Парфюмни размисли и страсти - 223

• 84 052
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Жадор до ден днешен ми е любов,и едп,и едт ❤❤❤

# 121
  • София
Аз пък харесах много Joy, но на един по-късен етап. При първата проба, като излезе, ми се видя плосък, елементарен и се чудех как може от Диор да направят такъв обикновен парфюм.
После продължих при всяко минаване през парфюмни магазини да го пробвам, ей така, за спорта. Пробите на блотери ми бяха плоски, на моята кожа обаче се разви прекрасно. Няколко пъти съм пръскала на кожа за проба и все ми оставаше едно опияняващо ухание, което ме накара да го купя. Нещо в базата е, не зная точно кое (комбинацията муск, кедър, сандалово дърво ли?), но оставя върху моята кожа страхотно женствено ухание и е много “мое”. Както каза мъжа ми, мирише на мен. Та в момента ми е любим точно този парфюм.
Както и други дами споделят, явно е въпрос на моментна нагласа към ароматите, химия, хормони, феромони Mr. Green и пр.
И друг път ми се е случвало да се “влюбя” в някой парфюм, който не съм харесала от първо помирисване.
Да докладвам за Scandal by Night - успях да скокна до Дъглас и Сефора вчера и мирисах, мирисах..... ами, права беше Densi, добре че не го поръчах. Не е “мой”. И при мен изкарва тази фекална нотка, и въобще като композиция не ми отива. За сметка на това харесах Flowerbomb, той вече е друго нещо. По-нататък ще го взема. За сега ще се наслаждавам на “химията” с Joy.
Оставам любопитна за всички отзиви и писания за новите парфюми, които излизат на пазара.
Благодаря Ви момичета bouquet

# 122
Може би е точно така. Може пък и да го преоткрия.

# 123
За мен “joy” е “постен”-приятен , но не изпъква с нищо .

# 124
Flowerbomb си е класика като Coco Mademoiselle -почти всеобщи любимци.Фаворитът ми за есенно-зимния сезон беше и все още е Flowerbomb Nectar/на втора 90-ка съм/❤😁

# 125
Flowerbomb ми е един от любимците за вечни времена . Не знам как имам преятелки ,които не го харесват , но умират за La vie est belle , за мен са почти идентични.

# 126
La vie според моето усещане е по-гурме,докато чая във Flowerbomb смекчава лепкавото гурме,но аз ги харесвам и двата 😁

# 127
Обожавам Бомбата! ❤❤❤
Ще ви пусна много яка снимка с нея.
Направо си откраднаха доста от нея Ланком с Ла Ви.

# 128
  • Бургас
И аз харесвам много Цветната бомба,има нещо еротично в този парфюм,нещо побъркващо.И Жадор много обичам той си е класика.Heart Денс,благодаря за ревюто на Линстант,моя голяма парфюмна любов.Снимките са просто върховни,напълниха ми очите.

# 129
То е за теб, знаеш!🌹
Наистина има еротика в Бомбата, божествена амброзия е. Имам 4 варианта и още ще си вземам.

И Жадор имам 4 и го харесвам, но на майка е истинска страст.

# 130
Жадор харесвам и аз много, но за Joy ми е думата - дъщеря ми е на 19 и го обожава, както и всичките и приятелки. Други парфюми на Диор тя намира бабешки и прекалено натрапливи. Все пак трябва да се правят неща и за младите потребители, нали така се създават фенове. Няма как да се създават само парфюми с 5 метров шлейф - не на всеки допадат. Joy e прекрасен за млади момичета или пък за всекидневен офис аромат. Като стана въпрос за Диор и сексапилен аромат, преди много години ни дойдоха гости от чужбина и мъжът носеше Jules на Диор. Тъмнокафяво заоблено шише. Помни ли някой този аромат. В съзнанието ми е останал като най - божествения аромат на планетата. Пише, че 2016 е издаден само за Русия, но не бил толкова хубав.
Сега ще ми се смеете сигурно, но си спомних парфюм от първото ми влюбване - Drakkar noir. Направо примирах от него.
Та с ароматите всичко е свързано със спомени. Само един полъх има силата да те пренася за миг през времето.

# 131
На Joy му давам още месец и половина почивка и голямо поливане ще падне,голяма свежест и женственост....това е за мен Joy ❤

# 132
И сега е супер. Водих го на фризьор и пожъна комплименти, въпреки че е студено. То вътре е топло и цъфти.
Искам натегната, по- сладка, нектареста версия с повече розова ванилия, двойно излъчване и трайност.

# 133
И аз искам такава версия,чудесно го описа с думи,Денс 💐 ...Да пишем на Francois Demachy 😁

# 134
Stepanie de Monaco и Regine's.
Невероятни са, женствени, единия леко кисел, другия ретро.
Моля, някой ако познава Stephanie и намира сходство с някой друг парфюм да ми пише...

Оригиналния Егоист на Шанел - вярно, мъжки е , но след един женствен слой отгоре (нежна роза и каквато нотка има нужда от доизразяване според жаждата Simple Smile) утихва много близо до Стефани.

Ей, благодаря ти! Веднага ще гледам да го пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт