Към НОЕМВРИ с ритничета - чакаме момчета и момичета!!!

• 14 918
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Роси,аз този сладолед-ментовия на Джими-вече го сънувам;бяхме спрели преди 1 седмица на 1 бензиностанция и го фокусирах,обаче тогава не ми се ядеше Confused-сега мира не ми дава,а най-лошото е,че тук не мога да го намеря-обиколих няколко магазина и нищо Cry

Ама няма ли по-евтин ментов сладолед? Малко ще ми се напукат петичките ако седмично давам по 10лв. само за сладолед... Sad

# 181

Рано-рано ходих напред-назад, та да може през горещините да не излизам (поне през най-големите). Да ви се похваля - вчера открих ментов сладолед  Heart Eyes - обожавам го още от малка, обаче понеже е на Jimmy`s и с шоколад Lindt познайте каква е цената му... 2,50 лв. за 97 гр. (вярно, повече от ескимо, ама все пак...). Аз хич не държа на шоколада, и искам да ви помоля - момичета, ако видите друг (по-поносим като цена, но пак хубав) ментов сладолед -  свиркайте!!! Дори да е в големи кутии!

Хих,този сладолед отдавна съм го наплюла Mr. GreenМного вкусен,ама наистина е скъпичък и го има само на бензиностанция ОМВ в Добрич.НЯма начин да го няма и в другите градове по тези бензиностанции - стоката,дори подредбата им е една и съща.Друг ментов-също толкова вкусен съм яла от този насипния, на Рафи май.И той не лъже като цена,но май по-евтино излиза.
benighted ,благодарско за комплимента Mr. GreenДоста хора напоследък ми казват "Е сега мязаш на човек-преди какво беше...дрънчеше", може и ласкатели да са,ама определено така се говори на закръглена и продължаваща да се закръгля жена Peace
Успех на феталната - всичко ще е наред!
TALI1 , прекрасно усещане!Моят бебок е малко заспал в това отношение - сега търся дразнител,който да го събужда и раздвижва  Simple SmileСилна музика,пикантна храна,танци...Племенника ми полудяваше в корема на сестра ми,когато тя ядеше кисело...

# 182
Здравейте!
В този списък с ноемврийските мамчета ме няма, но това не ми пречи да пиша Wink... или по-скоро да споделя тревогите си, ако могат да се нарекат такива...всички около мен ми задават въпроса дали бебчо вече рита и дали го усещам, а аз незнам какво да им отговоря...просто защото незнам какво точно трябва да усещам newsm78...усещам разни странни неща в корема си като къркорене на черва, като свиване и отпускане на мускул, но не мога да ги нарека ритане...ина4е преди две седмици като ходих на преглед беб4о помахваше с ръчичка на татко си и риташе с краченца, но явно още е прекалено малък, за да го усещам като ритане...ще ми бъде от полза ако споделите мненията си и ще съм ви много благодарна... Flutter
...прохладен ден, бременни ноемврийки! newsm03

# 183
Привет, Деница!   bouquet
Добре дошла!

Кога се очаква бебчето?
Дай инфо, за да може Цвети да те включи в списъка ни.

Относно усещането на бебчето.
Ами отначало само е като леко къркорене. Аз сега нямам съмнение, че бебчо мърда, макар и да не го усещам повече от 2-3 пъти на ден.
Най-добре се усеща като се изпъна на дивана/леглото  Hug Heart Eyes

Мога да оприлича усещането и като леко почукване - отривисто такова.
Защото къркоренето може да е като серия от бълбукане, а почукването може да е 1-2 пъти и толкова. Но е ясно и лекичко Simple Smile

Отвято обяснение, ама като го различиш веднъж, после няма съмнение!  Grinning

# 184
Здравейте,мили мамчета!Искам да поздравя всички именици,засега се сещам само за Pam/Петя/.   bouquet
  Хубав ден,яжте повече сладолед,стойте си на хладно и се пазете.Аз от утре тръгвам по гости с детето у наши приятели в Тетевенския балкан и София/там ще направя и феталната/.Очаквайте включване от мен чак на 7 юли.Целувки

# 185
Привет, Деница!   bouquet
Добре дошла!

Кога се очаква бебчето?
Дай инфо, за да може Цвети да те включи в списъка ни.

Относно усещането на бебчето.
Ами отначало само е като леко къркорене. Аз сега нямам съмнение, че бебчо мърда, макар и да не го усещам повече от 2-3 пъти на ден.
Най-добре се усеща като се изпъна на дивана/леглото  Hug Heart Eyes

Мога да оприлича усещането и като леко почукване - отривисто такова.
Защото къркоренето може да е като серия от бълбукане, а почукването може да е 1-2 пъти и толкова. Но е ясно и лекичко Simple Smile

Много добре си го обяснила Simple Smile.
Добре дошла, Дени! Така както гледам - по лентичката, термина на Деница се пада два дена след моя - т.е. 11.11.

...
Друг ментов-също толкова вкусен съм яла от този насипния, на Рафи май.И той не лъже като цена,но май по-евтино излиза.

Благодаря за информацията! Ще го опитам и ще реша какво да правя със "сладоледения проблем"   Laughing

А на именниците (само Пам ли е?) - ЧЕСТИТО!!!   bouquet

# 186
   Точка, бива ли така да издаваш фронта  Mr. Green? Аз най-харесвам сладоледа на ДОБРИЧКАТА фирма Изида  Joy! Незнам дали имат ментов, защото не го обичам, но ваниловият им със бисквитки и карамел е жесток  Whistling!
   Чао, отивам да си сипя още една купичка  Joy!
  П.С. То вярно че днес е Петров ден  newsm78! Честито на именничките в темата ни  Hug!

