Към НОЕМВРИ с ритничета - чакаме момчета и момичета!!!

• 14 746
  • 278
  •   1
Отговори
# 225
Дано с benighted всичко е наред и след това да не помирисва болница, освен през ноември  bouquet
И вие момичета да се пазите, че жегите са коварно нещо Hug

# 226
  • София
Хей къде сте? Никой ли няма тук? Днес не е такава жега и вероятно сте навън newsm78

# 227
Здравейте мами! Ние обикаляхме из БГ с кола с мъжо..... и беше много приятно. Въпреки пътищата като дантела (ходихме из Родопите и около Велинград).. аз и бебо сме супер. На всички, които отиват на море "добре дошли".. но аз съм много доволна от нашето ходене по планините (кой каквото си няма, това харесва), и освен това като има дървета, има и повечко хладина.
Бяхме в Смилян, в Млечен дом Милкана - горещо го препоръчвам, супер условия, много гостоприемни домакини, мандра по швейцарски правила;
  на Юндола - малко по-нагоре на язовир Белмекен е много красиво, прохладно.. абе място за почивка - ако съм добре септември - ще ходим по празничните почивни дни там);
  в Банско  - супер изходен пункт за Пирин - ходихме на езерата над х.Вихрен и на Поповото езеро, но самото Банско е строителна площадка - то няма толкова място по пистите, колкото леглова база Sad
Любимия ще качи малко снимки на Вени-туристка... и ще ви пусна линка после.
Само връщането беше тежичко - големи жеги бе...  И едни пъпчици ми излязоха по китките, ама всички казват че е слънчева алергия.. и ще минат сами.
Бебо се представи много добре по баирите - не създаваше никакви проблеми и беше спокоен.
За Хип-Натал - само като идея - във Варна го има в магазин, където продават бебешки консумативи (биберони, памперси, пюрета). Просто производителя е един и същ, вносителя също (Авенди).. така че може и в София и други градове да се намира заедно с пюрета.
Benighted - стискам палци за скорошно излизане от болницата.. че иначе ще трябва да инсталират интернет за постоянна връзка със съмишленички.
Пожелавам Ви прохладна и щастлива неделя, и лека работна седмица - да сте живи и здрави и коремите да са спокойни и леки.
Много стана,.. ама за една седмица - наваксвам Simple Smile

# 228
Здравейте мами! Ние обикаляхме из БГ с кола с мъжо..... и беше много приятно. Въпреки пътищата като дантела (ходихме из Родопите и около Велинград).. аз и бебо сме супер.
...
Както и преди ти казах - завиждам ти много за пътешествието - аз съм ходила на Юндола и знам там каква красота е... Чакам с нетърпение снимките! Пък... дай Боже и на нас да ни се отвори парашута и да мръднем някъде извън София...  Hug

Последна редакция: нд, 02 юли 2006, 10:11 от Роси74

# 229
Аз бях петък и събота на вилата.  Толкова хубаво ми беше. То и от два месеца не си бях подавала носа извън София и вече едвам издържах. И бебо е доволен. От толкова лежане и пазене съвсем съм се разкекала и понеже там не се спрях сега съм с една приятна мускулна треска.

За главоболието пробвайте сока от един лимон с 1 лъжица мед и топла вода. Чувала съм, че помага дори при мигрена.

Цвети, много ми е хубаво да се видия вече в списъка - благодаря

Аз имам час за фетална при доктор Димитрова чак за 26 юли и ще бъда в 24 седмица, а утре ще ходя в III градска да му видят сърчицето.

Приятна и прохладна неделя на всички ноемврийски Мами и Бебоци

# 230
Момичета.. ето ги обещаните снимки!
Приятно гледане на ухилени пътешественици
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kpacumup999/album?.dir=/41c4re2&.src=ph

# 231
Момичета.. ето ги обещаните снимки!
Приятно гледане на ухилени пътешественици
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kpacumup999/album?.dir=/41c4re2&.src=ph

Невероятни снимки - браво на вас! Hug
Мисля, не споменах колко съм щастлива, че така спаднаха температурите Simple Smile - още повече че от утре пак ще ходя на работа, а там стаята е южна, без климатик, със стара дограма и т.н., и в жегите единствения начин все пак да дишаш е като се отвори прозореца и вратата към коридора, за да става течение... Едвам са издържали колежките миналата седмица.

