Парфюмни размисли и страсти - 223

• 84 054
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
В такъв случай препоръчвам лимитираната версия на едт - Si sensuelle.   По-мек и пудрен от едт.

# 196
А някаква идея откъде да го намеря? Ще се радвам да имам някой от леките варианти.

# 197
Момичета, има ли голяма разлика между Шалимар Инишъл и тоалетната вода от същия? Ако някой го е купувал от тук, знаете ли от кой сайт мога да го намеря? Видях го в Мон ами - обадих им се да питам за наличност(3 пъти). Казаха, че ще проверят и вече седмица нямам отговор. Гледам и в някакъв beautycenter. bg, но нямам идея какво е това. Помощ?

За мен са различни, и то много.
И двата са спрени от производство, и двата са прекрасни, любителките се запасяват при възможност, но отдавна са изчерпани навсякъде.
Ако случайно ти паднат от някъде- взимай.

# 198
  • Sofia
В eBay има, но цените растат. Който си търси, да не чака много.

# 199
Аз си имам резерва. Laughing Както винаги.

# 200
  • София
Мнение за Iceberg since 1974 for her?
Направи ми впечатление. Хем е лек, хем има нещо уникално. Но базата малко ме дразни и ми бие на препарат. Но може би на топло ще е различно.

# 201
В предната тема питах за пудрени парфюми. И уж клонях към Narciso Rodriguez, а накрая се сдобих с lnsolence EDT. Не знам студено ли му е (дано не е друга причината), но хич не ми е това, което съм чела навсякъде за него. А днес е буквално минута е много. Напръсках се в 9 часа, а вече нищо не усещам. Нормално ли е това?

# 202
В предната тема питах за пудрени парфюми. И уж клонях към Narciso Rodriguez, а накрая се сдобих с lnsolence EDT. Не знам студено ли му е (дано не е друга причината), но хич не ми е това, което съм чела навсякъде за него. А днес е буквално минута е много. Напръсках се в 9 часа, а вече нищо не усещам. Нормално ли е това?
Не. По колко пръскаш, със суха кожа ли си и сигурна ли, че парфюмът е оригинал?

# 203
Не. По колко пръскаш, със суха кожа ли си и сигурна ли, че парфюмът е оригинал?

2-3 фъс. От този сайт съм купувала преди години друго, нямаше проблем тогава. Да, суха и студени крайници. Днес ръцете са ми лед-може ли затова да не задържам аромат? За сравнение   преди малко пръснах на китката едно Си тру и за сега силно го усещам.

# 204
  • София
На мен като ми се залепи Инсоленс, няма отлепяне.
Старото или новото шише?

# 205
Старото или новото шише?
Старото. Тестер.

# 206
Старото или новото шише?
И при мен няма отлепване,ползвам старото шише тестер от Парфюми шоп,един от любимите ми завинаги парфюми,досега не съм чула да не се задържа.

# 207
  • на брега
И при мен трайността на lnsolence EDT е буквално безкрайна  Heart Eyes
Старото шише имам аз, от Нотино го взех съвсем наскоро.

# 208
Старото или новото шише?
И при мен няма отлепване,ползвам старото шише тестер от Парфюми шоп,един от любимите ми завинаги парфюми,досега не съм чула да не се задържа.

И моят е от там. Ще изчакам да видя как ще е като се запролети преди да си направя генерални изводи. Тъй или иначе вече е вкаран в употреба.
П. П. Как се проверява по баркод?

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 18:02 от Мау Мау

# 209
  • София
Дами, стискайте палци да открия Розата 😁❤️

При мен Insolence има много добра трайност, а и аз съм със суха кожа.

Общи условия

Активация на акаунт