Към НОЕМВРИ с ритничета - чакаме момчета и момичета!!!

• 14 933
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  • София
п.п. Относно болничните и аз много се дърпах, че док ме юркаше отначалото, ама вече се навих - жегата ме мори страшно. Взимайте отпуски ако можете, не се правете на герои, не е момента!

# 166
ronja, и аз пия точно NEOXID, не се притеснявай, това са хубави витамини.  Peace

# 167
На мен на 19 уж ми правиха цитонамазка, а в същото време не са ми казали да отида да си видя резултатите???? Лекарят ми откри гъбички, които си имах,,и ми изписа Gyno-Pevaryl, но не каза нищо дали има бактерии???? нищо не разбирам.
ronja,
Спомням си, че когато миналата година ми правиха цитонамазка докторката каза, че ги пращат в онкологията в София и че резултатите ще са готови след 10 работни дни, така че споко- има време!!!
Иначе, аз, след като са ми готови резултатите от обикновения влагалищен секрет, ако има нещо интригуващо пускам Гугъла и не само научавам дали е бактерия или гъба, ами го виждам и на картинка...  Sunglasses Laughing.
Успех!!!!!
П.П. Ти изпразни ли си кутията със съобщенията, че веднъж ти писах- писах и познай какво стана....

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 19:16 от sofkobofko

# 168
здравейте момичета! ние сме добре- малкия ми изпива силите, но предпочитам отколкото на работа- днес съм почивчица. обаче сега плаче и нямам много време- иска той да пише на клавиатурата Simple Smile

добре дошла на новата мамак - като заспи малкия ще актуализирам списъка

честито на мама тери и на роня за предполагаемите госпожии- резултата вече бавно се изравнява - не че има някакво значение- да са ни живи и здрави бебоците

мамо тери, не само, че не трябва да се притесняваш, че си качила малко килограми, ами и трябва да се радваш- аз благородно завиждам на мамите, които за цялата бременност качват 8! аз май съм качила този месец поне 2 кг- такка се чувствам- трябва да сляза етаж по- долу при сестра ми и да се измеря- иначе съм на консултация на 6 юли и тогава ще видя също- дано не съм права- миналия месец бях + 1,5 кг- дано така продължава, че не веднъж съм казвала, че миналия път бях слоница.

А кой е тоя лекар, който ти е казал, че бебето ти изостава с 1 седмица- какви са тия термини?!? не може всички да вървят по седмици като по учебник- споко

# 169
Здравейте, ноемврийки,  Hug
Цветина, много ти благодаря за бързото включване в списъка   bouquet
Относно килограмите и аз съм качила 2,5-3 кг, ама не знам как да ги задържа в тия жеги... само плодове и зеленчуци ям и то насила.
И мен тази седмица ме мъчат контракции, дори се редуват: ритник-контракция, ритник-кон... От 1 седмица доки ми е изписал магнерот, ама още не съм си го купила. Ако нещата много загрубеят-тогава.
Сега да се похваля. Бях си пуснала БХС и вчера ми излезнаха резултатите - 1:10 000  newsm44
На всички мами дето имат разрешение да пътуват ( Ох! Моретооооо!) пожелавам приказно изкарване  Joy
Много целувки по тумбаците.  Grinning

# 170
Здравейте и от мен, мамчета! Не пиша редовно, но ви чета.
За килограмите - както е казала Цветина, радвайте се, че не качвате. Има време и за това. Аз напоследък имам чувство, че качвам по-бързо, макар че в тази жега нямам апетит. Кантарът показва +1 от последната консултация, пък ще видим на 10.07. тамошният кантар какво ще каже, но определено почнах да се чувствам някак си тежкотоварна   Laughing
А за развитието на бебето - ами не може всички бебета да са еднакви. Това са някакви осреднени стойности. Естествено е да има бебета под тях, както и бебета над тях, иначе всички бебчета щяха да се раждат с еднакъв ръст и тегло, така че споко!!!
Толкова от мен засега. Лек ден на всички мами и целувки!!!  Hug

# 171
Добро утро,мами!
Да се разпиша и аз и да се пооплача.Качила съм над 7 кг и досега си мислех ,че е нормално/поне за моето телосложение/,ама като ви чета-килограм,два...браво на вас!!!Храня се по-малко,отколкото преди  да забременея и въпреки всичко качам!Успокоявам се с това,че не изглеждам много обемиста Mr. Green
Консултацията ми е чак на 11.07-ама днес ще отида да видя бебо,че ми домъчня за него  GrinningПритеснявам се за тези вагинални инфекции- сигурна съм ,че отглеждам некви гъби или други гадости,ама си трайкам - не е много опасно,нали?! newsm78

# 172
Jenny_b : Аз също скоро започнах да пия Хип натал. Намерих си ги в една аптека на Шишман(взех последната опаковка). Те са 2 шишенца, 8 лв. и стигат за 20 дни. Дано да си ги намериш.  Hug

# 173
Здравейте и от мен! Heart Eyes Heart Eyes

Рано-рано ходих напред-назад, та да може през горещините да не излизам (поне през най-големите). Да ви се похваля - вчера открих ментов сладолед  Heart Eyes - обожавам го още от малка, обаче понеже е на Jimmy`s и с шоколад Lindt познайте каква е цената му... 2,50 лв. за 97 гр. (вярно, повече от ескимо, ама все пак...). Аз хич не държа на шоколада, и искам да ви помоля - момичета, ако видите друг (по-поносим като цена, но пак хубав) ментов сладолед -  свиркайте!!! Дори да е в големи кутии!

