Косопад - тема 15

• 61 205
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
mafioza, и мен ме е страх Grinning затова съм решила да го спирам постепенно, първо по 1 и после през ден.
С всички добавки процедирам така.

# 271
Момичета, от къде си поръчвате миноксидила и какво рискувам, ако се хвърля директно на мъжкия 5%, тъй като положението е сериозно?
От Гърция. Там е най-евтин и истински. Аз съм си поръчвала на приятели да ми носят от там. Женският е 16Е, мъжкият 18Е. Тук има в ОЛХ, но ги продават по 55-60 лв.
Имам една чисто нова опаковка от мъжкият 5%. Бях си го поръчала за мен, но не се престраших да се мажа с него. Ако решиш, мога да ти го изпратя, купувала съм го за 18 евро.
Скрит текст:

# 272
Аз също имам миноксидил, но е купуван от Испания, три спрея в опаковка за 50 лв. Общо взето ме е страх да го почна и сигурно ще му мине годността докато се наканя. Иначе жената, от която го купих също го използваше, тя  имаше доста сериозен проблем с косата, но сега е значително по-добре и има много нови растежи.

# 273
Шарпи, и аз съм доста доволна от Еукапила, продължавам да си го ползвам. На мен ми се омазнява по-бързо косата, но тя по принцип си се омазнява по-бързо, и особено сега като е по-рядка, така че това не е болка за умиране и не го отдавам толкова на него. Ти какъв шампоан използваш? Аз не мога да си намеря подходящ и ми стои някак сплескана косата. Преди ползвах шампоани само за косопад, но сега ме е страх да не направя някаква реакция и ползвам Себомакс на Биотрейд, но много зле ми стои от него косата.

# 274
Веси, и аз след смяна на 32 вида шампоани, от около 4 месеца се мия с най-обикновен "Здраве" за 4 лв.
И моята се омазнява по-бързо, отколкото преди, но и аз не го отдавам на Еукапила, а на това, че е разредена.

# 275
  • София
Ах, как ме изкушавате с този Еукапил... Grinning
При мен Аминексила и Денсифика също водят до по-бързо омазняване, всъщност всички лосиони и ампули с алкохол го правят.То е като защитна реакция на скалпа.
И пак да ви подсетя за шапоан Кетозал и Низорал, които доказано блокират dht до някаква степен.
Аз продължавам да ползвам Низорала вече 4-ти месец, като в момента съм разредила миенето с него до 3 пъти месечно, но в първите месеци миех през ден-два.Изненадващо косата ми след него изглежда много добре и други дами в темата бяха споделили същото.

# 276
И моята коса изглежда добре след измиване с Кетозал и не се омазнява. Аз го използвам три пъти седмично.

# 277
S.Magnifica, все си мисля, че щом си ползвала Аминексил и Денсифик, които също са с алкохол, не би трябвало алкохола в Еукапил да ти подразни скалпа/себореята.
А Низорал и аз ползвам от време на време, но не разчитам толкова на него за блокиране на ДХТ.

# 278
  • София
sharpy, да възможно е да не подразни.С Аминексила на Лореал нямам никакъв проблем, но от Аминексила на Виши ми излиза пърхут добре, че купих само 5 ампули.От лосиона на Алтерна също ми излиза пърхут, от много други също.И се оказва, че имам в наличност повече мазила, които не мога да използвам, та това е и една от причините, които ме спират, да не добавя още едно в тази прашасала купчина.

# 279
sharpy, да възможно е да не подразни.С Аминексила на Лореал нямам никакъв проблем, но от Аминексила на Виши ми излиза пърхут добре, че купих само 5 ампули.От лосиона на Алтерна също ми излиза пърхут, от много други също.И се оказва, че имам в наличност повече мазила, които не мога да използвам, та това е и една от причините, които ме спират, да не добавя още едно в тази прашасала купчина.
Ако решиш, мога да ти пратя 1-2 ампули да го пробваш, защото както знаем хич не е евтино, а от него не се продават отделно. Не знам след колко време се проявява реакцията на скалпа ти, ако има такава.

# 280
Ах, как ме изкушавате с този Еукапил... Grinning
При мен Аминексила и Денсифика също водят до по-бързо омазняване, всъщност всички лосиони и ампули с алкохол го правят.То е като защитна реакция на скалпа.
И пак да ви подсетя за шапоан Кетозал и Низорал, които доказано блокират dht до някаква степен.
Аз продължавам да ползвам Низорала вече 4-ти месец, като в момента съм разредила миенето с него до 3 пъти месечно, но в първите месеци миех през ден-два.Изненадващо косата ми след него изглежда много добре и други дами в темата бяха споделили същото.

S.Magnifica,
Освен в цената, намираш ли разлика между Кетозал и Низорал?

# 281
И Кетозал и Низорал съдържат 2% кетоконазол. Разликата е само в цената. Първият е около 8 лв., а др. около 16 лв.

# 282
  • София
sharpy, много ти благодаря за предложението! Hug там е работата, че при различните продукти, които са ми направили проблем реакцията ми се появява след различна продължителност на ползване.Единствено от шампоана на Лакме против косопад пламнах веднага.От ампулите на Виши на 4-та, а от лосиона на Алтерна след около 2 седмици всекидневно нанасяне по 2 пъти.
С Аминексила на Лореал направих 45 дневен курс и сега продължавам с Денсифик, с който искам да направя 3 месечен курс ,ако нямам положително развитие за това време директно ще взема кутия от Еукапила, пък каквото сабя покаже, така или иначе няма да ми е останала друга алтернатива.
Mihaela.L, и аз мисля, че разликата е само в цената.Причината поради, която използвам Низорал е, че по времето когато го купих не знаех за съществуването на Кетозал, а и бях повлияна от проченото из чуждите сайтове където се споменаваше само Низорал и не се сетих да търся алтернатива.

# 283
Аз си поръчах Еукапил, дано помогне, че вече съм отчаяна.

# 284
Аз си поръчах Еукапил, дано помогне, че вече съм отчаяна.
Задължително го използвай както ти обясних по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт