Парфюмни размисли и страсти - 223

• 84 075
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • В сърцето на един мъж
Ж'адор харесвах много. След двете бременности не мога да го нося за съжаление. Това лято обаче си бях взела олиото за баня и се чуствах превъзходно.
Joy нещо не ме грабна. Но ще го тествам пак.

Бомбите и аз ги харесвам много, но като че ли една идея повече харесвам Бонбона. Сега в студеното е .....ммммм, в бг не мога да го намеря.

Денси, и аз обожавам Нероли Портофиното, а душ гела му е просто божествен. Наистина мирише на чисто.....

Доста се чудих за секси аромат.

Мъжки определено този LInstant Guerlain.
Дамски - нежен, божествен, траен, класен, секси за мен е този
Jo Malone - Vintage Gardenia, беше лимитка и сега е не откривам, за това ще добавя и - Wood Sage and see salt. Носих го това лято и да за мен това е секси аромат за жена, слънце, плаж, загоряла кожа, небрежна прическа, дълга лятна рокля, боси крака, весели вечери и буйни нощи ......това навява в мен този аромат.

Видях че пишете и за мразените парфюми. Непоносим за мен с фекални нотки се оказа Фейт на Амуаж, ама баш на кенеф. На циганска пот пък ми мирише мъжкият Валентино явно доста харесван тук. С извинение към любителите им. Нос, какво да го правиш.

Сега съм на вълна тубероза. Тя зае мястото на ванилията като че ли последните месеци. Но дали сега е сезона на мога да преценя ....

# 136
За мен “joy” е “постен”-приятен , но не изпъква с нищо .
Точно това имах предвид!

# 137
Ау аз забравих да спомена за мразените парфюми!
Малко са тези, които не харесвам, няма да ги споменавам сега, но само за един мога за кажа , че мразя и това е Bandit на Piquet. Да ме извиняват почитателките му в темата, но на мен ми мирише ми на прясно одрана кожа от неизмито дупе на голямо животно. Като го пробвах щях да умра направо-колкото и бързо да го измих,миризмата ме преследваше много време след това. Заради него бях спряла да пробвам парфюми с нотка на кожа в продължение на повече от година, защото постоянно ми го напомняха. Потрисам се само, като се сещам.....

# 138
Мммммм, Бандит любов голяма! Строгата господарка съм с камшика.

# 139
  • София
Тъкмо се чудех какво да избера след малко за излизане. Бандит ще е!

# 140
Ау много сте смели! При мен е абсолютен звяр!

# 141
Ла ви е бел за мен е подобрена цветна бомба. Имат допирни точки и общи нотки - по пирамида само пачули и жасмин, но в бомбата усещам повече карамел, въпреки че го няма описан, а в Ла ви повече ирис. Носех бомбата, но след като излезе Ла ви е бел  вече не ме радва така, само нектарът ми допада от Виктор Ролф. Бомбата ми идва прекалено немощна и нетрайна в сравнение със звяра на Ланком.

# 142
Получих си черната пантерка. Еми изпипана работа, няма нещо с което да ме подразни. От началото до края. Много интимен парфюм е за мен. Сега ще разучавам с отливки коко, петицата и льо. Коко ще го придобия май. Допада ми, въпреки че някои ще го отпишат като ретро ( той си е де). Чакам отливки на джой и цветната бомба, за което сте " виновни"  изцяло вие с коментарите от днес. Ще дам мнение другата седмица за тях. Много приятно съм изненадана от the only one. Взех си 30 мл. и с кеф ще си ги изпръскам За мен е по- добър, по- интересен от класическата си версия. А и това рекламно лице е точно в десятката. Пръскаш се с парфюма и разпръскваш огън и жупел в добрия смисъл де, като непобедимото момиче. Добра дума мога да кажа и за Гучи нетате ди фиоре. Получих и комплименти за него. Излъчва добре, но не точно цветя, като че ли не е типичният цветен аромат, въпреки името си. Има и някаква хладна дистанция, която създава около теб. Като предпазна аура против уроки. А в същото време не е напрягащ и за околните. Няма да чуете оплаквания за зъбовад, бомба или тем подобни. Добре са се справили. Премерено, с вкус, с ретро тръпка.
Тези, с които не се разбрах са коко ноар и пойзън гърл едп. Първият, с нещо което моя нос не понесе, а вторият е зъбовад и не съм на такава вълна в момента, напряга ме по някакъв начин. Това са моите леко постни парфюмни размисли. 😊

