ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема III

• 67 435
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Май не може.
Виза, мастър кард, маестро, американ експрес и някаква "IN card", която не знам каква е.

# 481
Здравейте! Може да е коментирано преди, но не откривам. Може ли ваучер, закупен от магазин, да се ползва за онлайн пазаруване?

Не

# 482
Здравейте. С кой куриер идват поръчките от Зара? Благодаря Simple Smile

# 483
  • софия
Последно получих със Спиди, но повече няма да ползвам. Първо, че спрямо магазин, я получих с 5 дни закъснение и междувременно пренасочих към офис, за да си взема поръчката най-накрая. Беше преди празниците и още не бяха най-натоварени.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 10:59 от zvаnchе

# 484
Много ми се искаше да си поръчам някаква чанта, но нищо не си харесеам. Дайте ми идеи... Допаднаха ми едни маратонки от Страдивариус. Как са номерата там?

# 485
Здравейте,
Ако даден артикул излиза като наличен само в магазин, това означава ли, че може по телефон да се запази в съответния магазин или просто трябва да се провери на място, за да се закупи артикула? Опитвам се да разбера какви са опциите за пазаруване, когато онлайн наличността на даден размер е изчерпана.

# 486
Кой е куриерът на Масимо и за колко време пристигат пратките?

# 487
  • София
На масимо съм получавала от DHL.

# 488
На масимо съм получавала от DHL.

Да и пристигат за около 2 работни дни.

# 489
  • Sofia
Цитат на: blondyberry link=topic=1087673.msg39910735#msg39910735 date=1e577609855
Много ми се искаше да си поръчам някаква чанта, но нищо не си харесеам. Дайте ми идеи... Допаднаха ми едни маратонки от Страдивариус. Как са номерата там?

Днес търсих чанта на място в магазина и съм неприятно изненадана от нищожния избор. Преди малко поръчах онлайн от answear.bg, имат хубав избор.

# 490
Ако ми хатесва като цвят, ще е много малка... ако пък е точната форма, няма да има цип и т. н....😂

# 491
Здравейте. Поръчката ми от 26.12 вече е тук в офис на Спиди . Много са бързи! Получих мейл, че ще бъде доставена на 02.01, и се чудя защо не ми я донесоха днес, при положение че е работен ден?

# 492
Защото ,сигурно нямат време .И моята пратка от 26 ,пристига днес.

# 493
  • София
По-добре в офис, иначе може да чакаш с дни на адрес и да не идва.

# 494
Да,вярно си е .Аз от сутринта се разправям с куриера ,който даже ми се скара ,че не знаел дали ще стигне днес .

Общи условия

Активация на акаунт