но и не разпитвах, понеже имах други грижи тогава. Това октомври 2018г.

# 394
Всеки болничен се плаща.

# 395
Всеки болничен се плаща.
Без 45 дневния.

# 396
И аз за 7-дневния не съм плащала. На касата ми обясниха, че той не се заплаща, само последвалите вече 30-дневни.

# 397
Мисля, че се заплащат болничните, които са от ЛКК, а те са по-продължителните болнични (над 14 дни).

# 398
Пак ще си повторя въпроса, може пък някоя мама да съдейства с инфо-
Мнение за д-р Угрински? В Интернет почти няма отзиви освен на всно две места, лаконично. Благодаря, ако някоя има инфо, ще съм много благодарна!

# 399
  • София
Била съм само на един преглед при него по спешност. Нямам оплаквания, но не мога да изкажа някакво мнение от едно посещение. Обясни ми каквото ме интересуваше. Внимателен...това е.

# 400
Момичета, да ви питам имате ли някакви лични номера на вашите лекари или ако нещо ви интересува(свързано с бременноста) звъните на тел. на клиниката и искате обратна връзка от лекаря?

# 401
Момичета, да ви питам имате ли някакви лични номера на вашите лекари или ако нещо ви интересува(свързано с бременноста) звъните на тел. на клиниката и искате обратна връзка от лекаря?

Зависи от лекаря. Моя ми даде телефона си официално в 35гс иначе съм го търсила на регистратурата , а ако нещо ме притеснява си ходех на спешно направо. Масовата практика е да не си дават номерата преди определена свдмица .

# 402
Благодаря, ditmade

# 403
Пак ще си повторя въпроса, може пък някоя мама да съдейства с инфо-
Мнение за д-р Угрински? В Интернет почти няма отзиви освен на всно две места, лаконично. Благодаря, ако някоя има инфо, ще съм много благодарна!

Аз лично имам много лоши преживявания с този доктор. Но той тогава беше във Втора градска. Може сега нещата да са различни, беше преди около 10 години. ☺

# 404
На моята ѝ имам номера от друга бременна и въпреки, че съм ѝ звъняла общо 3 пъти за цялата бременност ми каза, като започне раждането да не ѝ звъня, че ще я потърсят от регистратурата като пристигнем.

Общи условия

Активация на акаунт