Косопад - тема 15

• 61 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Аз спрях боядисването, не бях се боядисвала над година.Като видях какво пада при всяко боядисване просто спрях.

# 121
  • София
Аз се боядисах за НГ и падна най- малко коса.
Ами сега Laughing
Със сигурност решението не е да се боядисвам, хаха.
Моята се заплита, понякога като прокарам пръсти сякаш си отскубвам една част от падащото.

# 122
Аз се боядисах за НГ и падна най- малко коса.
Ами сега Laughing
Със сигурност решението не е да се боядисвам, хаха.
Моята се заплита, понякога като прокарам пръсти сякаш си отскубвам една част от падащото.

Може ли да попитам за марката боя, търся с какво да се боядисам по-безобидно.

# 123
Снощи четох,че Кевин Мърфи са много качествени и изчистени бои. Но никъде не видях да се продават,а в салоните цената за удоволствието е безумна Sad погледнете и Голдуел и Кидра

# 124
  • София
Гарниер беше, но не ми хвана добре червеното и си се боядисах с професионалната на Вела (която е силна).
Преди това се боядисвай много време с Велатон и не съм имала проблеми.
Goldwell и Keune са хубави бои. Тук преди пишеше една русокоска Алена, която се правеше с Keune и имаше страхотна коса.

# 125
Аз имам информация,че Кюн е изключително агресивна боя,за проблеми с косопада не знам дали е добра идея.

# 126
  • София
Години наред съм се боядисвала с Кюн рус цвят на ниво 10, не съм имала проблеми, преди това също години с Алфапарф , отново без проблеми.Мисля си ,че ако косопада не е свързан с проблемен скалп, а е хормонален или заради дефицити боядисването няма как да навреди.

Това изследване ми се стори интересно за определяне на телоген ефлувиум или АА. https://watermark.silverchair.com/dst40295_1243_1245.pdf?token=A … oD46kSwAiGHjpIa2g

# 127
Момичета, може ли малко помощ от теэи от вас, които паэаруват от iherb. Само с кредитна карта ли става и после не ми е ясно освобждаването от митница как става.

# 128
  • София
Момичета, може ли малко помощ от теэи от вас, които паэаруват от iherb. Само с кредитна карта ли става и после не ми е ясно освобждаването от митница как става.
Аз плащам с пейпал и гледам, ако позволяват артикулите, да не е над 30 лв без доставката. Надникни в темата за iherb.

# 129
Тук преди пишеше една русокоска Алена, която се правеше с Keune и имаше страхотна коса.
Алена и в момента е много активна, но в други теми. Често сменя профилните си снимки и от това, което виждам е, че е далеч от хубава коса. Без да я засягам.

# 130
Наистина не знам защо смятате, че силан боя, била тя и професионална, няма да навреди на косата ви.Още помня количеството паднало точно след професионална боя.Бях взела две бои, втората я изхвърлих.С огромни усилия и вътрешно убеждаване, се боядисах след 1 година с боя на основата на къната, точно заради тази гледка на две шепи опадала коса.За мен има ли косопад, се спира всякакво външно третиране на косата.Аз си позволявах/м само сушоар, в студените месеци, ако се изкъпя късно вечерта.Иначе и това не правех.

# 131
  • София
Не смятаме, знаем, че е вредно.
Шарпи, възможно е, на мен така ми се струваше. Simple Smile

Впрочем, откакто спрях режима, косата ми не се омазнява така. Но пък и показателите няма да паднат, което обаче не е за тая тема.
Коса или нормален инсулин, това е въпросът Laughing

# 132
  • София
Аз смятам и съм убедена, но само за себе си Simple Smile
При боядисване може да падне повече коса като причината няма да е по-различна от тази заради, която пада коса след маслените маски, това са косми, които вече са били пътници, но за наш ужас падат наведнъж.
Последното ми боядисване бе преди година и по никакъв начин не повлия на косопада, не се боядисвам само заради проблемите ми със скалпа.
Сешоара го бях спряла за кратко, но както вече писах косата ми съхне по 4-5 часа и е абсурдно да се мъча в тоя студ.Корените подсушаваме със студен въздух, а краищата на средна степен и отново не смятам, че ми влияе по някакъв начин на косопада.
Но разбира се всеки усеща и знае кое как се отразява на косата му и съответно си взима решения за себе си.

Кетчър, аз пък си мисля, че показателите ще паднат, може би ще отнеме повече време и напасване, но не е задължително.

# 133
Здравейте, момичета! Виждам, че говорите за боите. Моя косопад точно така започна - след боядисване. Преди това съм се боядисвала с години. Смених марката и си поръчах боята на Макадамия. След като се измих и толкова коса падна, че не можех да повярвам. Чак се уплаших. Виждаха се и коренчетата на косата, малки бели точици, много, много.... Две шепи коса...Добре че ми е гъста косата. И от тогава като се почна и няма спиране на косопада Sad Имам Хашимото, но не съм имала преди подобен проблем. Тази боя не искам и да я чувам Rage 

# 134
  • София
Slunceto _-@-_, направило ми е впечатление, че историите на жени с косопад в следствие на боядисване започват винаги със Смених боята ...защо се получава така нямам представа.
При мен също имаше смяна на боята, но месец преди началото на косопада и доста съм мислила по този въпрос, но след година и кусур смятам, че не е от боята в моя случай.

Общи условия

Активация на акаунт