Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 176
  • 822
  •   1
Отговори
# 270
Имате ли представа дали в Щерев имат предпочитания към някоя лаборатория? Утре трябва да изследвам прогестерон, но не ми се ходи чак до тяхната клиника, защото са ми далече.

# 271
Да си кажа и аз моето мнение - от преди бременността съм при д-р Ганева, когато още решихме че е дошъл момента за бебенце с мъжа ми. От първия ден тя е безкрайно мила и усмихната, никога не ме е върнала и никога не съм се почувствала претупана - напротив винаги ми е обръщала внимание и ми е отговаряла на всички въпроси изчерпателно. Имах неприятен опит с гинеколози преди това (беше ми казано на 18 г. че няма да мога да имам деца) и когато споделих притесненията си с д-р Ганева тя само се усмихна и ми каза да не се притеснявам. От втория опит нещата се получиха и сега чакаме две малки девойки някъде в края на април.
Относно д-р Чавеева мога да кажа отново само хубави неща. Да, д-р Калев ме гледа всеки път, но винаги след него минава Чавеева и ни казва същото. До тук сме се видяли няколко пъти и също мога да кажа, че и двамата са ни обръщали много внимание и преглед под 45 мин. не е имало.
За болничния престой (наложи се да полежа 2 седмици там в началото на бременността) единственото нужно е четка/паста за зъби, четка за коса, бельо, зарядно и джапанки. Не съм почувствала нещо да ми липсва освен че wi-fi-то беше мега бавно, което е нормално за публично такова и се наложи на няколко пъти да си взимам допълнителни пакети с интернет.

Като цяло от МК Щерев съм изключително доволна - благодарение на д-р Ганева ще си имаме 2 здрави бебета живот и здраве, спешната операция, която претърпях беше безупречна и успяха да спасят бебетата в 5 г.с., което после позната акушерка, каза че предвид ситуацията съм уцелила изключителни специалисти. Препоръчвам с две ръце на всеки, който се колебае!

# 272
Имате ли представа дали в Щерев имат предпочитания към някоя лаборатория? Утре трябва да изследвам прогестерон, но не ми се ходи чак до тяхната клиника, защото са ми далече.

Доколкото знам предпочитат тяхната си, но пак зависи от лекаря.

# 273
Благодаря, ще го имам предвид Simple Smile

# 274
  • София
Работят с цибалаб.

# 275
Аз лично съм носила изследвания от различни лаборатории и не е имало проблем.

# 276
Аз също носих изследвания от друга лаборатория (бодимед) защото ми е срещу блока. Никога не е имало проблем.

# 277
Към Цибалаб се ориентирах, макар и да предпочитам тяхната лаборатория, защото резултатите най-вероятно влизат в системата им и оттам са видими за всички лекари, което е добре добре откъм гледна точка на история. Но хич не си представям да стана два часа по-рано, за да си пусна изследванията там Grinning

# 278
Аз си пускам изследванията в Цибалаб до нас, после ги разпечатвам (или ги взимам разпечатани от лабораторията) и ги нося на док на следващ преглед. Той си ги сканира и прикачва към досието ми Wink

# 279
В щерев докторите не виждат, ако се правят в друг филиал на цибалаб .
Но в филиалите на цибалаб виждат изследванията , правени в този в Щерев.
Даже са ми предлагали разпечатване за мен самата. ( когато е готина лаборантката, във филиала на Младост 3 е доста кооперативна Simple Smile )

# 280
  • София
Момичета,
На някоя от вас предстои ли и раждане в близките дни/седмици?
Подготвихте ли си багажа за болницата? То почти всичко дават на място, но какво още мислите да вземете със себе си? Аз подготвих една чанта и съм сложила - 2 чифта чорапи, един пакет еднодневни гащи, 2 крема за зърна, моя си козметика, четка, паста за зъби, протектори за гърди, мокри кърпички, ластик за коса и май общо взето е това. Трябва да сложа и чехли за баня, защото техните са като хотелските.
Мислите ли да си носите своя помпа за кърма?
Заявихте ли някъде предпочитание за стая или където ви настанят?

# 281
Момичета,
На някоя от вас предстои ли и раждане в близките дни/седмици?
Подготвихте ли си багажа за болницата? То почти всичко дават на място, но какво още мислите да вземете със себе си? Аз подготвих една чанта и съм сложила - 2 чифта чорапи, един пакет еднодневни гащи, 2 крема за зърна, моя си козметика, четка, паста за зъби, протектори за гърди, мокри кърпички, ластик за коса и май общо взето е това. Трябва да сложа и чехли за баня, защото техните са като хотелските.
Мислите ли да си носите своя помпа за кърма?
Заявихте ли някъде предпочитание за стая или където ви настанят?
Няма да раждам в близките дни, родих юли миналата година.  Добре сте подготвили чехли, тоалетни принадлежности и бельо.  Да кажа за помпата. Ако имате, по- добре си я вземете. Аз накарах мъжа ми да я донесе допълнително. Там акушерките ми я стерилизираха.
Душ гел, също помолих да ми донесат, докато бях там.
Леко раждане ☺

# 282
Аз ще раждам тези дни. Торбата ми е горе долу същата. Помпата и силиконовите зърна не ги взимам, ако има нужда мм ще ги донесе. За съжаление не зсявих че предпочитам единечна стая. :/

# 283
Родих там в началото на месеца. Моето допълнение към багажа Ви е бебешки ръкавички. Те имат, но след като ми донесоха бебчо целия надран и ги попитах за причината, ми обясниха че техните ръкавици падат понеже били вече много пъти използвани и ластиците им са разширени. Така че и аз , и “съквартирантката” си поръчахме на роднините да донесат.
За стаята: бях заявила и вип, и единична, но в първия ми ден явно нямаше свободни и ме настаниха в тройка, но бяхме две. На другия ден ме попитаха дали искам да се местя, но отказах понеже така или иначе беше епидемия и се губеше смисъла от вип-а

# 284
  • София
За зърната и помпата бих ги взела, но за консумативи не се притеснявайте, долу нали си има аптека и ако нещо ви трябва ще помолите акушерките да ви вземат

Общи условия

Активация на акаунт