Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 191
  • 822
  •   1
Отговори
# 315
Аз също комуникирам по вайбър с лекарката си.
Доста удобно, даже ме е карала да и пускам кръвни, според мен е по-удобно от звъненето . Аз ги разбирам , и те имат живот. Simple Smile

# 316
  • София
Биха могли да си имат служебни телефони и да ги включват/ отговарят само когато имат възможност. Пак е по-добре от нищо.

# 317
Аз съм при Ганева - поисках си телефон още в началото и ми даде без проблем, но и аз не съм го ползвала повече от 1-2 пъти за почти година вече при нея.

# 318
Д-р Милчева ми даде служебния си номер, но не съм я притеснявала. Веднъж се наложи да се свържа с нея относно резултати от изследвания и се обадих на регистратура с молба да се чуем когато и е удобно. Беше петък следобяд, обади ми се в събота в 9 сутринта. Изненадах се приятно, че лекар си прави труда да се обади през уикенда.

# 319
Д-р Милчева ми даде служебния си номер, но не съм я притеснявала. Веднъж се наложи да се свържа с нея относно резултати от изследвания и се обадих на регистратура с молба да се чуем когато и е удобно. Беше петък следобяд, обади ми се в събота в 9 сутринта. Изненадах се приятно, че лекар си прави труда да се обади през уикенда.

Те не работят все пак от понеделник до петък. Дават дежурства и не са на фиксирани смени. Simple Smile Така, че няма нищо учудващо и удивяващо.

# 320
  • София
Благодаря момичета за полезната информация огносно багажа за болницата. Почти съм готова с нещата.
Огносно телефоните на лекарите - и на мен д-р Милчева ми даде своя май след 3 месец. Не съм я притеснявяла, само веднъж ми се наложи да й са обадя, но тогава бях дигнала висока температура. За резултатите звъня на рецепция и после тя ми връща обаждане, за да ги коментира.

# 321
момичета много ми е притеснено, в 32 седмица съм и днес направих теста за обременяване с глюкоза :

# 322
Нищо притеснително няма Simple Smile Покажи ги на Яначкова и най-много да ти изпише Метфогамма 500 по 1 таблетка дневно. Аз съм така от години, а на обременяването в 20-та, бях с по-лоши от твоите показатели.

# 323
Нищо притеснително няма Simple Smile Покажи ги на Яначкова и най-много да ти изпише Метфогамма 500 по 1 таблетка дневно. Аз съм така от години, а на обременяването в 20-та, бях с по-лоши от твоите показатели.
Благодаря ти, значи няма риск за бебето, а някаква спец. диета пазиш ли?

# 324
Отиди на преглед при Яначкова. Все пак аз не съм медицинско лице, а просто те успокоявам, че не е толкова страшно, колкото ти изглежда Simple Smile
Диетата е без бързи въглехидрати - без фрешове и сладки изкушения, за предпочитане се консумира ориз и картофи, вместо бял хляб и се внимава с натуралните сокове. 

# 325
Момичета, имам приятелка, на която в Щерев са й правили инсеминация, без преди това да са й правили цветна снимка. Това нормално ли е?

# 326
Момичета, мнение за Угрински?

# 327
  • София
момичета много ми е притеснено, в 32 седмица съм и днес направих теста за обременяване с глюкоза :
Мен с по-ниски резултати от твоите ме диагностицираха с гестационен диабет - мисля, че и при теб това ще е диагнозата. Не се стряскай, ако ти поставят такава диагноза - важно е да спазваш нисковъглехидратна диета и да мериш кръвната захар с глюкомер, за да знаеш дали я поддържаш в норма само с диетата.

# 328
Мен с по-ниски резултати от твоите ме диагностицираха с гестационен диабет - мисля, че и при теб това ще е диагнозата. Не се стряскай, ако ти поставят такава диагноза - важно е да спазваш нисковъглехидратна диета и да мериш кръвната захар с глюкомер, за да знаеш дали я поддържаш в норма само с диетата.
днес бях при Яначкова, даде ми глюкомер да си меря 7 дни сутрин обед и вечер преди и след храна. Има ли значение от кой пръст се взема пробата, че забравих да питам? А вие с какво се хранихте?

# 329
Не много, там всички минават през снимка. Може да е имало някаква ситуация, която да предположила да опитат инсеминация без снимка.

Общи условия

Активация на акаунт