# 232
  • София
Роси при мен положението е същото с жегата. Явно и ти работиш някъде в държавния сектор щом си без климатик (при нас поне дограмата е алуминиева).
Лека седмица на всички мами!

# 233
Роси при мен положението е същото с жегата. Явно и ти работиш някъде в държавния сектор щом си без климатик (при нас поне дограмата е алуминиева).
Лека седмица на всички мами!
Хихихи, позна почти без жокер Wink. Но затова пък имам мноого отпуска и си ползвам болничните без проблем Wink. Нали човек винаги трябва да гледа от положителната страна на нещата?  Laughing
"Always look at the bright side of the life" (и тук следва подсвирването)  Mr. Green

# 234
Вени, страхотни снимки, браво за вашата "разходка" - завиждам ви даже... Wink пък това море въобще не ми го показвай даже...направо ми се свива душичката, като си помисля, че може да не го видя тази година... Cry

Ние нямаме с какви забележителни приключения да се похвалим, освен, че днес ходихме до зоологическата градина - ейй, много е мизерничка..., има някакви опити за поддържане, ама мноого семпли... Thinking като се наканя, ще ви кача малко снимки /евентуално  Sunglasses/

# 235
  • София, Дианабад
Здравейте и от мен Grinning
Започнах работа от около 2 седмици и нямам компютър още. Sad Жегата и мен ме мъчи много и климатик няма, и сме много хора и компютри в 1 стая - ужас! Но  пък спря да ме наболява кръста и се чувствам добре, а и бебо също - сега се обучаваме Laughing Laughing Все по-често го усещам, особено вечер като си легна ми е много приятно Grinning Другата седмица сме на преглед и ще пиша дали най-накрая ще се разбере пола?!
Вени, страхотни снимки и още 1 път доказваш колко важни са положителните емоции!
Цвети, голям сладур е Ран!  Grinning Grinning Grinning
benighted, нека това наистина е последното влизане в болница преди ноември и скоро пак да пишеш тук, а и сокче трябва да пием някой път по съседски Grinning Макар, че аз съм несериозната!
Ох, а с килограмите уж не съм качила много, но като ви гледам какви финни мадами сте били, а аз съм една пухкава.... - после ще видя голям зор Sad

И 1 въпрос - знаете ли дали машинката на Райд против комари и хапчетата са вредни и за бременни?! Знам, че за бебета са - но за нас стават ли?

# 236

И 1 въпрос - знаете ли дали машинката на Райд против комари и хапчетата са вредни и за бременни?! Знам, че за бебета са - но за нас стават ли?
не мисля ,че са вредни-чак пък толкова newsm78-ако знаеш колко буклуци дишаме всеки ден-но ако много те притеснява-вземи си от тези на чико-има и спрей има и машинки-ако имаш вече машинка на райд си вземи само пълнител на чико-предполагам е пасват)-те са напълно безвредни -преднаначени са за бебета и дори за новородени Hug

# 237
  • Ботевград
Добро утро мамчета, честито захлаждане, дано да не е краткотрайно!?
много са хубави снимките - и на Цвети, и на Вени. На мен също ми се пътешества, но засега ще си стоя на работа, пък после ще видим ...  Hug
Ние в четвъртък сме на преглед, ще се видим, че ни е домъчняло!  baby_neutral

benighted очакваме те с добри новини!
Целувки от нас, отиваме да се разходим по хладинката Simple Smile

# 238

Мен ме предупредиха изрично, че не стават за бременни... Виж, за тези на Чико не знам - моля те, ако разбереш, сподели информацията с нас  Hug.

# 239
  • София
Добро утро и весела седмица от мен!

Ходих в петък да си взема БХС резултата в Шейново и се видях с benighted, миличката случих я докато беше на система, но пък изглеждаше добре, куражлийка е!

В събота ходихме на пикник до един манастир в с.Герман, беше страхотно, и времето случихме, нито беше топло, нито пък валя... просто идеално за такива разходки... иска ми се всеки уикенд да е така!

Общи условия

Активация на акаунт