# 187
  • sofia
Благодаря за информацията! Ще го опитам и ще реша какво да правя със "сладоледения проблем"   Laughing
На мен ми хрумна нещо, ама незнам дали ще го одобриш Laughing
Цедено кис. мляко, може и обикновено омешано с извара и мента (такваз от бутилка) може и захар или подсладител и буташ в камерата.
С плодове ми става - значи и с ментичка трябва да стане Wink

# 188
bouquet супер ми го обясни!   bouquet
Незнам какво ми беше точно, но сега се чувствам добре. А на лекар хич не ми се ходи, толкова е ... незнам, ама хич не обичам и предпочитам да го отлагам когато мога. Но ако ми се случи отново ще отида.
Незнам дали така ми се струва ама бебчо почти по цел ден дреме и чат-пат лекинко ме подбутва. Но... ако знаете какво става като съм с татко му!! Не спира  Joy 
Голям ми е кеф сега, ама незнам като порасне още ако е толкова шавлив как ще спинкам...
Simple Smile как ми се дояде и на мен от този чуден сладолед... мисля през почивните дни да прегреша с един  Sunglasses

# 189
Правилно, luchia! Терминът ми е на 11.11., все още незнаем дали ще е мома или мъж, но се надявам след две седмици да ни бъде ясно!
Колкото до сладоледите предпо4итам чистия сметанов сладолед - марките Дарко и Дени са почти като едновремешните сладоледи, а когато реша да поразнообразя похапвам пъпеш и ананас на Рафи, но мента не съм виждала!

# 190
На мен ми хрумна нещо, ама незнам дали ще го одобриш Laughing
Цедено кис. мляко, може и обикновено омешано с извара и мента (такваз от бутилка) може и захар или подсладител и буташ в камерата.
С плодове ми става - значи и с ментичка трябва да стане Wink

Мхм - само ментата от бутилка малко ме притеснява... Не съм и фен, мисля си че ще развали вкуса... Все пак - благодаря за идеята!  bouquet

Правилно, luchia! Терминът ми е на 11.11., все още незнаем дали ще е мома или мъж, но се надявам след две седмици да ни бъде ясно!
Колкото до сладоледите предпо4итам чистия сметанов сладолед - марките Дарко и Дени са почти като едновремешните сладоледи, а когато реша да поразнообразя похапвам пъпеш и ананас на Рафи, но мента не съм виждала!

Ами... аз ти го сметнах термина, ма нейсе...  Laughing А първо детенце ли ви е?

# 191
Ами... аз ти го сметнах термина, ма нейсе...  Laughing А първо детенце ли ви е?

Да, първо и го чакаме с голямо нетърпение! Flutter Преди да забременея бях запо4нала да се притеснявам, че нещо не ми е наред, защото от 7 месеца бяхме спряли "да се пазим", а бебо не се "появяваше". Края на януари бях хванала гъби4ки от пиене на антибиотик и лекарката ми беше казала, 4е понякога те са предвестник на бременост. И като осмомартенски подарък получих 4еститка от една малка точица на 4ерно-бял екран! newsm03

# 192
Хехеее!!! Аз като един безмилостен сладоледоунищожител тоя ментовия го "открих" в близкото ми магазинче в Младост още през март... значи, не случайно някои хора качват по- малко... аз си мисля, че не прекалявам, пък то- плюс 8 килца съм от началото на бременността.  Crazy Embarassed
Единствения му недостатък на ментовия сладолед с шоколадови парченца е, че хич, ама хич не върви с ягоди..., за сметка на това, всеки друг сладолед оправя вкуса и на най- гадните ягоди... това е мое мнение де...
А в САЩ открих чуден заместител на ментовото чудо, което е даже по-добро, защото е ментов сладолед във вид на шоколадови "бонбонки" и може да се яде направо с ръце от кутийката ...

Намерих също така и един киселичък сметанов сладолед (в големи кутии) с портокалов шербет, който мнооого ми харесва, а половинката не ще и да чуе за него!
Друго- другоо... най- сетне си купих лъжица за сладолед с "щракалка", и с голям кеф си сипвам чудни топки, без да се клепам въобще!
И като съм почнала- планирам да взема и една кръгла резачка за пици, че с обикновения нож ги обезформям докато си отрежа парченце...  Embarassed Теорията ми е, че в пиците има витамини от доматите, калций от кашкавала и полезни работи от месото Simple Smile))))) ето защо са "добра" храна
Млъквам, че май нещо взех да огладнявам!!!!
Целувки на всички!!!!  Heart Eyes Laughing

# 193
Теорията ми е, че в пиците има витамини от доматите, калций от кашкавала и полезни работи от месото Simple Smile))))) ето защо са "добра" храна
newsm62  sofkobofko, харесва ми тази теория! И аз много си падам по пиците! Добре че около нас /в Младост/ има много пицарии!
   За мъжо те питах, дали е програмист, щото моя е такъв, а твоя подозрително много прилича на мъж от тази порода  Wink, а и много от познатите на моя заминаха да бачкат в Щатите за различни компютърни фирми!
   Еййй, той човека добре го е измислил: "Любопитството уби котката!", ама нали съм фенка на Стивън Кинг, все си казвам "...и после тя възкръсна!"  Joy и продължавам да любопитствам!!!

# 194
  А аз още не си усещам бебока Rolling EyesНормално ли е това,и всеки ден ли го усещате Rolling Eyes Дали пък да не отида на доктор.....не ми се иска много,ама.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт