Парфюмни размисли и страсти - 223

• 84 067
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Новата роза на Ван Клийф ще бъде ли представена физически в България? Майка ми е голям фен и бих искала да я зарадвам, но не ми се стреля на сляпо.

# 181
Трябваше отдавна да е. Явно не се знае кога ще дойде.

# 182
  • Франция
Portrait of a lady ми е старо желание за проба. За този парфюм съм чела толкова много... Понякога ревютата му ме плашат. Някой би ли се пробвал с описание? Според вас приема ли се добре от околните?
Portrait of a lady е многолик и драматичен парфюм. Развива се различно според сезона и атмосферните условия. Ярка, пищна, сладка червена роза е в дъждовен топъл ден, за моя нос само тогава. В студено време категорично надделява пачулито и тогава излъчването на парфюма е наистина мрачно, мистериозно и готическо. Описвала съм в доста стари теми моите впечатления от запознаването ми с него като от борба за надмощие между розата и пачулито. Парфюмът беше реформулиран няколко пъти, но продължава да се усеща като драматичен, вместо като хармоничен през повечето време.

На Фредерик Мал в Олфактив може да пробваш Une Rose, която е също червена, но и бодлива роза. Подпълнена е добре с мускуси, с които аз не се разбирам. Имах я, но така и не можах да я нося, защото ми причинява мигрена. От същия тип роза, но минус мигрената, е La Fille de Berlin на Serge Lutens. В Lipstick Rose на Фредерик Мал при мен доминира виолетката.

Според това, което търсиш, аз бих препоръчала за проба Rose Oud By Kilian.

# 183
  • София
В някоя от следващите теми може да направим класация в стил "Ако ще е гарга- да е рошава" . Напр. ако трябва да оставите само по един парфюм в колекцията си с: роза, ванилия, ирис, кожа, тамян, шоколад и др.,
Супер идея!

# 184
  • София
Portrait of a lady ми е старо желание за проба. За този парфюм съм чела толкова много... Понякога ревютата му ме плашат. Някой би ли се пробвал с описание? Според вас приема ли се добре от околните?
Portrait of a lady е многолик и драматичен парфюм. Развива се различно според сезона и атмосферните условия. Ярка, пищна, сладка червена роза е в дъждовен топъл ден, за моя нос само тогава. В студено време категорично надделява пачулито и тогава излъчването на парфюма е наистина мрачно, мистериозно и готическо. Описвала съм в доста стари теми моите впечатления от запознаването ми с него като от борба за надмощие между розата и пачулито. Парфюмът беше реформулиран няколко пъти, но продължава да се усеща като драматичен, вместо като хармоничен през повечето време.

На Фредерик Мал в Олфактив може да пробваш Une Rose, която е също червена, но и бодлива роза. Подпълнена е добре с мускуси, с които аз не се разбирам. Имах я, но така и не можах да я нося, защото ми причинява мигрена. От същия тип роза, но минус мигрената, е La Fille de Berlin на Serge Lutens. В Lipstick Rose на Фредерик Мал при мен доминира виолетката.

Според това, което търсиш, аз бих препоръчала за проба Rose Oud By Kilian.

Много ти благодаря! Ще опитам всички рози... В колекцията си имам доста, но повечето са в комбинация с Oud и той обикновено някак надделява върху моята кожа. Аз го обожавам, но ми се ще нещо различно Simple Smile

# 185
 Rose Oud By Kilian е моята вечна любов и най- любимият ми парфюм въобще след Коко Едп.
За съжаление се говореше, че Килиън го спира.
Непременно го пробвай!

# 186
  • София
За съжаление, изключих, че Олфактив днес не работи. Само се разходих. Пробвах в Beauty zone Neroli Amara и е много приятен летен аромат, стига да има задоволителна трайност ще го взема за лятото. Много цитрусов и свеж. Върху моята кожа с осезаемо надделяване на мандарината. Принципно не съм фен на подобни аромати, но ми дойде добре.

Стига да го има този Kilian в Олфактив, още утре ще го пробвам 😍

# 187
  • Бургас
Да,Neroli Amara и мен ме грабна и аз ще го купувам,но лятото.От тази линия той ми е фаворит.Kissing Heart

# 188
Дано го има Дения, да видиш съвършен парфюм с рози и уд. Роуз Д’Араби също, но него няма къде да го пробваш.
Можем да се запознаем всъщност и да ги пробваш и двата при мен, плюс още много рози в бутилки.

# 189
  • В свой си свят :))))
Привет, девойки, имам следното питане към момичетата ползвали Amouage Sunshine - има ли нотки на мед в неговият аромат?

Благодаря предварително!

# 190
Привет, девойки, имам следното питане към момичетата ползвали Amouage Sunshine - има ли нотки на мед в неговият аромат?
Благодаря предварително!
Не.

# 191
Интересна интерпретация на роза е Pomellato Nudo amber. Сякаш си хапваш розов локум...

# 192
Момичета, има ли голяма разлика между Шалимар Инишъл и тоалетната вода от същия? Ако някой го е купувал от тук, знаете ли от кой сайт мога да го намеря? Видях го в Мон ами - обадих им се да питам за наличност(3 пъти). Казаха, че ще проверят и вече седмица нямам отговор. Гледам и в някакъв beautycenter. bg, но нямам идея какво е това. Помощ?

# 193
  • Sofia
Различни са,  парфюмът е по-хубав.

# 194
Karen, благодаря! Собственик съм на гореща и суха кожа и имам много учестен пулс по рождение. По - силните аромати буквално се носят на метри от мен, пък и по- слабите също вдигам във въздуха с лекота. Чудех се дали мога да открия някъде тоалетната вода, като по - ефирен вариант, евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт