НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 127

• 68 489
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Жаки, Херцен  сега като ви прочетох  последните постове, пак да попитам. Вие преди спорт и след това не бързате да ядете. Ами златния час за който толкова много говорят?
какво за 'златен' час... ? това съм го пропуснала.. newsm78
Отваряш гугъл и веднага се информираш https://mma.bg/statii/hranene-i-vazstanovyavane/hranene-sled-trenirovka

# 496
На какво може да се обърка, отговарям веднага:
Айран с обезмаслено мляко и много сол; гриловани зеленчуци със соев сос; дреболии със соев сос и бяло вино; меса с марината от готови фикс подправки, кубчета бульон и отново соев сос; масло почти не се използва, зехтина не се знае точно какъв е... Общо взето скритите продукти са проблем, не че няма да си поръчате режимно. Но това си е мое мнение, когато отида на заведение съм наясно с компромиса, който ще направя. Парен каша духа...

# 497
beki8 да разборам, че при хранене навън най- безобидни са рибата, пържолките и омлета?

# 498
  • София
Ако рибата не е пържена.
За омлет и пържоли пак има рискове.

# 499
Змия е права, освен това няма да ви казвам какъв омлет са ми сервирали - яйца и някакъв имитиращ сирене продукт, изпържени във вода Confused но пак е по-добре от незнайна мазнина Joy

# 500
Здравейте!
Искам да попитам какви количества храна хапвате на едно хранене?По-специално яйца.За хора които искат да свалят кг. но не със скоростта на светлината, а съвсем човешки.

# 501
С уговорката, че не са само яйца за деня - 2 сутрин или 3 на обяд
Ако е яйчен фаст - 8, разпределени както дойде за деня

# 502
  • София
Здравейте!
Искам да попитам какви количества храна хапвате на едно хранене?По-специално яйца.За хора които искат да свалят кг. но не със скоростта на светлината, а съвсем човешки.
Ако се храниш веднъж на ден - може и 6-7.
Ако се храниш 3-4 пъти : 2-3 яйца стигат.

# 503
Jacklin, по колко калории приемаш, за да сваляш?
Промяната ти е феноменална! Поздрави!

# 504
Аз за това казах, че на ресторант е по- добре да си поръчам варени яйца.

# 505
Относно въпросите по колко храна се приема--мисля, че това е доста индивидуално и зависи най-вече от физическото натоварване на всеки. Нещо ми се струва, че и тук взеха да се появяват някакви крайности, в началото темата ми допадаше повече. Аз пък всяка вечер пия по 1 чаша бира или бяло вино и не съм напълняла! Освен това си мисля, че има и достатъчно добри заведения, в които може да ядеш качествена храна, без имитиращи продукти, а и къде е гаранцията като си го купиш от магазина, че не е бъкано с помия? Против крайностите съм, не съм на мнение, че ако си позволиш да се "освиниш" веднъж в месеца това ще ти попречи да сваляш килограми или ще качиш нещо. Мисля, че отслабването трябва да е свързано не само с правилно хранене, а и движение под някаква форма.

# 506
Леа, в момента не ги следя стриктно, но съм в дефицит със сигурност, защото изразходвам много. Когато съм в режим на сваляне са ми малко калориите, но това изобщо не е някаква норма, която ти да следваш. Аз съм ниска и дребна като цяло.
Сметни си с някой калкалатор за калории, там ще си въведеш твоите размери, активност, години и цели и ще ти покаже ориентировъчно.
Полсе ти ще си пробваш на колко качваш, на колко сваляш и Т.н.
Макар че при мен не калориите само да важни, а от какво са и в колко часа го ям.
Писах по- напред че съм яла едно и също в различни часове и винаги има разлики.
Опитвай и ще си намериш твоят начин.
Спазвай основните правила на режима, те са на първа страница на темата.

# 507
Кат, не говорим за веднъж в месеца. Говорим за редовно хранене по заведения (дори не сме споменавали ресторант). И това, че са скъпи не гарантира качеството...

# 508
Кат, не говорим за веднъж в месеца. Говорим за редовно хранене по заведения (дори не сме споменавали ресторант). И това, че са скъпи не гарантира качеството...
Никъде не съм споменала скъпи, а добри ресторанти.

# 509
Прави се оказахте, че като се въведе в Myfitness,  и човек се оцъкля  Simple Smile вчера хапнах мн приятно и доволно, но сметките показаха, че от 2 яйца и 150 гр барбун на скара навдишавам 50 гр протеин. На око писах 150 гр риба, но като се познавам 200-300 гр риби си ми влизат тамън ....та ще помисля за в бъдеще кое по колко.

Общи условия

Активация на акаунт