# 143
  • София
За мен пък Пойзън гърл не е толкова сладък. Затова го имам.
За протокола - не харесвам сладостите от последните години - Бомбата, Ла Ви, Мон, Скандал. И не са ми секси.
За мъж знам какво е секси аромат, обаче не знам как се казва.😅 Тия дни ми идеше да тръгна след един с изплезен език.
За жена - колкото и да е странно, не мога да определя.
Много, много съм влюбена в 5 Льо. Сякаш цял живот съм го търсила. Познавала съм го като по-млад и непоносим /оригиналния 5, после Премиер/, срещала съм го, но сме се разминавали, избягвали и сега е моментът да се срещнем и да изживеем момента заедно.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 20:37 от Free Agent

# 144
  • Бургас
Ух,и аз го мисля" Коко" много отдавна,харесвам го достатъчно силно обаче и имам страхопочитания към него.Кога ли ще го купя не знам,точно ретро излъчването ме плаши и то не заради мен самата,а заради околните,все пак няма да го нося само у нас и имам допир с хора,та му се чудя и все не се решавам на тази стъпка.Simple Smile За мен Пойзън гърл също не е толкова сладък,примерно като Скандалчето.Това Скандалче by night обаче яко обира овациите,хората много го харесват като съм с него.

# 145
Преди около 2 години си взех първо Коко ЕДТ, много ми хареса, след като преди това го бях разносвала от мостра. Да, ама като четох Денси, и след като вече имах идея за аромата, реших, че непременно трябва да имам и ЕДП. Е, наистина няма такава красота - богат, плътен, в същото време мек, но многолик. За мен не е ретро и не само, че никой не се е оплакал, но и често ме питат с какво съм, когато го нося. Аз по-скоро се притеснявах от циветката в състава, но и с нея добре се разбрахме - по никакъв начин не ме дразни /нито мен, нито околните/. ЕДТ е също чудесен, но е по-лек, по-звънлив, някак по-свеж и може би - по-лесен за носене. Него нося през есента и ранна пролет. Обичам ги и двата, но определено по-голямата ми любов е ЕДП.
По темата - за мен секси мъжки парфюм е Terre d 'Hermes и имаше един преди доста години, мисля пак на Hermes Samarcande - ммм, жесток парфюм беше. За дамски не мога да дам еднозначен отговор - зависи от натюрела на дамата, от излъчването й. ММ най-много харесва върху мен Elixir des Merveilles, Addict, Allure EDP/който пък аз не харесвам и нося рядко/ и Manifesto EDP. Peace

# 146
  • Monaco
Ladies, hands down! Държа в себе си топла, топла мостра на новият Pure Musc for her by Narciso Rodriguez...  ако някой обича кожени облекла , коли с кожна тапицерия еее това е вашият парфюм.. Просто сте all naked с него, няма нужда от дрехи.. Сложих го и не мога да спра да го вдишвам..Взех си душ и не е мръднал...Само по парфюм и така с любимият човек... Simple Smile

# 147
На кожа ли мирише от аксесоар, на човешка кожа ли или на муск?
Нещо общо с предишните? База, потни нотки?
Интензитет, трайност и излъчване?
Моля, за пълноценно ревю. bouquet

# 148
  • Monaco
Впечатленията са ми прясни, но определено се усещат бели цветя, муск и кашмир. Уникална трайност и след душ се е впил в кожата. Слива се, затова написах, че е много секси и плътски аромат. Моето лично усещане е, че ухае на кожа.. Когато с прибрах и взех душ интензитетът не се промени.. Съставките са много добре блендирани, каквото е на старта такова е и на драйдауна.

# 149
Добре звучи, благодаря ти! Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт