Любители на котки - Тема 128

• 39 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да, хапят, вечер, обикновено ако съм на лаптопа. А сега (аз днес работя от къщи, че съм болна и да не заразявам народа в офиса) стои до лаптопа и гледа съсредоточено появата на всяка буква на екрана.

# 106
  • София
На мен и лаптопа ми хапят... Не можем да се разберем, че наличието на отхапана ябълка на капака не означава автоматично, че е храна!

# 107
  • София
И на моя така. Горен десен ъгъл на екрана. А в ябълката се оглежда.

# 108
Нашата застава така ,както Съни,ако някой звъни на вратата ,много са смешни тогава Joy
При Съни това е поза 'Хвърляй го това стики вече!' Joy

# 109
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате в София, някоя наистина добра клиника, където да заведем котето ни (женско) за кастрация. Място, където работят добри професионалисти, с отношение към животните.
Спряли сме се на класически метод, не лапароскопска операция.
Благодаря!

Lucky Plam - може ли да ми споделиш контакти на този хотел, ако сте доволни (може и на лични), рано или късно сигурно ще ни се наложи и на нас да оставяме принцесата някъде и ще се радвам, ако имаме препоръчано добро място. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 15:08 от Angel_Dust

# 110
  • Страната на чудесата
Аз ползвам Вип Вет, кастрирахме там йоркширката ни по спешност, но доц. Васил Манов и е ветеринар от началото, ппеподава в лесотехническия. Възстанови се бързо и безпроблемно. Беше под годинка и тежеше под 1,5кг.

# 111
  • Стара Загора

Здравейте и от мен...и благодаря за новата темичка. Фибка вече стана на 10 месеца. Кротка е като цяло, бели не прави...освен приумиците и с тоалетната:))))) Лаптопът ми не и е интересен....но когато ми се мазни и върти опашка пред мен и стъпва по клавиатурата и става мазало:)
Кастрирана е.
За София клиника не мога да препоръчам...от СТара Загора сме.

# 112
  • София
Аз съм много доволна от нашата клиника в Младост-4: обаче Барни е момченце и при него кастрацията миналата седмица мина направо неусетно. Нито се е зачервявял шев (миля, че е даже лепен, защото не се виждаха конци), нито е излизал трудно от упойка. Беше му сложена инжекция антибиотик с удължено действие (3 дена). В клиниката има две млади докторки, от които съм с много добри впечатления как работят. Мога да пратя данни от визитната картичка на една от тях на л.с.

# 113
  • София
Аууууу, много малко я показвате Фийби (нали така беше)! Пухкавела сладка!

Аз бих препоръчала само "Добро хрумване" в София. Ходили сме в Син кръст - май съм разказвала как ми върнаха котката цялата в урина и изпражнения след дребна операция на лапичката и как ревеше неистово докато я местят от тяхната клетка в нашата - не я болеше. При прегледа толкова насилствено и натикаха главата в яката, въпреки воплите ми аз да и сложа яката, защото знам, че ще стои мирна и я понася, което я стресира още повече от нараняването и прегледа. Не ми се разказва отново в подробности, защото преживяхме истински кошмар.
От "Добро хрумване" си я прибрах омърлушена, но изключително чиста и спокойна на следващия ден. След като се наоплаква какво са и правили, разказа за другите котета как са, просто заспа. 14 дни си стоя кротичко с фунията и нямахме никакви проблеми.

# 114
  • София
Аз бих препоръчала ветеринарна клиника "Нови Искър", ако не Ви е много далеч. Котката ми /на 8 г./ спря да уринира, някакво запушване се беше получило, чудеса направиха двете лекарки там и я спасиха на косъм.  Освен тях има и двама лекари мъже, също съм много доволна. При единия заведох кученцето ми за операция на трети клепач, мина много безболезнено, без усложнения и не на последно място на доста прилични цени. Сега ни предстои кастрация, пак там ще ходя.

Това, което ми направи много добро впечатление, е внимателното отношение към животинката, не е поза, трудно е да се преструваш за такова нещо.

# 115
Ние кастрирахме Ая в НОВА ВЕТ в Младост 4 (ако за нея става въпрос).
На другия ден раната й се отвори и по спешност, по нощите я карахме в ЦВК (НОВА ВЕТ работеше до 20,00 часа тогава, сега не знам как е, а на телефоните от визитките никой не отговаряше). Това беше преди 3 години, но аз си имам едно наум за тази клиника, може би неоснователно, поради ужаса, който преживяхме тогава  Cry

# 116

Здравейте и от мен...и благодаря за новата темичка. Фибка вече стана на 10 месеца. Кротка е като цяло, бели не прави...освен приумиците и с тоалетната:))))) Лаптопът ми не и е интересен....но когато ми се мазни и върти опашка пред мен и стъпва по клавиатурата и става мазало:)
Кастрирана е.
За София клиника не мога да препоръчам...от СТара Загора сме.
Можеш ли да ми препоръчаш клиника в Стара Загора? Колко време я държаха? Аз искам да кастрирам моята котка, но е на възраст и е на село.... Не знам как ще я хващам и какво ще се случи.

# 117
  • Стара Загора
Можеш ли да ми препоръчаш клиника в Стара Загора? Колко време я държаха? Аз искам да кастрирам моята котка, но е на възраст и е на село.... Не знам как ще я хващам и какво ще се случи.
Фиби е от развъдник и беше кастрирана малко преди да я взема от там....така,че не знам как е при кастрация. Иначе я водя в клиника Феникс/ аз много държа и на чистото и добре изглеждащо място като бонус към добрите лекари/ Има клиника до нас също я хвалят / Асикс/...и син кръст до барата - под Руския пазар.

# 118
  • София
Аз съм доволна от Вет Хаус в Овча Купел. Там са спасили Хари. Там правихме и кастрацията и на двамата. Кери беше упоена с газ и освен стреса, че е в клиника нищо и нямаше вечерта. Тичаше и дивееше. Обясниха ни ако се появят някакви странности в състоянието и поведевието и да не се притесняваме, защото е нормално. Не ни претураха да си ходим без да ви обясвят и ако не се държи ок котката да се чудим нормално ли е или не. Хари едва са го спасили там, но са успяли.

# 119
  • София
Фиби е умопомрачително красива! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт