НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 127

• 67 991
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Папурче, йога! Моят учител казва- изпънете пръсти напред, размърдайте ги, можете ли? Значи може да се занимавате с йога:)
Ако разбираш руски виж канала на тази мацка, иди на плейлист и търси начинаещи:
https://www.youtube.com/user/chilelavida

# 541
Папурче, йога! Моят учител казва- изпънете пръсти напред, размърдайте ги, можете ли? Значи може да се занимавате с йога:)
Ако разбираш руски виж канала на тази мацка, иди на плейлист и търси начинаещи:
https://www.youtube.com/user/chilelavida

А, ако си добре с английския препоръчвам този канал: https://www.youtube.com/user/yogawithadriene

Има мнооого видеа мацката за почти всякакви видове йога.

# 542
  • Берлин
С 6 езика съм(руски и английски в бройката). Отпочвам. Ще ги надвия сланините. Благодаря за помощта,момичета. Очевидно сама не се справях

# 543
Другият извор е първият пост - трудът на Шоки и Камелот и др съфорумки.  Просто не бяха такива добри бизнесмени да издадат книга преди Узунов с "техния режим" и да правят помен с чужда пита. Здрави да са, мн хора сме им благодарни за усилията!

# 544
С 6 езика съм(руски и английски в бройката). Отпочвам. Ще ги надвия сланините. Благодаря за помощта,момичета. Очевидно сама не се справях
Много се смях, съвсем чистосърдечно, дано не се обидите, но като прочетох " С 6 езика съм" ( ясно е че лингвистични) веднага ми изникна в съзнанието анатомичния и си викам, ми затова мацката е във форума за отслабване с толкова езика как да се наядеш, услажда ти се. Аз с един нямам спирачка, но може да съм с шест стомаха и за това...Satisfied Пошегувах се, дано не се засегнете
Аз основно чета темата, защото съм се нарекла, че спазвам режима, но май често го нарушавам напоследък и резултата е налице 5 кила нагоре

# 545
wiwala75, практикуваш любимия на всички ни, според ТиЛи - ОМАХ Joy Обаче от него не се отслабва. Навремето имаше Алф и той така казваше, че е на диета: ядеш от всичко по колкото ти се яде! Питаха го: и така отслабваш? А той, миличкия: не, но се чувствам много добре! Той беше с 9 стомаха си спомням Joy

# 546
wiwala75, практикуваш любимия на всички ни, според ТиЛи - ОМАХ Joy Обаче от него не се отслабва. Навремето имаше Алф и той така казваше, че е на диета: ядеш от всичко по колкото ти се яде! Питаха го: и така отслабваш? А той, миличкия: не, но се чувствам много добре! Той беше с 9 стомаха си спомням Joy

Знам, знам! ОМАХ не е на ТиЛи, първо аз го написах в другата тема, когато някой питаше какво е ОМАД, но може би само нейното се е видяло, че по-често пиши

# 547
  • Берлин
wiwala75,ми хич не си далеч от истината хихихи. С 6 езика и психика на ламя...ам

# 548
Скрит текст:
Много се смях, съвсем чистосърдечно, дано не се обидите, но като прочетох " С 6 езика съм" ( ясно е че лингвистични) веднага ми изникна в съзнанието анатомичния и си викам, ми затова мацката е във форума за отслабване с толкова езика как да се наядеш, услажда ти се. Аз с един нямам спирачка, но може да съм с шест стомаха и за това...Satisfied Пошегувах се, дано не се засегнете
Скрит текст:
Аз основно чета темата, защото съм се нарекла, че спазвам режима, но май често го нарушавам напоследък и резултата е налице 5 кила нагоре
Ще ме уморите... поне се посмях Grinning
Имах колега преди време, неговият лаф като го питат на диета ли е, беше - "Ами да, даже на две диети! Само с едната не се наяждам!"

PAPURCHE MEHURCHE, може Петте тибетци да погледнеш, то май пак за разновидност на йога минава. Съвсем кратък комплекс упражнения, почваш с малко повторения докато свикнеш, не са трудни като цяло.
Апетитът се променя с времето, аз не съм хич злояда, обаче вече нямам никакви мераци за количествата храна дето изяждах преди да мина на този режим. Като се наям с правилните неща, за храна не мисля после по доста часове. Дай си време и гледай да подхождаш позитивно.

# 549
wiwala75, не съм запомнила, че първа си била ти, извинявай Flowers Blossom Значи си запозната с ОМАХ от първо лице Joy

# 550
Aз да се похваля, вече имам кетони в урината. Апетит за сладко нямам и ям по 2 пъти на ден. Странното е, че много ми се ядат репички. Направо мога да изям по 1 кг репички на ядене, а до преди седмица винаги съм ги махала от салатата. Днес  даже  черна ряпа си купих и нея изядох. Направо не знам какво става с мен- никога не съм ядяла репи, а сега и на вечеря и на обяд мога само тва да рупам. Дали не ми липсва някакъв минерал или витамин , как мислите?  Не съм наясно ряпата дали е режимна, нали расте под пръстта.

# 551
Репичките и черната ряпа излизат с 3-4 г въгл. на 100, което е добре. Дали говори за липси не знам.

# 552
Ясно, аз не ям по 100 гр, а по 300-400 дневно, което си е 10-12гр въглехидрати. Най- вероятно за това ми се чдат толкова

# 553
До 20 -50 гр В е нормално.

# 554
Бихте ли коментирали и моето меню:
Закуска: 25г сурови орехи + 3 с.л. (ок. 30 г) овесени ядки или 2 яйца + 1 ф. хляб/плод
Преди обед: 1 плод
Обед: 100г месо, салата зелена с 1.с.л. зехтин
След обед: 1 плод
Вечеря: 3 яйца + 200г таратор + 1 ф. хляб (ок. 38г)

Това меню специално е от програма на Р. Илиева. Мога да добавя и салата от зеленчуци по избор, без картофи, ориз, моркови. По принцип за всеки ден храната е различна, но мразя да готвя и съм се спряла на тези, защото са ми лесни. На мен не ми писва еднообразното хранене.
Редактирам: не харесвам сирене, кашкавал и др. под. Даже кис. мляко в таратора ям през сила.

Общи условия

Активация на акаунт