91st Academy Awards OSCAR'2018 - Ще има ли интрига, или вече наградите станаха предсказуеми?

• 20 390
  • 240
  •   1
Отговори
# 45
  • В Космоса
На мен пък Гага ми беше по-интересна за гледане. Брадли има много магнетичен поглед.

# 46
На мен пък Гага ми беше по-интересна за гледане. Брадли има много магнетичен поглед.
И за мен Гага беше по-интересна в този филм.

# 47
Да, шеста.
И какво от това - на Глен Клоуз е седма. Сега е неин ред - Ейми ще почака още малко. Wink

Е то може и двете да спечелят. Глен е номинирана за главна роля, а Ейми за поддържаща.

Актьорската номинация на Гага ми е абсурдна, както и другите са казали, Гага има огромен музикален талант, но като актьорски качества не ми е особено убедителна.

# 48
Като се има предвид Гуинет за каква нелепа роля взе Оскар и че искат да се подмажат на младите, нищо няма да ме изненада...

# 49
  • в сърцето на един мъж...
Тая година ако може Глен да вземе оскара, а може и на Крисчън да дадат Simple Smile И ако може Рома или Пантерата да не са филми на годината.

# 50
  • София
Като се има предвид Гуинет за каква нелепа роля взе Оскар и че искат да се подмажат на младите, нищо няма да ме изненада...

Само да не дадат на младата мексиканка, за да се подмажат заради индианските ѝ корени!  Laughing
Не вярвам обаче.

# 51
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В тази компания Оливия Колман е най-достойна. Ако академиците имаха повечко време да поизгледат и някой ненабутван навсякъде филм и бяха номинирали и Виола Дейвис, можеше и да стане интересно.
В другата дамска селекция най-нелепа ми е мексиканката. Отново можеха да погледнат към "Вдовици', ако толкова пък им е липсвала пета кандидатка.
Голям пропуск е и Шаламе в поддържащата категория. Там е ясно, че наградата е за черния крал, нищо, че например един Драйвър направи десет пъти по-комплексна роля в BlacKkKlansman.

# 52
  • София
Аз честно да си кажа даже не успях да догледам Roma, толкова безинтересно и претенциозно ми беше, въобще не мога да оценя достойнствата му. Безмислени кадри по 5 минути как се мият чинии, как се мете, как се пере, после 10 минути един гол мъж демонстрира бойни изкуства и така си мина половината филм. Да кажем, че после имаше леко раздвижване, но не ми беше достатъчно. Разбирам идеята на режисьора да представи спомените си реалистично, но на мен не ми хареса. Нито ми беше реалистично, нито драматично, нито никакво. Главната героиня в живота всъщност е учителка, а не актриса и това даже ме дразни, всичко ми изглежда като един гигантски напън за оригиналност, а реално ми е едно голямо нищо.
Ще ми е интересно да прочета мнението на някой харесал филма и защо трябва да вземе награда, понеже това ще стане и да съм подготвена 😁

# 53
  • Once there was a Hushpuppy...
Кои абсолютно същото мисля, но не ми се пише отново мнението ми.
Аз също искам да разбера какво се хареса на хората в Рома Peace
За сега знам, че кадрите били невероятни и че Куарон е велик режисьор.
На мен са ми далечни мексиканците.

# 54
  • Norge
Койкой, не се стърпях.
И аз като теб (и Хашпъпи), само че по-малко. В смисъл, рано натиснах стоп-а.
И, честно казано, дори не съм сигурна, че искам да знам точно защо филмът е велик.  Thinking

# 55
  • София
Койкой, не се стърпях.
И аз като теб (и Хашпъпи), само че по-малко. В смисъл, рано натиснах стоп-а.
И, честно казано, дори не съм сигурна, че искам да знам точно защо филмът е велик.  Thinking
Прочетох великолепни рецензии и реших да не се мина и го изтеглих, разбира се, да не остана по  назад, да ама, не, не ми се получи. Точно,  гледах, дзверих се да намеря нещото което другите са видели и така и не го намерих, не е мойто филм   Wink  Накрая съжалих, че си изгубих времето.
Изтеглих си BlacKkKlansman - започнах го, но не го довърших, по едно време почти бях заспала, довечера ще се опитам да ме грабне, а дано да ми се получи.

# 56
Без Мерил Стрийп? Да не би тази година да не е снимала нищо?

Добре де, аз защо имам някакъв спомен , че Глен Клоуз взе Оскар за ролята й в един филм, в който беше мъж, но се чувстваше като жена?

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 00:21 от -True Blue-

# 57
  • София
Аз ще коментирам повече, като поизгледам повечко филми, защото засега съм с един Куин.
Но съм същисан от номинацията на Черната пантера.  ooooh!
Ако дадат оскара на Рома ще зашлевят пореден звучен холивудски шамар на Тръмп. Wink

# 58
Не съм го гледала но мисля, че просто тематиката му е по-близка до американците, отколкото до нас. И сигурно е красиво и интересно заснет.Това е.
Има доста скандали около оскарите, обвинението в сексуален тормоз май си е вече "нормално", но друго, което четох за филма за малолетните убийци доста ме разстрои. Майката на жертвата протестира и не е давала съгласие за заснемане на филма. Доста гадно

# 59

Общи условия

Активация на акаунт