Парфюмни размисли и страсти - 223

• 84 103
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Портрета на Мал е много красив аромат, но там плодовата част е застъпена доста. Спомена ми е стар, но съм разносвала отливка. Красива тъмночервена роза си спомням, но си иска тест. За тъмна роза като усещане съм се спряла на Ноар де ноар ТФ. Върши ми работа. Монталския червен уд трябва да се обича уд ,защото минава през него докато стигне до бабината градина. Точно както е писано по-горе зависи от комбинацията. Пробване му е майката Grinning  А въобще най- красивата роза особено за пролет за моя нос е Серж Берлинчанка. Таман бях позарязала розите сега ще ме вкарате в беля Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П. И за мен Портрета е леко мрачна роза като настроение.

# 166
  • Sofia
Друга кадифена тъмночервена роза е  Lady vengeance JHAG

# 167
О да, Ноар де Ноар на Том Форд е уникална роза с шоколад. Красив парфюм.

Абсолютно да.

Парфюми с хубави рози има хиляди буквално.

# 168
  • Бургас
Любимата ми роза,изключителен парфюм,който ми влезе под кожата още щом го помирисах.Интересен ми е и на мен много Портрета на Мал.

# 169
  • София
Lady vengeance може ли да се пробва някъде? Хотел Маринела?

# 170
Lady vengeance може ли да се пробва някъде? Хотел Маринела?
Не официално. Какво има в Маринела?

# 171
  • София
Farenah не беше ли там? Не съм ходила отдавна, може и да не е. Бях останала с впечатлението, че те го предлагат, но явно съм се заблудила.

# 172
Farenah не беше ли там? Не съм ходила отдавна, може и да не е. Бях останала с впечатлението, че те го предлагат, но явно съм се заблудила.
Не знам да е бил там някога. Не се предлага марката във Farenah, а той май е затворен в момента.

# 173
Аз извадих доста рози от кутиите, в настроение съм за рози през Февруари- Traversee, Lyric, Calligraphy Rose, Lady Vengeance, а Red Aoud също ще се присъедини скоро... Имам още, но не са ярко червени като тези.
Нежните чаени рози ще ги нося през май. Heart Eyes

Много ме е яд на Cafe Rose- първите 15мин е идеалната роза. И после всичко заминава в забвение. Срамота. Пак изпръсках 2 проби, да не би да ми се е променило възприятието.
Noir de Noir също не ми седна добре преди години, а получих много комплименти- какви рози съм влачила след себе си!...Къде са? Аз бях заровена под клада уд, никакви рози не намерих, а ги търсих упорито в продължение на 20мл! Публиката беше доволна, но аз никакво удоволствие не изпитах, а в крайна сметка, парфюмното ми хоби е най-вече егоцентрично и хедонистично.

Уд като съставка не нося и не харесвам, странно как точно Red Aoud ми седна добре, и то чак миналата година. Вкусовете и възприятията наистина се променят.
Когато беше популярен в темата на мен при тест на кожа не ми допадна никак, а още помня постовете как великолепно се развивал на морето. И изведнъж, години по-късно-бум! Внезапна страст.  Heart Eyes Идеално! Емоция да има! Laughing

# 174
Уд като съставка не нося и не харесвам, странно как точно Red Aoud ми седна добре, и то чак миналата година.
Това наистина е много странно. Аз обожавам и нося Черния Уд на Монтал, но този не можах. От най-зъболекарско- бакелитеният ми е. Роза малко и то натрапчива. Побъркваше ме от задух, докато го носех.

# 175
  • София
Не знам да е бил там някога. Не се предлага марката във Farenah, а той май е затворен в момента.

# 176
На мен досега 2 парфюма са ми отвявали главата до степен да ги купя веднага и да не ме интересува колко сруват:  Portrait of a Lady  и Sublime balkiss. (Затова още не смея да пробвам Roja). Всичко си е до лична преценка и кожа обаче, аз никога не бих нарекла Портрета  мрачна или скръбна роза, за мен е по-скоро аристократична, надменна и абсолютно заявавяща недостижимост и присъствие. Парфюмът е и нахален, измества всичко останало в преиметър от поне 2 метра и безцеремонно привлича вниманието върху носителя му.  Разбира се, това не е добре и може да дразни и пречи на останалите, но е толкова хубав, че противно на очакванията тази волност обикновено му бива простена и обира комплиментите. Аз съм пристрастна към този парфюм и си го хваля с патос, не ми обръщайте внимание, пробвайте всичко и сами решете какво ви се носи.

# 177
Моите любими рози са

https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Parfum-14319.html
и
https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html
Lady vengeance  също е не лоша роза,но чак кадифена,тъмночервена не ги възприемам..
Аз имам пробички нови и сега си душа DARCY..
https://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Darcy-23270.html
Явно пачули с цитруси и цветя е моята комбинация .
Много ми напомня на Коко Мадмоазел, Пантерата или О ду Соар,но подсладени обилно с мед...Харесва ми,макар,че за тая цена очаквах нещо по-уникално.

# 178
Тази роза е изключително нежна, но мощна : tresor, midnimidnight rose

# 179
  • София
Лелеее, проспала съм 12 страници. Ще наваксвам сега.
Като цяло, секси за жена са ми пудровите аромати - ирис, виолетки. Мъжките секси парфюми винаги откривам, че имат кедър и/или ром.
Конкретни ми е трудно да цитирам, но ще помисля малко.

Общи условия

Активация на акаунт