...
Консултацията ми е чак на 11.07-ама днес ще отида да видя бебо,че ми домъчня за него  GrinningПритеснявам се за тези вагинални инфекции- сигурна съм ,че отглеждам некви гъби или други гадости,ама си трайкам - не е много опасно,нали?! newsm78

Мисля, че трябва да се лекуват ако има такива неща - особено пък преди раждане - ако ще е нормално - иначе ако имаш нещо може да заразиш бебето... Моята д-рка чак следващия триместър ще ми пуска цитонамазка, чудя се дали да не я накарам още на 13-ти да ми пусне, пък после - пак...

Така, друго май не се сещам (засега) - хвърлям се да чистя, готвя и т.н., докато още имам сили  Mr. Green.

Хубав ден от мен!!!

# 174
Добро утро,мами!
Да се разпиша и аз и да се пооплача.Качила съм над 7 кг и досега си мислех ,че е нормално/поне за моето телосложение/,ама като ви чета-килограм,два...браво на вас!!!Храня се по-малко,отколкото преди  да забременея и въпреки всичко качам!Успокоявам се с това,че не изглеждам много обемиста Mr. Green
  Малииииииии, като те гледам на снимката с Мина, колко си " дебела" си мисля, че или си била абсолютна щека преди бременността или просто кантара не ти е верен  Mr. Green!
        За гъбите - съветвам те да си пуснеш една микробиология, защото могат да бъдат опасни! Всичко зависи от вида, а и колкото по рано се открият, толкова по-лесно се лекуват  Peace!
    То и аз само плодове, зеленчуци и сирене ям в тия жеги и днес си мерих талията - спаднала е с 2 см.! Килата незнам колко са! Последния път като бях на ехограф бебо растеше със 1 седмица по-дебел, ама те моите бебета явно все към 4-те кила се движат  Mr. Green
    Момичета, след няколко часа съм на фетална! Стискайте палци бебо да е застанал както трябва, за да може доки да каже какво е  Mr. Green! По-късно ще ви пиша, за да разкажа  Peace!

# 175
Малииииииии, като те гледам на снимката с Мина, колко си " дебела" си мисля, че или си била абсолютна щека преди бременността или просто кантара не ти е верен  Mr. Green!
       ...
    Момичета, след няколко часа съм на фетална! Стискайте палци бебо да е застанал както трябва, за да може доки да каже какво е  Mr. Green! По-късно ще ви пиша, за да разкажа  Peace!

То пък ти понеже си една дебелана  smile3534 Хайде - успех и стискам палци да видите пола на бебето!  newsm10

# 176
Здравейте!
Големи жеги ни налегнаха ей!   ooooh!
На мен вече не ми се подуват краката  Hug  От както /Цвети и benighted/ казахте, че може да е от липса на белтък започнах да вечерям всяка вечер с кисело мляко, нарязани плодове вътре, лъжичка мед и 1-2 лъжици СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН-ИЗОЛАТ /спецялно питах лекарката за тях и каза че е добре да ги папкам/. То това прахче е за спортисти, ама и вносителите казаха че става за бременни. Един вид вече не съм кофти гледка в краката Simple Smile
Нощес сънувам че бебчо ме рита... и по едно време отварям очи и се усещам че изобщо не сънувам -  Joy  като се прибера вечер и голям фитнес му удря малкия, чак корема ми се мърда
За килцата, аз се меря във вкъщи и от началото до сега съм +2 кг. и силно стискам палци да не мутирам драстично до края на бремеността...  Praynig
Хубав ден на всички!!

# 177
Jenny_b : Аз също скоро започнах да пия Хип натал. Намерих си ги в една аптека на Шишман(взех последната опаковка). Те са 2 шишенца, 8 лв. и стигат за 20 дни. Дано да си ги намериш.  Hug

Мога ли да те помоля да напишеш какви са дозите на витамините в дневната доза? Искам да ги сравня с моите.
Благодаря предварително! 
  bouquet

# 178
 Роси,аз този сладолед-ментовия на Джими-вече го сънувам;бяхме спрели преди 1 седмица на 1 бензиностанция и го фокусирах,обаче тогава не ми се ядеше Confused-сега мира не ми дава,а най-лошото е,че тук не мога да го намеря-обиколих няколко магазина и нищо Cry

# 179
Здравейте!
Големи жеги ни налегнаха ей!   ooooh!
На мен вече не ми се подуват краката  Hug  От както /Цвети и benighted/ казахте, че може да е от липса на белтък започнах да вечерям всяка вечер с кисело мляко, нарязани плодове вътре, лъжичка мед и 1-2 лъжици СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН-ИЗОЛАТ /спецялно питах лекарката за тях и каза че е добре да ги папкам/. То това прахче е за спортисти, ама и вносителите казаха че става за бременни. Един вид вече не съм кофти гледка в краката Simple Smile
Нощес сънувам че бебчо ме рита... и по едно време отварям очи и се усещам че изобщо не сънувам -  Joy  като се прибера вечер и голям фитнес му удря малкия, чак корема ми се мърда
За килцата, аз се меря във вкъщи и от началото до сега съм +2 кг. и силно стискам палци да не мутирам драстично до края на бремеността...  Praynig
Хубав ден на всички!!
  Тали, с Цвети имахме предвид, че може да имаш излъчен белтък в урината!!! Може да изхвърляш албумин, което говори, че бъбреците не работят добре и задържаш вода и токсини!

Общи условия

Активация на акаунт