Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 83 914
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Ох,и уж не бях възхитена от Мон герлен,ама все повече го ползвам-парфюнмата версия,имам виалчета,и много се притеснявам,че днес заради един подарък в мола,да не взема да го придобия:)....но не,ще си пазя бюджета за Амуаж,още не съм решила кой пръв ще се настани в шкафчето-Блосъм или Бийч...докато не сте ме накарали нещо друго да пробвам!:)

Бийч хът-а наистина ли както казват мирише на сламена шапка, сол и камъни? Много ме изкушава цената му, но се колебая дали Рефлекшън и Бракен или Лайлък или Бийч Хът ... и от чудене не се решавам на нищо и харча за други красоти които намеря на приемливи цени (Белия чай на Булгари 150ml и juniper sling penhaligon - и двата от квартала на bois d'iris , но ефирни , не така пудрени, и самия bois d'iris за допълване на отбора с малко пудра) и все не се дореждам за амуажите ...
всякакви размишления, наблюдения и съвети ще са от помощ!

# 76
Сигурно аз съм единственият човек, който не харесва Мон Г. Усещам едно сладко от смокини, което се носи и дразни.

Не си! Аз го намирам за скучен и лавандулов. Едно време лавандулата с ванилия или водна/росна ме радваше, но вече не мога да се трогвам от старите си страсти. А и от мирисането ма всичко и парфюмни любови взеха да ми се окрупняват някои привидно далечни аромати и трепвам само при оригинални и гениални екцентризми - когато не мога да ги плесна в някоя изтъркана за мен категория и цяла седмица търся къде съм оставила блотера без да ми писне. Другата ми радост са модерните прочити на стари хитове. Опаковка и маркетинг не ми въздействат за съжаление - само интоксикационността на формулата. Хем няма угодия, хем като има - няма трайно щастие Simple Smile
А като прибавиш и ефектите от привикването към ориенталските бомби ... и мисията става още по сложна , а вкуса ти непонятен за околните Simple Smile

# 77

Аз съм в търсене на определен аромат, не конкретен парфюм. Може да ви се стори

странно описанието, което ще направя - ако се сещате миризмата на червилата от едно време 🤣🤣🤣 знам че звучи смешно, но съм го усещала понякога като се размина с някоя дама, но така и не намирам като тръгна да душа тестери по магазините. Ако някои се сеща нека сподели. ☺

Имам въпросния lipstick на h&m и наистина мирише така. Но на мен не ми допадна тази асоциация когато го отворих. Разфасовката е малка , но при интерес ще я ровя да видя точните мл. Иначе това което придава този мирис е нотка "малина". Ако не те блазни моята оферта Simple Smile накарай някой консултант който да ти изкара всичко що е с доминираща суха (незахаросана) малина, поне да се увериш че сме на прав път...
.
Благодаря за отговора 🤗

И ни дръж в течение 😊

# 78
Сигурно аз съм единственият човек, който не харесва Мон Г. Усещам едно сладко от смокини, което се носи и дразни.
На мен ми мирише на компот от череши, но все повече започва да ми харесва, което ме очудва и мен самата.

# 79
  • София

Не си! Аз го намирам за скучен и лавандулов. Едно време лавандулата с ванилия или водна/росна ме радваше, но вече не мога да се трогвам от старите си страсти. А и от мирисането ма всичко и парфюмни любови взеха да ми се окрупняват някои привидно далечни аромати и трепвам само при оригинални и гениални екцентризми - когато не мога да ги плесна в някоя изтъркана за мен категория и цяла седмица търся къде съм оставила блотера без да ми писне. Другата ми радост са модерните прочити на стари хитове. Опаковка и маркетинг не ми въздействат за съжаление - само интоксикационността на формулата. Хем няма угодия, хем като има - няма трайно щастие Simple Smile
А като прибавиш и ефектите от привикването към ориенталските бомби ... и мисията става още по сложна , а вкуса ти непонятен за околните Simple Smile
И аз съм така - или нещо съвсем лудо като Love by Kilian или нео-ретро като Шанел 5 Льо.
Консултантките винаги ми предлагат масовите аромати, които не отчитам въобще.

