НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 127

• 68 390
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
То не може да се сваля непрестанно. Ти нямаш излишни килограми, затова не сваляш.
Вероятно това е причината, за това казвам, че ако човек постига резултатите, които очаква от диетата си, значи я изпълнява правилно.
Моите не са отслабване, а подобряване на здравословни показатели. За сега не мога да съм обективна, защото трябва да мине време за кръвните, но ставните ми проблеми отшумяват.
Имам едни излишни тлъстинки около корема, въпреки че нямам излишни кг, обаче и те не помръдват за момента, така че явно не изпълнявам нещо правилно или пък на мен ще ми отнеме повече време, това не разбирам.

# 121
  • София
Протеин 55 гр ми се струва малко. Вдигни го на 80 и намали мазнините на 80, махни маслото от кафе, мазнини само с протеин приемай, не самостоятелно. Пак ще си на ВМХ

# 122
Оффф! Какво става с тази тема, хора! Заприлича на женският пазар. Толкова ясно е написано на първа страница...  Не искам да звуча грубо, ама калорийте, изгорени от мозъчна дейност, често са повече от седмица във фитнеса. Стига вече!

# 123
Протеин 55 гр ми се струва малко. Вдигни го на 80 и намали мазнините на 80, махни маслото от кафе, мазнини само с протеин приемай, не самостоятелно. Пак ще си на ВМХ
Ще пробвам, благодаря! bouquet
Само не знам с кафето как ще стане, защото не мога да го пия черно.

# 124
  • София
Аз съм била пред цикъл. Продължавам и следващата седмица очаквам резултати.

# 125
  • София
Тук нещо се скофтиха нещата...
Хора, които "от вчера" са на режима, ръсят мозък на поразия, все обясняват в дълги и безсмислени постове кое- как... и когато се окаже, че подхвърлят поредната дезинформация... "ама аз само мнение изказвам"... агресивно и нападателно...
Пък врелите- кипелите гледат сеир, подхилкват се под мустак и си трайкат.
Темата просто стана безполезна и безсмислена.
Ще си чета и препрочитам първа страница и старите теми...

# 126
  • Враца
Здравейте  bouquet
Бронираното кафе, по принцип се прави със масло и кокосово масло.
А, защо да не с епие с животинска смтана?   newsm78

И вие с миксерче, или блендер ли го правите или само прибавяте съответната съставка?

# 127
Тук нещо се скофтиха нещата...
Хора, които "от вчера" са на режима, ръсят мозък на поразия, все обясняват в дълги и безсмислени постове кое- как... и когато се окаже, че подхвърлят поредната дезинформация... "ама аз само мнение изказвам"... агресивно и нападателно...
Пък врелите- кипелите гледат сеир, подхилкват се под мустак и си трайкат.
Темата просто стана безполезна и безсмислена.
Ще си чета и препрочитам първа страница и старите теми...
Явно заразата от ФБ на Узунов е плъзнала и насам.
Правете си я полезна, аз няма да ви досаждам повече, ще си търся информация и хора за дискусия другаде.

# 128
  • на Мелмак
Аз свикнах с кафето веднага, без миксер, с животинска сметана!

# 129
  • Враца
И аз го пих сега така, хареса ми.
Но избързах и си поръчах миксерче, та ще видим има ли разлика.
И, благодаря за отговора. 🌺

# 130
  • София
Аз бъркам кафето с онея миксерчета за фрапе, струваш няколко лева, от икеа го взех, с батерии работи, става бързо и лесно

# 131
  • Враца
И аз такова си взех, ама на ток.
И кокосово масло си поръчах, да видя какво чудо ще излезе пък с него.
Между другото, никога не съм пробвала кокосово масло.  Peace

# 132
Никога не съм бъркала кафето и маслото с миксерче.

# 133
  • Враца
Ами аз до вчера дори не знаех за съществуването на това кафе, но като разбрах и се разрових по рецептите, навсякъде беше указано, да се разбива в блендер, за хомогенизиране на съставките .

# 134
  • По света и в нас.
Аз съм го бъркала,но си свикнах така и не го бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт