Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е методът на инките за определяне на пола на бебето?
Какви са мненията на участниците във форума за метода на инките за определяне на пола и предпочитанията за пол на бебето?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е методът на инките за определяне на пола на бебето?
Методът на инките за определяне на пола на бебето включва изчисляване на основно число 49, добавяне към номера месеца от бременността и изваждане от възрастта жената. Ако са минали повече от шест месеца от последния й рожден ден, възрастта се закръгля до следващото по-голямо число. След това последователно се изваждат числа 1, 2, 3 и т.н., докато се получи крайно положително (по-голямо от нула) число. В зависимост от типа му - четно или нечетно - се прави извод относно пола на бебето. При краен резултат 1, 3, 5, 7, 9 може да се очаква момче, а при 2, 4, 6 и т.н., момиче.
-
Какви са мненията на участниците във форума за метода на инките за определяне на пола и предпочитанията за пол на бебето?
Участниците във форума имат различни мнения относно метода на инките за определяне на пола на бебето преди раждането. Някои от тях са опитали метода и твърдят, че е дал точни резултати, дори потвърдени от лекари. Други изразяват скептицизъм относно ефективността му, като цитират случаи, в които резултатът не съвпада с действителния пол на бебето и поставят под въпрос научната основа на метода. Мненията на участниците във форума относно метода и предпочитанията за пола на бебето варират. Някои се доверяват в метода и споделят положителни резултати, които са постигнали, докато други изразяват съмнения относно неговата надеждност и научна основа. Освен това има участници, които споделят лични преживявания и изразяват опасения относно прилагането на метода.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането и грижите за бебето. Темите включват предпочитанията за методи на раждане (нормално раждане срещу секцио), лични преживявания и съвети, свързани с бременността, фетална морфология, пола на бебето, здравословни проблеми и грижи за бебето, както и обмен на лични истории и опит.
-
Какви са мненията на участниците относно методите на раждане - нормално раждане срещу цезарово сечение?
-
Какви са основните опасения, изразени в дискусията на форума?

и доктор Велев реши да ме изпише да си почивам вкъщи! Бебо за една седмица е пораснал със 100 грама и отговаря на 23-та седмица! Явно ще бъде голям шишо
! Талията ми е пораснала с цели 4 см за 5 дни! Двете ми ръце са надупкани, но добре че този път не ми спукаха вените! Единственото притеснително е че имам кетони в урината, но ми казаха, че може би се дължи на малкото вода която пия! Утре трябва да се обадя да ми кажат какъв е резултата от стерилната урина и колко ми е магнезия в кръвта! Иначе хемоглобинът ми е добре като за бременна - 116! И аз не хапвам много месо - да не кажа изобщо! Добре че в болницата имаше кюфтенца / от истинско месо
! Беше и зле и я включиха и нея на система с Кормагнезин, но след като припадна решиха да продължи само с хапчета! Днес преди да си тръгна я видях, вече беше добре и ми поръча да ви кажа, че
! Дано да продължат все така
! Знам какъв стрес си преживяла и ти съчувствам! Нас ни блъсна един идиот в петък докато пътувахме за Шейново! Добре че на колата и няма нищо, но така се уплаших...
! Имах нужда от разсейване!
Мила,съжалявам - почивай сега,за да може бързичко да се оправиш и да отидеш да се разтовариш в Италия.

И какви изследвания трябва да ми се направят за установяване на наличие на бактериии във влагалището.