# 80
Момичета, до сега ползвах Мукхалата на Парфен и съм супер доволна. Този парфюм е уникален, но свърши. Пак ли него да си взема или някоя друга фирма също се е справила добре. Ако има такава, моля кажете да пробвам

# 81
  • Стара Загора
Здравейте, много време не съм ви чела, но влизам да споделя една приятна изненада.Вчера набързо влязох в Заг Зодиак и си избрах 384 .Днес се напръсках  и съм очарована, оказа се много траен цял ден го усещам и прекрасен аромат.Аз и обилно се напръсках,де но той позволява.Сега по списъците видях, че е Номад на Клое- не познавам оригинала ,но тази версия е супер .Много харесвам такъв тип парфюми .

# 82
Здравейте, много време не съм ви чела, но влизам да споделя една приятна изненада.Вчера набързо влязох в Заг Зодиак и си избрах 384 .Днес се напръсках  и съм очарована, оказа се много траен цял ден го усещам и прекрасен аромат.Аз и обилно се напръсках,де но той позволява.Сега по списъците видях, че е Номад на Клое- не познавам оригинала ,но тази версия е супер .Много харесвам такъв тип парфюми .

От алтрнативите на номада които се предлагат кой ви се струва най опияняващ?

Имам на мартинез, но някой който е отделил време да сравнява, моля нека сподели впечатления.

Благодаря!

# 83
Извинявам се, но не разбрах за кой Blossom говорите - на Jimmy Choo или на Amouage. И двете звучат примамливо като пирамиди, но изпуснах нишката Simple Smile А утре най-после ще ида за нощния трезор. И за табакото на Заг. Имам го във версия на любимите ми турски MAD, но по съвсем различен начин се развиват.

# 84
За Амуаж говорим версията на Гиза.

# 85
  • Бургас
Вижте Номад на Заг.

# 86
Ех,жалко че не се харесахме с Мадмоазел интенз на рефан,едно миризливо никакво ми е блотерчето,не знам защо нищо на марката не ми е допаднало като аромат,може и да съм предубедена защото дълго време ги опрличавах като ароматизатори за тоалетна,да ме прощават техните фенове,е вярно е че са се осъвременили,но нямам попадения,засега Гиза и Мартинез ми харесват,ще отида до Заг за Джой и Скандал по ваши препоръки и дано се зарадвам:)

# 87
Абсолютно незаслужено е гореказаното за Рефан. С невероятно удоволствие си ползвам техни парфюми от повече от ...колко ли станаха вече - със сигурност над 10 години! Естествено не всичко е на нивото на оригиналите, но това абсолютно важи за всички производители на имитации - абсолютно, без изключения! При Рефан от ключово значение е от къде купуваш. Защото ИМА значение дали е почтен или не търговеца. Значение има и колко капки ще накапеш в парфюма.

# 88
  • Стара Загора
Аз оригинала Номад не го познавам, но на Заг версията много ми харесва .Други версии не знам.Днес цял ден му се наслаждавам , носи ми много радост

# 89
Абсолютно незаслужено е гореказаното за Рефан. С невероятно удоволствие си ползвам техни парфюми от повече от ...колко ли станаха вече - със сигурност над 10 години! Естествено не всичко е на нивото на оригиналите, но това абсолютно важи за всички производители на имитации - абсолютно, без изключения! При Рефан от ключово значение е от къде купуваш. Защото ИМА значение дали е почтен или не търговеца. Значение има и колко капки ще накапеш в парфюма.
+1
Рефан е на франчайз и наистина зависи от съвестта на продавача, дали ще продава това, което е получил от производителя или ще разрежда, за да изкара някоя мизерна стотинка повече. Затова когато писах за Коко мадмоазел интенз споменах конкретно място. От запечатаните на няколко пъти ми се случва да купувам от мола на Стамболийски течащи. Като се опитаха да ми сменят едно течащо шише не откриха нито едно читаво от същия парфюм, имам чувството, че нарочно са взели на безценица някакви дефектни и ги препродават на редовна цена.
Вземала съм капсуловани от магазина на Витошка. Нямаше проблеми. Вече купувам само наливни и то минимални количества/предвид наличните, които съхранявам/ , определено нямам нужда от 100 мл, които уж били двойно подсилени с капки. Дрън-дрън.

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 20:48 от *Emia*

Общи условия

Активация на акаунт