Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 219
  • 822
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Съжалявам, ама ми е несериозно това. Александров може да си има косури, ама поне си дава телефона веднага. Даже го бях питала към края на бременноста какво да правя, ако нещо стане през нощта и той ми каза, че не е счетоводител и да му звънна, ако тръгна да раждам или има проблем.

# 406
На моето раждане ме приеха през нощта и от там се свързаха с лекарката ми, след като ме прегледаха.

# 407
  • София
аз също не звъннах на лекарката като тръгнах да раждам, тя беше сутрешна смяна, знаех че ще дойде всеки момент. Предполагам че искат да се уверят че е раждане преди да тръгнат към болницата.

# 408
На моята ѝ имам номера от друга бременна и въпреки, че съм ѝ звъняла общо 3 пъти за цялата бременност ми каза, като започне раждането да не ѝ звъня, че ще я потърсят от регистратурата като пристигнем.

Ъъъ, коя лекарка е това?
Иначе масово си дават телефоните след 34-35г.с. и директно като имаш контракции на 5-6мин., регулярни, звъниш и се срещате в болницата.....то пък и за фалшива тревога не върви да се разкарват, ама...безумие.

# 409
Не искам да я злепоставям. Добър професионалист е. Доволна съм от отношението като цяло и ще уважа желанието ѝ. Може наистина практиката да е след преглед да ги извикат.

# 410
Честно казано, аз не бих посмяла да се обадя на лекар, който не ми е дал лично номера си или ако номерът му не може да бъде намерен в интернет. Ако е имала желание да го даде, е щяла да го направи лично.

# 411
Не искам да я злепоставям. Добър професионалист е. Доволна съм от отношението като цяло и ще уважа желанието ѝ. Може наистина практиката да е след преглед да ги извикат.

Никой не е казал, че като не си е дала телефона, значи, че не е професионалист.
На мен лично ми прозвуча като "Не ме занимавай да ми звъниш, отивай и ако има нещо, ще ми се обадят".
Което не звучи много като да й пука за пациентите й особено. Аз попитах, защото може и моята наблюдаваща да е и ми стана интересно.

# 412
Pink-giraffe, можеш ли да споделиш лошите впечатления? Благодаря Simple Smile

# 413
  • София
Добре де, ако вие сте лекар, който цял ден е  бил на работа, а през нощта му се обадят 5-6 пациентки с фалшива тревога за раждане , той пали колата отива в болницата, хоп , фалшива тревога и си се връща у дома и така няколко пъти през нощта. Обаче на другия ден този същия лекар трябва да ви прегледа, оперира , да води раждането ви, но вие ще очаквате той да е адекватен, като как да стане това.
Много хора си представят себе си като центъра на Вселената ми се струва.
Има в болницата винаги лекар по всяко време на денонощието, той ви преглежда и преценява има ли нужда да се вика вашия лекар, на мен ми се вижда доста по-разумно.

# 414
Добре де, ако вие сте лекар, който цял ден е  бил на работа, а през нощта му се обадят 5-6 пациентки с фалшива тревога за раждане , той пали колата отива в болницата, хоп , фалшива тревога и си се връща у дома и така няколко пъти през нощта. Обаче на другия ден този същия лекар трябва да ви прегледа, оперира , да води раждането ви, но вие ще очаквате той да е адекватен, като как да стане това.
Много хора си представят себе си като центъра на Вселената ми се струва.
Има в болницата винаги лекар по всяко време на денонощието, той ви преглежда и преценява има ли нужда да се вика вашия лекар, на мен ми се вижда доста по-разумно.

Абсолютно подкрепям! Не живеем в пещери, а в тази болница повечето лекари ми се струват добри и винаги има дежурни, винаги може да се звънне на място от болницата като се види, че не е фалшива тревога. Малко се прекалява с капризите и определенията.

# 415
Ще си позволя да отговоря, че не всички се мислим за Вселената и Чудото на света, и че някой ни е длъжен за нещо, но при положение, че се практикува това (среща директно в болницата, при предварителна инструкция и индикации), не виждам нищо лошо в това. Явно лекарят така е преценил за негово удобство/неудобство какво да направи. А други лекари предпочитат да им се звънне и след разговор да се реши какво да е последващото действие!

Samui, ако визираш мен като смятаща се за тоя център на Вселена, ако обичаш не си прави идиотски заключения, без да знаеш моя случай, моите впечатления от болницата/лекарите. Защото аз не тичкам като младо яре за най-малкото да вися пред кабинета, най-малко звъня да питам каква да ми е здравословната закуска, макар и не особено леката ми бременност, и макар да имам личния телефон на проследяващата ме. Така, че - спестявайте си подобни коментари.

За дежурните - не, мерси да ме преглежда специализант, който да задържи бебето по своята преценка и то да се задуши, защото "нямало проблем".

# 416
  • София
Ходила съм на дежурен. Винаги има лекар, до сега специализант не ме е преглеждал.

# 417
Абсолютно подкрепям предните две мнения. На мен тази седмица ми се наложи да отида по спешност вечерта на преглед, имаше си изключително любезна и адекватна лекарка на смяна (на място). Независимо, че хората тук не са доволни, че младши лекари в клиниката дежурят, аз съм много доволна и от отношението и от прегледа и от всичко.. Дори беше толкова любезна, че след като ме прегледа няколко пъти ме попита дали искам нещо да я питам или да ми покаже. Все пак младшите лекари са си с дипломи (поне тази беше като я проверявах след това).

# 418
И на мен една нощ ми се наложи, за щастие само веднъж досега. Моята аг беше там чакаше да дойде нейна пациентка за раждане, прегледаха ме с д-р Аноар, която е специализант. След като тръгна моята аг, Аноар продължи, попита ме дали искам да извика и Димитров да довърши прегледа, тъй като той беше дежурен, ако ме притеснява факта че тя е младши лекар. Отказах. За щастие всичко беше наред.
Та да, дори да не ви попита специализантът, винаги можете да поискате дежурния лекар да дойде.
Но пък и аз лично от Аноар съм впечатлена. Страхотно отношение, адекватност и подход.

# 419
Някои дами много, много се палят, когато някои реши да изкаже мнение, различно от тяхното. Почват се едни оправдания едно чудо, без да осъзнават, че даден коментар може дори да не е персонално отправен към тях след като не е упоменато. Но светът е шарен.

Общи условия

Активация на акаунт