НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 127

• 68 001
  • 742
  •   1
Отговори
# 525

След забраната на чесъна и морковите, вече има и дрес код в тази група😂

# 526
Кайсия, много навреме си спряла въглехидратите!  Карай си все така ще стана нещата, бърза работа нямаме.

Агент, ако течението е от кандида нормално е да намалее, тя се храни със “захар”
Аз нямам такива проблеми и не мога да кажа чисто логично би трябвало да се подобри.

А, така значи аз жестоко се изложих със снимки по банЦки и пъп! Добре че там не съм се качила щях да загубя всякакво себеуважение 😂😂😂🤪😂😂

# 527
Че е смешно, смешно е това "изискване", но докато членувах в тази група, наистина  не ми беше приятно всеки втори пост да съдържа нечии телеса, буквално преливащи през бельото. Реших си проблема, като напуснах това място веднъж завинаги.

# 528
аз пък и за един пост по сланини не се сещам, а седя в групата само заради снимките
(че грамотността и словореда на гуруто ме побърква)

# 529
  • тук и там
От краткия ми престой там ,(изгониха ме на четвъртата седмица още Smiling Imp) и аз не съм виждала хора по телеса. За сметка на това -имаше доста на лица преди/след, което леко ме озадачаваше. Може и да си личи че си отслабнал в лице, ама чак пък толкова.. Какво да им гледам на лицата..Както и да е .Днес  ще направя вторият фаст за седмицата. Някъде 22 часа се очертава да бъде.
За грамотността и изказа на администраторите и аз нямам думи..

# 530
Като сектанти са там. Най - много ме дразни колко мн заклеймяват закуската, сякаш 2 яйца ще обърнат каручката..

Да ви попитам, макар че не обичам плодове по принцип, ако все пак понякога си позволя, кои са по - ниско въгх.? Например по 1 портокал понякога?

# 531
Най-препоръчителни при режима са ягоди и малини.

И това можеш да погледнеш:

https://www.dietdoctor.com/low-carb/fruits

Ако 10 г/100 е портокалът, един портокал излиза по колко - 25-35 г В в зависимост от размера...

# 532
Идвам пак с въпрос - позволени ли са ядки и кои? Също и от зеленчуците кои могат да се консумират варени или печени?

# 533
  • София
Ядки спорен мен са по-скоро за задържащи килограми, за сваляне без тях. Или по изключение само (орехи, бадеми и лешник най добре)

# 534
Също и от зеленчуците кои могат да се консумират варени или печени?

Ето ги и зеленчуците:

https://www.dietdoctor.com/low-carb/vegetables

# 535
  • Берлин
Включвам се с молба да ме проверите дали схванах какво трябва да правя. Ето менюто ни за изминалите 7 дни /резултат 1,2 кг, но съм в МЦ, не съм мерила см/. Закуската ми е винаги чисто кафе.
1.О-омлет /бекон,3 яйца,гауда/+1 домат; В-супа /пиле,гъби,сметана/+1 домат и 1 парченце ч.шоколад
2.О-супа, бекон, маслини; В-руло Стефани + свежа салата и 1/2 авокадо
3.фаст до 18.30; В-руло Стефани, свежа салата, маслини
4.О-омлет /бекон,гауда, 3 яйца/+ 2 домата; В- пиле Жулиен и 1 авокадо
5.О-пиле Жулиен и 1 авокадо, В - домашен дюнер със зелева салата
6.О-фаст до 19.00; В- омлет /3 яйца,бекон, гауда/+1 домат
7.О-омлет /3 яйца,бекон, гауда/+1 домат; В- дробчета по слески и 1 парче баница без брашно /състав яйца,гауда,сирене,бекон/

Дълго стана, но се надявам на коментарите ви. И благодаря предварително

# 536
Мисля, че е точно в 10 ката Simple Smile Само фастовете са риск в началото на този модел на хранене, защото може в един момент рязко да ти се отприщи глад и да се нахвърлях на В. Ако си сита така, ако нямаш проблем с 00, значи си на прав път.

# 537
Папурче, като съдържание си чудесна. Но не ти знам грамажите и съответно съотношенията. То В нямаш, но дали М са над 65% и дали П не е много. Но ако си сита, спиш и си редовна във ВЦ, значи всичко е наред:)

# 538
  • Берлин
Благодаря. Засега съм 6 по спане,wc и настроение.
Иначе слагам всичко вечер в myfitness и макросите изглеждат добре.
Имам нужда от много леки упражнения за вкъщи. Можете ли да ме насочите? С уговорката,че всичко ми е забранено,а ходенето не ми се вижда достатъчно.
Зарадвахте ме много

# 539
  • София
Също и от зеленчуците кои могат да се консумират варени или печени?

Ето ги и зеленчуците:

https://www.dietdoctor.com/low-carb/vegetables
Страхотен сайт! Всичко, което ми трябва!

Общи условия

Активация на акаунт